פורסם 2012 ביוני 1913 שנים עדיף להפיל את הקנייה מאשר להכנע לתנאים שלהם.אם הם לא רוצים מכירה מובטחת של 200 יחידות (ופוטנציאל להרבה יותר אם זה יתפוס בפייסבוק) שיחנקו עם הסחורה במחסנים.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים לדעתי יש כבר הרבה יותר מ-200. אין לחץ... זה לא משהו סופר קריטי ואפשר לחכות ולהתאפק. מצד שני, גם 50 ש"ח זה לא כל כך קריטי
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים מבחינתי הם יכולים לקחת הדיסקים, לשים אותם בין שתי פרוסות לחם עם חרדל ומיונז, ולנגוס בהם לתיאבון.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אני חושב שכדאי לנעול את הדיון. הוא עכשיו יגרור עוד חמישים עמודים של תוכניות ציוריות של מה לעשות עם הכוננים קשיחים
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אני חושב שלא צריך להחליט בשביל כולםיש אנשים שחייבים אחסון אז הם יקנו בכל מצב, עם או בלי מכירה קבוציתילמרות שאני כן מוכן לחכות עוד לטובת ירידת מחירים ולא למהר ולקנותאבל אני בטוח שאחוז מכובד מהמגיבים פה באשכול לא מוכנים לחכות
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים של תוכניות ציוריות של מה לעשות עם הכוננים קשיחיםפסל ענק המייצג את תרבות צריכת הביטים המודרנית
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים אני עדיין טוען שכדאי לפנות ליבואנים שלא התעסקו עם קשיחים עד עכשיו ולא תקועים עם מלאי. שינצלו את ההזדמנות של הכמויות היפות שיש כאן. דיברתי כבר עם כל היבואנים הגדולים (שחלקם אני מכיר באופן אישי) ומסתבר שמצב הכוננים הקשיחים בארץ הרבה יותר גרוע ממה שציפיתי. רוב היבואנים בכלל סרבו לנו כששמעו שמדובר בהארדיסקים מגנטיים, וחלק גדול לא החזירו טלפונים והיה צריך לנדנד להם 4 פעמים ביום. ניסינו כל מה שיכולנו, השקענו בזה המון זמן גם אני וגם ag43 אך לצערנו הרב ללא תוצאות... וזה עוד לפני נושא ה+160 משלוחים. בקיצור ממש התבאסתי מכל העניין.
פורסם 2012 ביוני 1913 שנים כנראה ש200 יחידות זה מעט מאוד בשביל היבואנים.הגיוני שהם מוכרים את הכמות הזאת בזמן קצר יחסית.הרדיסקים זה לא כמו SSD.כל מחשב חדש צריך הרדיסק, ולחלק גדול מהמחשבים קונים עוד בהמשך.הכמויות הם אלפי אחוזים יותר מSSD.סביר להניח שהרדיסק הוא המוצר מחשבים הנמכר ביותר.וזה בלי להיכנס לכל עניין המחירים המנופחים שישנם כעת, והשיקולים הכלכליים הנוספים שאולי מכתיבים כרגע את המצב.
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים אז אולי צריך לכוון לדגמים מעט איזוטריים יותר בדומה ל-SSD, למשל:* דיסק פנימי של 2T-3T* דיסקים חיצוניים 2.5 אינטש של 1T-2T
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים קונה מחשב ברגע שמענק השחרור שלי נכנס, מה שאומר שיש לי עוד חודשיים לחכות. עד אז לא יקרה? לא קרה כלום, עשיתם הכי טוב שיכולתם, מנסיון.
פורסם 2012 ביוני 2013 שנים מנהלים יקריםאפשר בבקשה לנעול את הדיון עד שתיהיה התפתחות משמעותית?מתחיל לעייף להיכנס כל פעם בתקווה לעדכון ולראות עוד הודעה של "רוצה 1TB " רוצה 2T" תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.