פורסם 2012 ביוני 1113 שנים ^^היום חם מן הרגיל. ייתכן עומס חום קל עד בינונימחר צפוי ירידה קלה בטמפטרטורות
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים סיוט להיות היום בחוץהלכתי קילומטר מתחנת רכבת השלום לאיזה מקום שהיה לי בו ראיון עבודההגעתי רטובOTמעוניין בכונן 2TBOOTהלך לי לא רע
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים עדכון: קיבלנו כמה הצעות מחיר מעניינות. מחכים לתגובות מכל הגורמים ונעדכן כאן. שווה לחכות זה היה ב 30/5 . היום ה 11/6 לא ביקשתי מחירים. רק עדכון
פורסם 2012 ביוני 1113 שנים סיוט להיות היום בחוץהלכתי קילומטר מתחנת רכבת השלום לאיזה מקום שהיה לי בו ראיון עבודההגעתי רטובOTמעוניין בכונן 2TBOOTהלך לי לא רעאתה מדבר?אני נאלץ ללכת היום לפרזנטציה עם נעלי עור וחולצה מכופתרת. רק לחשוב על זה אני מתחיל להזיע
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים המון מעוניינים לקנות 0 מעוניינים למכור - רק מחזק את הסיבה שהמחירים גבוהים לא נראה שהמכירה הזאת מתקדמת
פורסם 2012 ביוני 1313 שנים מחיר ממי?אני לא מבין מה הבעיה לפרסם, וכל אחד יעשה את השיקולים שלו.בכל מקרה - אני לא הייתי רוצה שישלחו לי דיסק קשיח בדואר...
פורסם 2012 ביוני 1413 שנים לדעתי תהיה היענות גדולה גם אם נצתרך לבצע איסוף עצמי.במיוחד אם זה מאזור המרכז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.