פורסם 2004 בינואר 421 שנים שלוםאני רוצה לקנות אל פסק אבל לא יודע איזה דגם מרוב דגמים קיבלתי כאב ראש.אני צריך על פסק נגד מפלי מתח + מגן ברקים + מגן טלפון / מודםרציתי לדעת איזה דגם מומלץ למחשב פנטיום 4 MHS 2666 + מסך "17 , בעתיד אני מתקוון לקנות מסך "19 .1) איזה מתאים למחשב פנטיום 4 + "17 ?2) איזה מתאים למחשב פנטיום 4 + 19 ?ולהיות קצת לארג` שהאל פסק לא היה בעומס.תודה
פורסם 2004 בינואר 421 שנים אל פסק של 500AV יהיה די גבולי (זה בערך 300W).600AV זה בסדר גמור, וכל מה שמעל זה באמת לארג'...אגב, ההפרש בצריכת המתח בין מסך 17'' ל-19'' הוא סה"כ 25W.ודבר אחרון - חיפוש בפורום יעזור לך, היו מס' דיונים בעניין.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים הנוסחה למעבר מVA לW היא פשוטהמכפילים את הVA ב0.67 וזהו...לכן 500VA == 335Wו600VA == 402Wעכשיו תחליט איזה אתה צריךה500VA יספיק לך, אך לפחות זמן ממה שהנתונים שלו מראים, לכן הוא דיי גבולי600VA יהיה טוב, גם לאורך זמן - כולל שידרוגים, לכן ממולץ יותר
פורסם 2004 בינואר 821 שנים מחבר שלוםאני מתחיל להבין שאל פסק לא כול כך מגן מפני ברקיםבגלל שהמתח של הברק הרבה יותר גבוה וזה לא ודאי שהוא חוסם את המכת ברק ב - 100 % השאלה היא אם בכלל שווה לקנות אותו? אם הוא לא מגן מפני ברקים ב - 100 % ? תודה.
פורסם 2004 בינואר 821 שנים אין דבר כזה 100%, אבל זה מגן מרוב הברקים ונחשולי המתח,הגנות שמצילות מחשבים שלמיםוכן, שווה לקנות אל פסק (וספק כח טוב, בשילוב של שניהם יש לך הגנה כפולה)
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר שלוםמה ההבדל בין הדגמים של Advice ?Advice e-com 600VA לדגםAdvice PR600תודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים ה-e-com הם הדגמים הישנים.חיסרון אחד מאד גדול שלהם היא שהם כבר לא מיוצרים - כלומר מוכרים כרגע מלאי ישן ולכן גם הבטריות ישנות, לבטריה יש אורך חיים והעובדה שהיא שוכבת כמה שנים במחסן די פוגע בה.חוץ מזה אני מאמין שהחדשים מייצבים מתח יותר טוב אבל אני לא יודע את זה כעובדה.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר מה המחיר של דגם Advice e-com 600VA ?ומה המחיר של דגםAdvice PR600 ?ואיפה יש חנות עם מחיר זול באזור חדרה ?תודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים יש לי שאלה קטנה... מה עושים כשהבטריה נגמרת? קונים חדשה (זאת בטריה רגילה כלומר...)?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים זן בטריה נטענת מין הסתםיש עליה שנתיים אחריות כאשר אורך החיים שלה נע בין 2-6 שניםעם הזמן היא נחלשת ובסוף צריך להחליף אותהעלות של בטריה חדשה הוא כמעט כמו עלות של מכשיר חדש.ה-e-com הרבה יותר זול אם תצליח למצואאת ה-e-com ראיתי שמוכרים באתר של KSP אבל אין לי מושג אם יש להם במלאי, את ה-PR אתה יכול לקנות ישירות מהייצרן (ישראלי) במחיר מופקע או בפנדה/PCH במחיר נמוך הרבה יותר. אני קניתי בפנדה, הגיע תוך יום והאחריות היא ישירות מול הייצרן ככה שלא צריך להסתבך עם השירות לקוחות הבעייתי שלהם.על ה-PR יש שנתיים אחריות על בטריה ו-4 שנים על המערכת החשמלית.
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר ומה אתם אומרים על המייצב מתחמייצב מתח בלי אל פסקADVICE PRO 1200 ?הפסקת חשמל יכולה לשרוף את המחשב?עם מייצב מתח אבל בלי אל פסק?ומה ההבדל בין דגםADVICE PRO 1200 ודגםADVICE PRO 1200Nתודה
פורסם 2004 בינואר 921 שנים במקרה של מתח קיצוני (כתוצאה מפגיעת ברק או משהו כזה), במקרה של הפסקת חשמל או כל דבר אחר שגורם למתח לא להיות 220V כמו שהוא אמור להיות מייצב המתח ידאג שהמחשב יקבל רק 220Vכמובן שבמקרה של נפילת מתח קצרה או הפסקת חשמל המחשב פשוט יכבה אבל הסבירות שיגרם לו נזק חומרתי מאד נמוך.מה שכן נזק לתוכנות יכול להגרם כי סה"כ המחשב כובה בצורה לא מסודרת.ה-N נותן גם הגנה נפרדת למעגל טלפון/מודם/פקס
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מחבר בחנות אמרו לי שההבדל בין דגםADVICE PRO 1200לדגםADVICE PRO 1200Nשלדגם ADVICE PRO 1200Nיש 4 שקעים ולא 2 כמו בדגםADVICE PRO 1200וזה רק ההבדלולהזמין את הדגם השניADVICE PRO 1200Nיקח הרבה זמן ומה ההבדל במחיר בין שני הדגמים?ואם באמת צריך גם הגנה של טלפון/מודם/פקס?
פורסם 2004 בינואר 921 שנים מה צריך זה כבר החלטה שלךפגיעה של ברק בחוטי הטלפון יצלה מודם 56 בלי בעיה ויכול גם לפגוע במודם ADSLלא יודע מה החנות אמרה לך אני יודע מה כתוב באתר של advice שלשניהם יש רק 2 שקעים ול-N יש ייצוב לשקע טלפון.מפצל לחשמל עולה כ-40 שקל ל-5 שקעים.http://www.advice.co.il/HE/fullproduct.asp?PID=247&cat=111&CountCat=0&CatSTR=111תתקשר לחנות שאמרו לך את ההבדל ותשאל אותם מה המחיר של כל אחד מהדגמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.