עבור לתוכן

כיווץ קובץ AVI בצורה משמעותית

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי קובץ בגול 200-250 MB שאני צריך לשלוח במייל (זה מייל של עבודה אז העלאה לאתר כלשהו לא בא בחשבון מבחינה "מקצועית")

איך אני יכול לכווץ את הקובץ בצורה משמעותית (לכדי 3-4 MB) כדי לשלוח במייל?

תודה רבה

פורסם

תעשה screenshot ותשלח את התמונה

פורסם

מה לא מקצועי בלשים את הקובץ בדרופבוקס או גוגל דרייב ולשלוח לינק? גם אנשים מאד "מקצועיים" עושים את זה כל הזמן. זה בטח נראה לי יותר מקצועי מלשלוח קובץ מכווץ לאיכות מזעזעת.

פורסם
  • מחבר

מה לא מקצועי בלשים את הקובץ בדרופבוקס או גוגל דרייב ולשלוח לינק? גם אנשים מאד "מקצועיים" עושים את זה כל הזמן. זה בטח נראה לי יותר מקצועי מלשלוח קובץ מכווץ לאיכות מזעזעת.

האורך של הסרט הוא בין 5 ל10 שניות. איפשהו באמצע לדעתי. זה פשוט צולם במצלמה סופר מיוחדת(האפשרות היחידה לצלם ואשכרה להבין מה קרה ב"סרט") ולכן הגודל של הקובץ הוא ענק(יחסית ל5 שניות). רזולוציה אני לא יודע.

אתה מדבר פה על אנשים שכל הזמן משתמשים במייל הפנימי של הארגון ופעם ניסיתי את ההצעה של להעלות קובץ לשרת כזה או אחר ונתקלתי בסירוב קשה. אני אגרום לדתי לאכול חזיר לפני שאני אצליח לשנות את ההרגלים ה"מקצועיים" האלו.

אני יודע שישנה אפשרות לכווץ את הסרטון לאיזור המגה אחד אבל לא יודע איך.

אשמח אם יש עוד הצעות/רעיונות.

תודה רבה

פורסם

כעיקרון כמה שניות לא אמורים לקחת יותר מכמה מגה בייטים.

השאלה היא מה זה המצלמה המיוחדת הזאת - יתכן כי מדובר ברזולוצייה גבוהה מאוד ובקצב דגימה גבוהה מה שמשפיע על המשקל.

כיווץ מסיבי שכזה לרוב גורר באיבוד מידע, מה שעשוי להיות לא רצוי.

פורסם
  • מחבר

המצלמה המיוחדת הזו מצלמת מספר ענק של פריימים בשניה (לא זוכר מספר מדויק) ונותנת אפשרות לראות בקצב איטי פעולה שבעצם מבוצעת במהירות שהעין לא יכולה לקלוט. זו הסיבה לגדלים הענקיים.

אחד האנשים בעבודה כבר עשה כיווץ דומה לסרט דומה.

מ210 מגה ל600KB ולא איבדנו שום פרט חשוב.

הבעיה שהבנאדם כרגע בחופשה בחו"ל ולי אין מושג איך הוא עשה את זה.

כך שאם יש פתרונות אשמח לשמוע מהם. אחרת פשוט נאלץ לחכות לחזרתו :)

תודה רבה על התגובות והעזרה שלכם

פורסם

חייב שישארו כל הפריימים?

אפשר פשוט להוריד את קצב הפריימים בשניה וכך להוריד מהנפח של הקובץ.

פורסם

אני הייתי זורק את הקובץ בmovie maker ושומר אותו כWMV.

אם חשוב שהקובץ המכווץ יהיה AVI דווקא, אפשר להשתמש בvirtualDub, ייתכן שתצטרך להתקין גם את המקודד שבו אתה רוצה להשתמש.

בכל מקרה הקובץ המקורי לא ישתנה, כך שתוכל לנסות תוכנות/מקודדים/הגדרות שונות עד לקבלת תוצאה משביעת רצון.

פורסם

תתקין MediaInfo

אח"כ, קליק ימיני על הקובץ ותבחר MediaInfo ותעלה לכאן את התוצאה,אני מאמין שכך נוכל לומר לך כיצד לכווץ בצורה משמעותית.

פורסם

גם אם לא ניתן לכווץ או לדעת בקובץ בצורה כלשהי, תמיד ניתן להשתמש ב multi volume archive.

פורסם

ברור שאפשר לכווץ. הוא פשוט המיר את הוידאו לקידוד x264.

אפשר לעשות זאת עם התוכנה XviD4PSP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים