עבור לתוכן

מעוניין להזמין GTX 670 מחו"ל, האם לוקחים גם מכס בנוסף למע"מ ?

Featured Replies

פורסם

רק מישהו שיודע בביטחון את התשובה בבקשה, תודה !

• תגובות 43
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בנימין נתניהו ביטל את המכס על מחשבים. אז נשאר מע"מ.

פורסם
  • מחבר

בנימין נתניהו ביטל את המכס על מחשבים. אז נשאר מע"מ.

פשששש יוצא מחיר זול מישראל בלא מעט ..

שווה בדיקה נראה לי.

פורסם

אם וכאשר תזמין, תוכל לרשום מאיפה, איך, וכמה יצא? תודה!

פורסם
  • מחבר

אם וכאשר תזמין, תוכל לרשום מאיפה, איך, וכמה יצא? תודה!

הרשת מוצפת, גרסאת ה Superclocked של EVGA מוצעת באיביי ב440$ + 50$ משלוח בערך שזה יוצא כולל מע"מ 2200 ש"ח לגרסא שדיי מקבילה לGTX 680.

בארץ לא ראיתי מה המחיר שלה, אבל המחיר של הגרסאות הפשוטות נע מעל 2400 ש"ח כך שיש כאן חיסכון.

פורסם

אתה מודע לזה שאין לך אחריות בארץ על כרטיס שנרכש מחו"ל. כלומר אם מתקלקל לך הכרטיס, אז אתה צריך לשלוח לך חו"ל ולחכות המון זמן עד שיוחזר לך כרטיס תקין. בנוסף, העלויות שילוח הלוך וחזור יהיו יקרות.

פורסם

בשביל הפרש של 200 ש"ח אתה מוותר על אחריות? :nixweiss: כמו כן, אתה יכול לעשות OC לבד לכרטיס שתקנה, זה לא כזה סיפור.

פורסם
  • מחבר

בשביל הפרש של 200 ש"ח אתה מוותר על אחריות? :nixweiss: כמו כן, אתה יכול לעשות OC לבד לכרטיס שתקנה, זה לא כזה סיפור.

אני עדיין לא רוכש היום אני רוצה לראות מה הפערים במחירים, ממה שראיתי אני מעוניין בגרסא של ASUS שהיא פשוט שוות ערך לGTX 680.

כמו שאני מכיר את החנויות בישראל תג מחיר של 2499-2599 ש"ח לפחות, מה גם שאני מהמר שהוא לא יירד כלכך מהר.

פורסם

הרשת מוצפת, גרסאת ה Superclocked של EVGA מוצעת באיביי ב440$ + 50$ משלוח בערך שזה יוצא כולל מע"מ 2200 ש"ח לגרסא שדיי מקבילה לGTX 680.

בארץ לא ראיתי מה המחיר שלה, אבל המחיר של הגרסאות הפשוטות נע מעל 2400 ש"ח כך שיש כאן חיסכון.

עדיף לנסוע לאילת ולקחת 680 ב2300...

פורסם

תגיד זה רק לתושבי אלת או כל אחד?

פורסם

זה רק בסניף אילת של KSP.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני קונה הרי מחשב חדש, ומן הסתם שיהיה זול יותר באילת .. זה גם לכאלה שלא תושבי אילת ?

פורסם

אם לתושבי אילת יש תעודה מיוחדת אז תראה לי :/

פורסם

טוב לדעת שזה לכל מי שנמצא באילת. אבל שתדע..תושב אילת רשום לו בת"ז שהוא תושב אילת!

כמו שתושבי חולון מקבלים מחיר מופחת לימית 2000 מי שמכיר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים