עבור לתוכן

יוזמה: יבוא אישי של פלאפון פטור ממיסים!!!

Featured Replies

פורסם

‎**"פטור ממס על מכשיר פלאפון סלולארי ביבוא אישי לכל אזרח"** היא מטרת הקבוצה שלנו, ברצוננו להאבק למען הצרכן, למען שוק תקשורת חופשי באמת ונטול מונופולים.

בקבוצה דיון בנושא, נגבש הצעה ונפנה לחברי כנסת ושרים על מנת לקבוע תיקון לחוק.

אתם מוזמנים להצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק ולהשתתף בדיון בנושא!

http://www.facebook.com/groups/yozma/

ככל שיהיו יותר חברים בקבוצה כך יהיה לנו יותר כח אל מול הלוביסטים של המונופולים.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

ציטוט מתוך הדיונים בקבוצה:

Tomer Shtarker

יוזמה מבורכת!

אף על פי שישנו חוק ניתוק הזיקה אשר מאפשר לקנות מכשיר מחוץ לחנויות הסלולר ועדיין לקבל עליו זיכוי לא משנה אם המכשיר משווק בחברת הסלולר או לא,

עדיין אנחנו מאד מוגבלים בדגמי המכשירים בעיקר בזכות הסנקציות שיבואניות הרשמיות פונות לרשות המיסים והמכס ועושות חיים קשים לכל המתחרים הלגיטימיים בארץ.

הפחתת המיסוי על מכשירי הסלולר יועיל לכולם, בין אם לחנויות הקטנות שאינם כפופות למבחר הדל של היבואנים הרשמיים וגם לצרכנים שיחליטו להזמין מכשיר מחו"ל מבלי לחשוש מטרטורים של המכס כמו בנאדם נורמלי.

הייצוא מספר 1 של מדינת ישראל הינו טכנולוגיה, אין סיבה שלא נוכל לייבא אותה במחירים סבירים שנהנים מהם בכל העולם!

פורסם
  • מחבר

תודה SSIB על הקישור

פורסם
  • מחבר
5471220624245_1148538_60666129_n.jpg
פורסם
  • מחבר
5336_100001220624245_1148469_2003631209_n.jpg
פורסם

המחירים שאתה מפרסם הם לפני מע"מ ומיסים מקומיים, לדוגמה האייפון יעלה 3420 שח עם מיסים באנגליה.

אני לא מאמין שאתם תצליחו להזיז משהו, בגלל זה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3570531,00.html

המס על סלולריים בארץ מכניס לא מעט כסף למדינה. במצב היום, קשה לי להאמין שיוותרו על הכסף הזה.

פורסם

עד כמה שהיתי שמח לראות את המיסים הללו יורדים או מתבטלים לחלוטין אני לא חושב שזה צריך לקרות. אנשים שיש להם כסף לבזבז על אייפון 4S או על גלקסי S3 איך שיוצאים אלו אנשים שלא בדיוק מתקשים לסגור את החודש בלשון המעטה. בנוסף, סביר להניח שבתור אדם כזה אתה גם לא בדיוק טכנופוב אז מה הבעיה להזמין מהאינטרנט ולסגור את הסיפור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים