עבור לתוכן

התנהגות בזיונית של אורנג'

Featured Replies

פורסם

אבל זה מעלה בעיה אחרת, זה אומר שהמחירונים שלהם זה בסך הכל BASELINE וצריך להתווכח כמו בשוק כדי לקבל מחיר טוב. זו נראית לך התנהגות של חברה שמכבדת את עצמה?

לא הבנתי איך מה שכתבתי מעלה את הבעיה הזאת... אשמח אם תבאר.

המחירונים באורנג' ספציפית הם זהים לכל הלקוחות (כמובן למעט ועדים ולקוחות כמו חיילים או סטודנטים) ללא הנחות סגירה או משהו כזה שצריך להתמקח בשבילו. היוצא מן הכלל היחיד זה מקרים בהם הנציג לא מספר את המחיר האמיתי בהתחלה כדי שיהיה לו קלף למיקוח או כאשר ניתן זיכוי חד פעמי באישור מנהל.

אני לפעמים לא מבין את הנציגים של חברות הסלולר.. כמעט תמיד מנסים להגן על החברה שלהם כאילו היא של אבא שלהם.

כולה עוד חברה גדולה ונצלנית שעושה כסף על גבם של אחרים כולל של אותם נציגים.

תחשבו על המדיניות של החברה ומה שהיא גורמת ללקוחות; לבוא, להתעצבן ולהגיב לפעמים באלימות מילולית ופיסית שמי סופג אותה? אותם נציגים שכולה עושים תווך.

מהדברים שלך משתמע שאורנג' לא משלמת לי משכורת..

זה דבר ראשון, ודבר שני אתה צריך לזכור שהלקוחות הלא מרוצים הם המיעוט - אלה שעושים רעש ובלאגן בתקשורת. מאחוריהם יש הרבה יותר לקוחות מרוצים שלא מתלוננים, אתה פשוט לא שומע על כך בגלל שהם לא מתלוננים. אל תשכח שלאורנג' יש 3 מיליון מנויים. אם כולם היו מתלוננים תאמין לי שהחברה לא הייתה ממשיכה להתקיים ובטח לא להרוויח. תאמין לי שבעבודתי במרכז שירות רואים הרבה מאוד פעמים לקוחות לא מרוצים, צועקים, אלימים - אבל הרבה יותר מהם, בערך פי 10 או 20 רואים לקוחות מרוצים וחייכניים שמודים לנו על העזרה ונשארים בחברה למרות "המדיניות של החברה ומה שהיא גורמת ללקוחות" - מי ישמע! הגזמת לגמרי.

• תגובות 50
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צודק בהכל פרט לעניין הרווחיות של אורנג.

פורסם

זה החלק הכי תפל בתגובה...

פורסם

היום יצא באמת מסלול מושלם של HOT למשתמש הקל 10אג ליחידה ללא דמי מנוי.

דיברת שילמת אמיתי.

פורסם

האמת שאני שונאת אותם, עוד מאיזה עניין שהיה לי איתם פעם, אבל אתמול חזרתי אליהם כי הם באמת הציעו לי הצעה ממש משתלמת, הרבה יותר טובה ממה שאני משלמת בסלקום עכשיו. אבל אני כבר מכינה את הסכינים השלופות...

פורסם

הוט?

יש הפרדה בין החברות בת. ז"א מה שהיכרת ממקודם לא מתקיים כאן ,לא בהכרח לפחות.

לדגומא תאגיד בזק שתחתיו יש לך בזק בן לאומי, יש לך את בזק הרגיל תשתית וטלפון יש לך את פלאפון וגם יש לך את יס שזה בכללTV.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים