עבור לתוכן

התנהגות בזיונית של אורנג'

Featured Replies

פורסם

נשמע כמו חרא של תוכנית. למה שלא תשאר ברמי לוי?

• תגובות 50
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה תוכנית? לאזרחינו התמימים כמו פותח השרשור אכן נשמעת אחלה תוכנית.

ביחס לשוק בוא תראה איך אפשר לתאר את התוכנית במילים אחרות:

אתה משלם דמי מנוי של 35 שח לחודש שכוללים 140 דקות בלי SMS או על כל אס אמ אס תוריד דקה פחות.

40 שח על ג'יגה, כשברמי לוי 5 ג'יגה ב55 - שוב לא הכי להיט.

התוכנית הזאת כן מתאימה למי שרוצה לחסוך באיזור ה5 שח לעומת רמי לוי במידה והוא באמת לא עובר 70 דקות 70 SMS או כל וריאציה אחרת במסגרת ה140 הזה שזה קהל מאוד מצומצם.

התוכנית לא מתאימה למי שלא מדבר כמעט כי הוא ישלם 35 שח בכל מקרה.

ולא מתאימה למי שמדבר יותר כי זה כבר לא יהיה משתלם.

חבילת הגלישה דווקא בסדר בשבילי, אבל היא לא תתאים למי שרק משתמש ווא'טסאפ פלוס כמה דברים קטנים שלא צורך יותר מכמה עשרות מגה בחודש - שוב רמי לוי במחיר של 20 אגורות למגה משתלם בשביל אותם אנשים.

ככה שהיא חבילה טובה לקהל מאוד מצומצם, אבל מתיימרת להיות פצצה בעיניי כולם - כיאה לשווק הרמאי של חברות הסלולר.

פורסם
  • מחבר

מבחינת האינטרנט התוכנית מתאימה לי בול כי אני גולש בסביבות 400-800MB בחודש, גם לגבי השיחות זה מתאים לי, כי אני לא מרבה

לדבר (50-200 דקות בחודש).

בסופו של דבר ברמי לוי בלי לדבר בכלל הייתי משלם 70 שקל לחודש, ופה אני אשלם 75 שקל עם 140 דקות/סמס.

ובכל מקרה אני בכל שלב יכול לעבור לרמי לוי.

פורסם

האמת, כרגע זה נשמע שאתה מנסה לשכנע את עצמך שזה יותר כדאי.

בכל מקרה אני מקווה שאני טועה וזה באמת יצא לך יותר זול.

אל תשכח שאם באמת תעבור לרמי לוי שוב זה יצריך "שכר לימוד" נוסף של 40 ש"ח ל SIM חדש לרמי לוי. לא כדאי לעשות סקר שוק מלא ואז להחליט? למה ללכת כל פעם לכיוון האחרון שדיברת איתו?

פורסם
  • מחבר

האמת, כרגע זה נשמע שאתה מנסה לשכנע את עצמך שזה יותר כדאי.

בכל מקרה אני מקווה שאני טועה וזה באמת יצא לך יותר זול.

אל תשכח שאם באמת תעבור לרמי לוי שוב זה יצריך "שכר לימוד" נוסף של 40 ש"ח ל SIM חדש לרמי לוי. לא כדאי לעשות סקר שוק מלא ואז להחליט? למה ללכת כל פעם לכיוון האחרון שדיברת איתו?

אני ממש לא מנסה לשכנע את עצמי שזה יותר כדאי, לפני הנתונים היבשים התוכנית הזאת טובה בקצת מתוכנית של רמי לוי, אם בהמשך אני אתבדה אז אני אשלם את 40 שקל לסים ואעבור שוב לרמי לוי (ד"א אם יש לי את הסים של רמי לוי למה אני צריך לשלם שוב את ה-40 שקל אם ארצה לחזור אליו בעתיד?).

פורסם

אתה יכול לרשום מה התוכנית החדשה שלך, מה התנאים ומה אופן שימוש רגיל שלך במכשיר?

פורסם

עכשיו תשאל את עצמך, האם בשביל ה5 שח האלה, אתה מוכן להיות חלק מניסוי חברתי מקיף על כמה האזרח הפשוט מוכן לספוג?

זה קצת מפחיד לחיות בתחושה שכל יום אתה צריך לבדוק את החשבון ויכולים לשים לך איזו שירות תוכן או משהו קטן ככה "בטעות".

פורסם
  • מחבר

עכשיו תשאל את עצמך, האם בשביל ה5 שח האלה, אתה מוכן להיות חלק מניסוי חברתי מקיף על כמה האזרח הפשוט מוכן לספוג?

זה קצת מפחיד לחיות בתחושה שכל יום אתה צריך לבדוק את החשבון ויכולים לשים לך איזו שירות תוכן או משהו קטן ככה "בטעות".

הייתי בניסוי הזה כבר הרבה מאוד זמן, עוד קצת לא יהרוג אותי 8)

אתה יכול לרשום מה התוכנית החדשה שלך, מה התנאים ומה אופן שימוש רגיל שלך במכשיר?

25 אגורות לדקה/סמס, אם אני מדבר/מסמס מעל ל35 שקל בחודש אז אני משלם רק על השיחות/סמס, אם אני לא מגיע ל35 שקל בשיחות וסמס אז אני משלם 35 שקל(ללא תלות בשיחות וסמס). ובנוסף חבילת גלישה של 1GB ב-40 שקל.

האופן השימוש הרגיל שלי הוא 40-160 דקות/סמס בחודש (הסתכלתי על חצי שנה האחרונה).

פורסם

סבבה בהצלחה :)

אבל אתה מציג אותה מאוד מסובכת למה לא לפשט את העניינים?

25 אגורות לדקת שיחה או SMS כאשר המינימום תשלום החודשי 35 שח אם תגיע לזה או לא.

קיצרתי לך את פירוט התכנית ;)

פורסם
  • מחבר

סבבה בהצלחה :)

אבל אתה מציג אותה מאוד מסובכת למה לא לפשט את העניינים?

25 אגורות לדקת שיחה או SMS כאשר המינימום תשלום החודשי 35 שח אם תגיע לזה או לא.

קיצרתי לך את פירוט התכנית ;)

:xyxthumbs:

פורסם

מעקב

פורסם

תקשיב, אני עובד באורנג', ולא שיקרו לך. הנציגה השנייה כנראה באמת לא ידעה על מה מדובר כי מדובר פה בתכניות חדשות שלא הושקו כלל בכל הארץ! הן נמצאות בפיילוט בכמה מרכזים בודדים ובכמה מוקדים בודדים. מאוד הגיוני שהיא לא ידעה את העלות המדויקת של חבילת הגלישה, כמו שאני לא ידעתי כשקראתי את הת'רד לראשונה (גם אני חשבתי שזה יעלה 79, אבל מסתבר שלא...)

תהנה מהתוכנית, באמת הרווחת, מדובר בתוכניות חדשות ומאוד משתלמות ! (פוטנציאל של חשבונית של 35 שקלים ל140 דקות).

ורק שתדע - אם אתה קובע מגבלת חיוב של 200 שקלים אז כשאתה מגיע למגבלה אתה מקבל 2000 דקות/SMS חינם.

איך נקראת התכנית ?

ניתן להתקשר למוקד ולבקש להחליף לתכנית הנ"ל עבור לקוח קיים ?

פורסם

אורנג' האלה, צריך לבדוק אותם טוב טוב ולעקוב אחרי החשבוניות.

יש להם אפליקציה שנקראת MY ORANGE (שוחרר לא מזמן)... זה אחלה דבר מראה בדיוק כמה דק\סמס\גלישה ניצלת בתוכנית ואת עלות החשבוניות האחרונות שלך.

אני עוקב טוב טוב ובודק שקל שקל ובינתיים הם לא רימו אותי. הם גם שולחים לי במייל כל חודש את החשבונית ב PDF אז יש לי מאגר שלהם מהראשונה ועד האחרונה. אני מודה שהיו קצת בעיות בהתחלה אבל זה הסתדר.

גם הלכתי כמה חודשים לפני שנגמרה האחריות וטענתי לבעיה במכשיר (אייפון), שבאמת הייתה ואחרי פעמיים החליפו את כל הטלפון לחדש.

צריך פשוט לדעת איך לתפוס אותם בביציים. זה לא קשה רק דורש התמדה ומעקב ואם יש בעיה לא לחכות שניה, ישר להרים אליהם טלפון, ואם הם מתחילים עם חרטוטיאדה (לא זה המחשב עושה ככה, עשה ככה) לצנזר ולהסביר להם בצורה פשוטה שיש להם דד ליין של יום אחד לתקן את הטעויות.

ואז הם כמו נינג'ה מהר מסדרים הכל.

אין ספק שבן דב האדיוט הזה הביא את החברה לברכיים.

פורסם

אגב אם נמצאים בתכנית בלי חבילת גלישה אז מדובר על 25 אגורות למגה.

ובכל מקרה למי שמדבר בסביבות ה100 דקות בחודש (רוב הלקוחות של רמי לוי) התכנית הזאת יוצאת יותר משתלמת.

אלה שאומרים לפותח הת'רד שהוא מנסה לשכנע את עצמו - אתם לא עושים את אותו הדבר, רק עם רמי לוי?

איך נקראת התכנית ?

ניתן להתקשר למוקד ולבקש להחליף לתכנית הנ"ל עבור לקוח קיים ?

תיכף היא יוצאת מהפיילוט ואז היא תהיה זמינה בכל אורנג'.

פורסם

ממש לא, במקרה של 100 דקות זה יוצא אותו דבר כמו רמי לוי בלי הודעות, עם הודעות זה יוצא משתלם ב6 שקלים.

אבל רוב הלקוחות של רמי לוי זה לא 100 דקות זה עד 100 דקות אם כבר.

כי אם החודש אני לא אדבר הרבה, וייצא לי 30 דקות, אני אשלם 21 שח בעוד באורנג' אתה תשלם 35.

אז אמרתי שהתוכנית כן משתלמת אבל לקהל יעד מצומצם יחסית שיודע שהוא באמת עושה קרוב למה שה35 שח האלו נותנים.

בכל מקרה המחירים האלה זה באמת זניח כבר והכמה שקלים האלה זה לא מה שגורם לי ללכת לפה או לפה אצלי המצב הוא משהו אחר וזה לא לדיון הזה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים