עבור לתוכן

יש צפי להגעת דיסקים 4TB לארץ ?

Featured Replies

פורסם

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל :

- שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200)

- דגם "עסקי" (7,200)

אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ?

אשמח

פורסם
  • מחבר

-^-

תודה. כמובן שאני מכיר אותם (אם כי לא רכשתי מהם) וכמובן אני קונה המון בח'ול (משקפים, ויטמינים, מצלמות, עדשות ...).

אבל אחרי ששני דיסקים מהסידרה הירוקה של WD (אחד של 2TB והשני של 3TB) נדפקו לי קצת אחרי הקנייה (לא נקנו ביחד ולא התקלקלו ביחד.הוחלפו ע'י KSP והמחליפים עובדים ללא בעייה), אני קצת מהסס בקטע הזה. במיוחד שמדובר על מערכת מכנית בסופו של דבר, שכמה חבטות במשלוח יכולות לקצר את חייה גם אם המוצר בבסיסו הוא הטוב בעולם.

כך שאם מישוה יודע משהו ... אשמח לשמוע.

פורסם

אני כנראה הולך על ההארד-דיסק הזה מהחנות הזאת

יש לי נסיון איתם הזמנתי מהם כמה פעמיים המשלוח הגיע מהר והשרות שלהם טוב

פורסם

אפשר למצוא בחול 3TB ב140$ מלה לקנות 4 ב 300$ ?? לא חבל, עדיף כבר להביא 2 כוננים של 3 TB

פורסם

NEWEGG שולחים לישראל, בחינם(?!) לא ידעתי.

פורסם

אפשר למצוא בחול 3TB ב140$ מלה לקנות 4 ב 300$ ?? לא חבל, עדיף כבר להביא 2 כוננים של 3 TB

לא חבל אולי יש לחבר מארז מדייה סנטר ואין לו יותר מידי מקום לאכלס מספר רב של דיסקים קשיחים

לי למשל יש מארז מדייה סנטר עם 6 כוננים קשיחים ואין לי מקום לאחד נוסף לכן 4TB יהיה מתאים לי במקום אחד ישן

פורסם
  • מחבר

-^- +1. יש לי כבר 4 כוננים במחשב (80G, 500G, 2T, 3T). יש גבול.

ולמי ששאל - ניואג ממש לא שולחים לישראל, אבל זו לא בעייה.

פורסם

לא חבל אולי יש לחבר מארז מדייה סנטר ואין לו יותר מידי מקום לאכלס מספר רב של דיסקים קשיחים

לי למשל יש מארז מדייה סנטר עם 6 כוננים קשיחים ואין לי מקום לאחד נוסף לכן 4TB יהיה מתאים לי במקום אחד ישן

http://www.amazon.com/Seagate-Expansion-Desktop-External-STAY3000102/dp/B0056YNA1Q/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1336138185&sr=1-4

USB 3

פורסם

אני כנראה הולך על ההארד-דיסק הזה מהחנות הזאת

יש לי נסיון איתם הזמנתי מהם כמה פעמיים המשלוח הגיע מהר והשרות שלהם טוב

ממש לא נכון החנות לא שולחת לישראל

החנות לא מקבלת כרטיסי אשראי מישראל

גם כתובת בארה"ב ברגע שמגלים כרטיס אשראי ישראל לא מוכרים

ניסיון של שנים הם מסרבים למכור לישראלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים