פורסם 2012 במאי 1613 שנים אני קיבלתי מוצר OEM של Micron. הכונן הגיע באריזת ניילון אנטי סטטית ולא יותר.לא קופסא, לא כבלים.האם כולם קיבלו מוצר דומה??ושוב אגב אספתי בסניף פ"ת. הליך הרכישה היה נעים, מחויך ומדויק.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים אני קיבלתי מוצר OEM של Micron. הכונן הגיע באריזת ניילון אנטי סטטית ולא יותר.לא קופסא, לא כבלים.לא יודע מה אתה מופתע. איזה חלק בחדשה ובדיון בפורום חדש לך בחלק שאומר שהכונן של מיקרון יגיע OEM...
פורסם 2012 במאי 1613 שנים לא יודע מה אתה מופתע. איזה חלק בחדשה ובדיון בפורום חדש לך בחלק שאומר שהכונן של מיקרון יגיע OEM...מופתע?? מעולם לא אמרתי שאני מופתע... אני רק שאלתי האם מי שקיבל את הכונן של Crucial קיבל בפועל יותר מזה (מעבר לקופסא שלא ממש מעניינת).
פורסם 2012 במאי 1613 שנים ראשית אעדכן כי אייבורי לא התקשרו אלי בכדי להודיע לבוא לקחת, אלא פשוט הגעתי...לעניין העדכון: ה-Micron C400 שקיבלתי הנו עם גרסה 0309 שלפי האתר של Micron הנה העדכנית ביותר, כך שאין צורך לעדכן.ראו כאן: http://www.micron.com/products/solid-state-storage/client-ssd/ssd-firmwareהגרסה האחרונה ל- C400 היא 000F, תסתכל בתאריכים (וב- PDF שבזיפ ב- 000F).אני גם קיבלתי Micron C400 256GB OEM.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים טוב שלחו לי SMS ומוכן. רק חסר לצאת לדרך ולקנות סניף נתניה .עם אפשר להשים תאתר של היצרן וככה ניראה תעידכון האחרון לSSD.תשימו אותו בלהוצאי את המקסימום מהSSD.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים טוב אני כבר אירשם. אחרי שאני מחבר אותו אני עושה BOOT מ-CD ומתקין...איזה קובץ אני צריך להוריד משביל זה?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים אתה מתכוון ל- C400 או ל- M4 ?אם מדובר ב- C400 אז תוריד את זה (לעדכון ע"י CD) -C400 Rev. 000F Bootable Media Firmware Update (קישור ישיר למי שנרשם).שלישי מהסוף ברשימה.אגב,אני עשיתי מ- WIN7, עבד כמו שצריך.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים דיברתי כרגע עם אייבוריהנציגה אמרה שעדיין לא הגיע ההזמנה לסניף (לא לראשון ולא לחולון)מוזר מאוד כי כבר עבר כמעט שבועקיצר היא אמרה שתחילת שבוע הבא זה יגיעבאסה כי כבר נהיה לי ממש לחוץ :-[
פורסם 2012 במאי 1613 שנים דיברתי על ה-C400. אתה ממליץ לעשות מ-WIN? כי אני מחפש את הדרך הקלה ביותר. כבר נרשמתי, אז זה הביא אותי לשם. אפשר קישור לעדכון דרך ה-WIN7? אם אתה אומר שזה עובד לך אני ינסה גם. הנפח של הכונן משנה או שזה אותו העדכון?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים קישור ישיר לעדכון ע"י WIN7 -http://www.micron.com/~/media/Documents/Products/Software/C400_firmware_update_utility_000F.ashxאם יש אנטיוירוס ו/או Firewall מומלץ לכבות אותם, ולהפעיל את קובץ העדכון כמנהל.
פורסם 2012 במאי 1613 שנים הורדתי וקראתי את מה שכתוב בקובץ מידע המצורף.1. אין לי אל פסק, כל עוד לא תהייה הפסקת חשמל לא יקרה כלום נכון?2. צריך להעביר את הקובץ לשולחן העבודה?3. איך אני מפעיל אותו כמנהל?4. אני רק צריך לחבר אותו או גם להפעיל אותו דרך ה-WIN (ליצור לו מחיצה)?5. כמה זמן העדכון לוקח, כתוב בין 30 שניות לדקה, זה נכון?6. איך אני מכבה את החומת אש?יש עוד משהו שצריך לדעת?
פורסם 2012 במאי 1613 שנים 1. נכון2. לא חייב3. לחצן ימני על הקובץ, ותלחץ Run as Admin4. רק בשביל להיות על הצד הבטוח, תפעיל דרך WIN5. כן6. תעשה חיפוש ב"התחל" לFirewall ותיכנס להגדרות ותשבית אותו זמנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.