פורסם 2012 במאי 113 שנים מה המצב אנשים? שידרגתי ל 100MB בבזק ובזק בינלאומי, אחרי 24 שעות לא הייתה גלישה,יצרתי קשר איתם, הצלחנו להסתנכן על 20MB, ניתקנו את כל הציוד הטלפוני,וקיבלנו סנכרון על 100,ביקשתי מהנציג שננסה להגדיר על rate adaptive ואכן ראיתי בנתוני הראוטר שיש סנכרון על 100,לא זוכר מה הייתה המהירות בפועל, אחרי זה החזרנו לסנכרון 60-100, אבל ביקשתי שיחזיר שוב ל rate adaptive, לפי בזק הוא אומן העביר אותי לזה, אך בססטיסטיקה של הרואטר לא ראיתי שינוי (n) ,ניסנו שוב לבטל ושוב להפעיל את זה, אך ללא שינוי, בבדיקת מהירות אני מקבל כ 65 לפי בזק. איפו הבעיה ? הנה הנתונים :https://picasaweb.google.com/lh/photo/ODLCzD26lRYWz1yN3Tdbm5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlinkאני יודע שהראוטר החרה הזה מוגבל ל 100 ב LAN, אבל 65 זה ממש מעט, מצד שני חח מהבדיקות של בזק זאת מהירות ממוצעת, אז אני לא היחיד, הבחור בבזק אמר לי שאין קשר בין העלה להורדה, שכן העלה מוגבלת באינטראנט, יכול להיות שבאמת בגלל הגבלה בחיבור LAN אני מקבל תוצעה כזאת? אז אין זה עד 100? בכל מקרה תגיבו, הנתונים בקישור המצורף
פורסם 2012 במאי 113 שנים תיקח את הראוטר, תחבר אותו לשקע בזק הראשון (זה שמגיע אליו הכבל מבחוץ) ללא מכשירי טלפון נוספים/ממירים של יס/לחצני מצוקה/אזעקות וללא כל פילטר ותראה איזה נתון מתקבל ב Attainable.ההעלאה מוגבלת ברמת ה Infranet, אין לך מה לעשות בנידון.
פורסם 2012 במאי 113 שנים לי יש Attainable של 84 מגה מסונכרן ל80 ומקבל בפועל פחות מ70 אחרי טכנאי (לפני זה קיבלתי 24) . האמת שבבדיקה של בזק קיבלתי 74 שכנראה שזה ממש לא רע. יש לי שירשור בנושא .http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531501 יש מישהו בhomethatre גם עם בעיה כזאת ששינה לrate adaptive אני לא סגור כמה המקבל עד כמה שהבנתי גם 65. תבדוק את הכל בבדיקות מהירות כי לפי הניסיון שלי על המודם אי אפשר לסמוך בעיניים עצומות הוא יכול לתת לך נתונים אבל בפועל תקבל פחות.
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר עדכון:https://picasaweb.google.com/lh/photo/i2_y7_GLJi5Um55Aun_YE5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlinkעשיתי קצת עבודה על התשתית בבית , מהשקע הראשון קיבלתי תווצעה דומה, הבעיה שאת החיווט עשו יס לפני איזה 10 שנים, מלחם וקצת בדיל ווזאת התוצעה, את RATE ADAPTIVE בינתיים ביטלתי, מקבל בסביבות 65 בבדיקה מול @2 ו @1, חשבתי להזמין חידוש אינסטלציה מבזק, השאלה אם יהיה איזה שיפור נוסף? תכלס כמה חוטי נכושת פרוסים בבית חח.
פורסם 2012 במאי 113 שנים 6.9 SNR בVDSL2 זה לא יציב איבודי מידע וכדומה, מעל 9 לפחות זה מקובל.כמה רחוק אתה מהארון של בזק?
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר המספר הזה משתנה מדי פעם, בכל מקרה לפי מהירות הסנכרון אני חושב שאני קרוב מעוד , בשכונה שלי י 2 מרכזיות שראיתי, אבל אני באמת לא יודע מה המרחק, מה שכן, את התוצעה קיבלתי מהשקע הראשי ,בלי שום שקעים עליו, משום חיפשתי איפו מתחבר החיווט (עשו עבודה ממש מגעילה יס), בגלל שאין לי ממש מושג איך לבצע חיבור מהשקע הראשי לשקעים אחרים, חיפשתי את נקודות המפגש של החוטים, סתם היה מלופף ביחד ומודבק באזובנדר , בסופו שלי דבר הגעתי לתוצעה הזאת. ואני על חיבור רגיל, לא rate adaptive, ביטלתי, כי במקרה של בעיות המהירות יכולה לרדת מתחת ל 60. לגבי SNR, בזק לא ממש עוזרים, אומרים שזה נתונים טובים, חידוש אינסטלציה יתן תוצעה לדעתך?
פורסם 2012 במאי 213 שנים אני עדיין לא מצאתי/ראיתי מישהו שהגיע ל-100M אמיתיים בבזק בחיבור בייתי. הבעיה נובעת מכך שמהארון של בזק, אל הבתים, החיבור מתבסס על כבלי נחושת ישנים עם חיבורים רעועים. כדאי גם שתציץ בארון התקשורת של הבניין ותראה איזה באלגן יש שם. על מנת לקבל 100M בפועל בזק גם צריכה לבצע חידוש של התשתיות מהארון (MSAG) אל הבתים וזה מבחינתם הוצאה עצומה.
פורסם 2012 במאי 213 שנים מחבר האמת כבר הצצתי אתמול בארון התקשורת בבניין, נראה מעוד מסודר, יש איזה קופסה של הוט לחיבור אופטי, ובצד ליד יש את הכבילה של בזק, אני רוצה בעצם שיבצעו כבילה מחדש מהארון עד הדירה, ואם צריך אז גם בדירה עצמה. המרחק שלי ממרכזיה הוא 3-4 ק"מ לפי מה שבזק אמרו לי היום, ביקשתי שיזמינו טכנאי, יחזרו עליי עד 48 שעות, מקסימום יהיה לי שיפור מבחינת SNR ועולי קצת מהירות סנכרון, השאלה רק כמה זה יעלה לי, מה שכן מתחת ל 65 מהירות לא נופלת בבדיקה מול בזק לפחות, הבעיה היא שממה שהבנתי אני מעבד אחוז מסויים ממהירות על הPTM עצמו..וצריך לפחות 110 בPTM כדי לקבל 100. אם לפני 10 שינים הייתי בוחר בהוט..ועכשיו הייתי על 8 ערוצי הורדה..אבל אני בנזק
פורסם 2012 במאי 413 שנים המרחק 3 קילומטר לא הגיוני,אתה צריך לדעת אטנואיישן בדאונסטרים שבזק רואים.לדעתי לא תקבל יותר מ88000 attainable rate אבל 65 זה באמת נמוך יחסית לקיבולת שלך.נסה לבדוק מהירות על אדפטיב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.