עבור לתוכן

פרסומת חדשה של בזק עם מבצע על 100 מגה.

Featured Replies

פורסם

אני דיי בטוח ששמעתי(בזמן שהייתי על המחשב) פרסומת חדשה של בזק על מבצע של 100 מגה ועוד חבילת דקות כלשהי אבל אני לא מצליח למצוא את זה באינטרנט, אשמח אם מישהו יוכל לעזור(לוטם לדוגמא).

פורסם

מעניין הסעיף של "לא פחות מ-60Mb/s..."

פורסם

אחד התקנונים הכי פחות ברורים שקראתי...

פורסם

אחד התקנונים הכי פחות ברורים שקראתי...

מה שנקרא, לבלבל את האוייב.

פורסם

מעניין הסעיף של "לא פחות מ-60Mb/s..."

סה"כ מבטיחים ניצולת של למעלה מ60%.

שזה לדעתי מאוד קצת,אבל לפחות זה משהו(כל שאר החיבורים כידוע לי לא מבטיחים כלל ניצולת).

פורסם

אם הבנתי נכון החבילה של 700+ דקות עולה איזה 70-80 שקל אז בגדול המבצע הוא שלם מחיר מלא בשביל 100 מגה (מחיר המשך 180 שקל ) וקבל טלפון עם 700+ דקות חינם. וכשיגמר המבצע אז הם ירווחו עליך איזה 200 שקל אקסטרה לפחות חודש עד שתשים לב.

עדיין לא שווה כלכך לקחת משהו מעל 50 מגה מבזק בגלל שהמגבלה הטכנולוגית שלהם לא מאפשרת להגיע ל100 מגה וגם ה100 מגה. אצלי אני חושב שהם יכולים להגיע ל80 מגה. גם 50 מגה זה מוגזם בשבילי. עדיין אם יעלו עוד קצת את הupload משהו כמו 5מגה זה יהיה הרבה יותר שימושי מאשר להוריד במהירויות "דימייוניות" . בשביל 100 מגה עדיף ללכת להוט.

אגב כמה אפשר לקבל top 100 משימור לקוחות? אולי הייתי צריך לבקש את זה :lol: עדיין כמו שאמרתי 50 מגה זה מוגזם בשבילי. הייתי שמח לקבל 20 ב 50 שקל אם היתה את האפשרות .

פורסם
  • מחבר

גם ככה אמא שלי לא עדכנה את החבילה שנים והיא משלמת יותר מ150 כל חודש על הרבה פחות אז לנו זה יצא מאד משתלם

פורסם

צלצלתי אליהם הרגע, זה בעצם יוצא שרק ה100 מגה ספק עולה 100 שקל, ולא 100 מגה ו750 דקות ביחד (שזה עולה 200 אם אני לא טועה)

זה הגיוני? זה ממש לא מה שהבנתי מהתיאור.. מישהו יכול להאיר את עיני?

פורסם

זה אכן 100מגה ב100שקל וזה רק על האינטרנט, השיחות בנפרד.

תשימו לב שהם חייבים להביא לכם 100מגה ב100שקל גם אם אתם לא לוקחים את החבילת דקות. זה בגלל החוקים שחלים על בזק שהם חייבים להציע את אותם התנעים של המבצע גם אם לוקחים רק חלק אחד מהמבצע. זה גם מוזכר בסעיף 4. רק שכמעט באף אזור אי אפשר לקבל 100מגה או 50מגה וכמובן בטח יהיה צריך להתווקח איתם לא קצת על הקטע שהם מחוובים להביא את המחיר הזה גם בלי חבילת הדקות.

פורסם

אתה בטוח בזה מקס? זה באמת רשום שם משהו כזה באופן לא ברור במיוחד . לפי מה שהבנתי ממה שכתוב בפסקה 4 יש סיכוי שאתה צודק :

הלקוח יכול להצטרף לכל אחד מהמרכיבים בנפרד ולקבל כל אחד ממרכיבי החבילה בנפרד,

בהתאם לתעריפו בתקנון זה על נספחיו.

מישהו פה יודע עברית? :lol:

עריכה : אני מתקשר לשאול אותם על הסעיף הזה. ;)

עריכה 2 : זה נכון! שידרגתי ל100 מגה ב100 שקל ויש לי קו קל :lol:

פורסם

לא כל כך קשור ל- 100 מגה

אבל היום חבר שלי הצליח להוציא מהם 30 מגה ב- 70 שקל, שזה עדיין זול משמעותית ממה שהם מציעים!

אז בהצלחה.. :xyxthumbs:

פורסם

אתה בטוח בזה מקס? זה באמת רשום שם משהו כזה באופן לא ברור במיוחד . לפי מה שהבנתי ממה שכתוב בפסקה 4 יש סיכוי שאתה צודק :

מישהו פה יודע עברית? :lol:

עריכה : אני מתקשר לשאול אותם על הסעיף הזה. ;)

אומנם לא דברתי איתם על זה בגלל שכל הסיפור נגמר מהר אחרי שהתברר לי שאני לא יכול לקבל באזור שלי יותר מ30מגה אבל כן הם מחוויבים להביא לך במחיר הזה.

החוק הזה מוזכר מספר פעמים באינטרנט ובמבצעים קודמים שלהם כמו פה למשל:

http://it.themarker.com/tmit/article/18028

"מה שבזק לא מספרת בקמפיין, הוא שהמבצע זמין גם למי שלא רוצה לרכוש ממנה את חבילת דקות השיחה. הרגולציה על בזק מחייבת אותה שמבצע כזה יהיה 'פריק' - היינו שלקוח יכול להזמין כל רכיב ממנו בנפרד. ואכן, סעיף 5 בתקנון המבצע מפרט ש"הלקוח יכול להצטרף לכל אחד מהמרכיבים בנפרד ולקבל כל אחד ממרכיבי החבילה בנפרד"."

פורסם

עדכנתי את התגובה שלי למעלה .

התקשרתי לבזק הרגע ושידרגתי ל100 מגה ויש לי קו קל. היא אמרה שלא חייבים לקחת חבילת דקות אבל שזה משתלם (משהו כמו 70- 80 שקל - נשמע לי יקר)

עריכה: עכשיו אני מתייבש על הקו אצל 014 אני חושב שהם התחילו בשיטת יבוש חדשה למתנתקים :s07: . יש להם מיבש ביניים עד השימור לקוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים