פורסם 2012 באפריל 3013 שנים עדיף לך לא לקנות חומרה בחו"ל.קשה למצוא בתקציב שלך, משהו שיענה על כל הדרישות.עדיף לך לא לקנות רכיבים ונים מחנויות שונות, זה סתם יוצר הרבה בעיות במימוש אחריות.
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים http://www.tms.co.il/product/11235הצעתי לך אותו מספר פעמים, הוא בסדר מבחינתך?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר מבחינתי הוא סבבה...יש לך עוד הצעות ? אני פשוט מחפש אולי אני אמצא מארז שאני אוהב יותר ?
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר אז כנראה שנחזור למארז המקורי...הבעיה היחידה שלי איתו היא המיקום של החיבורים...אני פשוט שם את המחשב על שולחן, אין לי מקום אחר...זה נראה לך יהיה נוח ? לחבר כל פעם ?
פורסם 2012 במאי 113 שנים כנראה שאתה צודק, אבל לכל דבר אפשר להתרגל (שם לב גם הוא בקניית מחשב חדש, אז תסדר את זה איתם).
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר אה, ראיתי באיזה פורום שיש את המבצע של אותו מארז רק עם ספק 620W בהפרש מזערי, ב - TMS.זה נכון ?
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר סבבה... יש לך עוד משהו להוסיף ?דרך אגב - תודה על העזרה, ותודה על זה שנשארתה איתי למרות שטחנתי את השכל ! חח
פורסם 2012 במאי 113 שנים באופן כללי לא, אבל תברר עם החנות אם זה אפשרי. אחרת צריך לבנות לך מפרט אחר.אני תמיד שמח לעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.