עבור לתוכן

מספיק לעבוד על מוכרים ב-eBay!

Featured Replies

פורסם

אנשים בקושי יודעים להזמין דרך איביי ואתה מאשים שהם עושים דיספיוט? (אני מעריך שממש מעטים וזה קורה בכל תחום בעולם)

חוץ ממוצרים זולים עד 20$ הכי טוב שישלחו בדואר רשום ואז לא יהיו בעיות אבל הם חוסכים.

שלא נזכיר את זה שהמוכרים שולחים מתי שהם רוצים בדרך כלל שבוע שבועיים אחרי הקנייה.

וכן גם אני מאשים את דואר ישראל! :silly:

פורסם

ואם היית מצהיר על המחשב נייד מחיר (כמו שאתה אמור), היית משלם רק מע"מ, ולא היה לוקח כל כך הרבה זמן לשחרר אותו.

היה מוצהר על המחשב המחיר המדויק, גם על האריזה וגם בתוך האריזה. ושילמתי רק מע"מ, אבל עדיין לקח לאפסים האלה חודש לשלוח לי את המכתב.

פורסם
  • מחבר

Versus, אתה לא מתבלבל קצת עם DX?

לפי ההיכרות שלי, כמעט כל אדם שלישי שקונה מאיביי עושה את מה שתואר לפחות לעיתים קרובות.

לגבי המשלוחים- הם לרוב נשלחים תוך מקס׳ שבוע ורובם תוך יום עסקים אחד- פה אין לי טענות למוכרים.

פורסם

הזמנתי רצועה ליד לגלקסי נוט שלי בשביל ריצות, אחרי חודש בערך זה לא הגיע, יצרתי קשר עם המוכר וסיכמנו שישלח עוד אחד, למחרת הגיע המוצר יצרתי קשר בזריזות ובקשתי ממנו שלא ישלח כי המוצר הגיע, הוא הודה לי על זה שאמרתי לו ושלח לי בכל זאת עוד אחד ו2 מגיני מסך בתור מתנה. :xyxthumbs:

פורסם

איפה תראה דבר כזה בארץ? :lol:

פורסם
  • מחבר

בקצב הזה לצערי בקרוב כבר לא תראה גם מחו״ל.

כל הכבוד על יצירת הקשר, בשביל מוכרים דיספיוט זה כמו gangbang בלי חומר סיכה...

פורסם

Versus, אתה לא מתבלבל קצת עם DX?

לפי ההיכרות שלי, כמעט כל אדם שלישי שקונה מאיביי עושה את מה שתואר לפחות לעיתים קרובות.

לגבי המשלוחים- הם לרוב נשלחים תוך מקס׳ שבוע ורובם תוך יום עסקים אחד- פה אין לי טענות למוכרים.

גם באיביי לא חסר מוכרים מסין, אולי הם לא בחברת DX אבל כמעט אותו דרך פעולה.(תמיד יש יוצאי מהכלל)

אני לא נתקלתי בבן אדם כזה באופן אישי.

טוב, כנראה יש לנו נסיון שונה.

"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים