פורסם 2013 בינואר 2812 שנים ככה אתה נותן פירסום למשחק?אתה מציין גרפיקה מדהימה ומציג תמונה עם הגדרות הכי חלשות . לפחות תציין זאת.......נקווה באמת ,אחרת זה עוד יותר מחזק את עמדתי שכל חצי שנה צריך לשדרג מחשב... בגלל הטיפשות שלהם או של יצרני הכרטיסי מסך.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר חח צודק עדכנתי עכשיו לדרייבר בטא החדש של nvidia, הבנתי שהוא משפר את הביצועים גם ב Crysis3 נבדוק את זה עריכה: סרטון ראשון ברשת של ה open beta
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים יש מקור אחר שניתן להוריד את קבצי המשחק? זה תמיד נותן שגיאה ולנסות מאוחר יותר (עומס?) למה אצלי תמיד יש בעיות של עומס .
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים לעוד מישהו הבטא הפסיקה לעבוד?ואני מצליח להריץ חלק על מקס' הגדרות ורק עם 2X SMAA
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים איזה גרפיקה יפה.. באונה.. איזה פתיח מגניב השקיעו שמה.. יאללה.. כל מיני זוויות מצלמה מדהימות.. אהבתי איך שרואים אותו בסוף יורה חץ לצד אחד, ואז בא לירות למטה.. ופתאום התמונה יוצאת לפוסטר..
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר קיללתי כל שנייה ושנייה מהפתיח למה לעזאזל הם מאלצים אותי לראות סרטון שהם פרסמו לפני כמה חודשים ב youtubeפשוט מעצבןבכל מקרה, הביצועים קצת מבאסים ככה שאני לא יכול באמת להנות מהאיכות של המשחקה - Hunter Mode פשוט זוועה, טמטום מוחלט של Crytek ומעבר לזה, המשחק ממש מרגיש כמו Crysis 2 חוץ ממפות חדשות וכמה נשקים חדשיםאין פה שום דבר חדש שאפשר להגיד עליו "WOW"מלבד הגרפיקה שבאמת מדהימה אבל לא באמת אפשר להנות ממנה (לפחות בבטא)אגב, תוסיפו אותי לחברים במשחק Kirma
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים דיי מקרטע לי עם המערכת בצד על 1680x1050,לא צפיתי שיעבוד על הגדרות מקסימליות אבל עובד בסדר על Med+4XAA או על high\v.high עם FXAA או בלי AA בכלל.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר חח כן, זה חברה מהקלאן שלי ..אפילו הגבתי שם בהמשך הפוסטSeriously ?! such as nice support!! trolling about Crytek problemwe won't replace our hardware because you have broken game engine, fix it!
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים חבל שמבחינת ביצועים זה לא כך... עם GTX570 והמשחק זוחל על Medium. באלפא זה היה יותר טוב.
פורסם 2013 בינואר 2912 שנים מחבר http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspxImproves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.