עבור לתוכן

תוכנית בסלקום/אורנג'/פלאפון או רמי לוי?

Featured Replies

פורסם

מתי בדיוק אינטיליגנציה הפכה לרמה נמוכה ?

הכל בגלל תוכניות הריאליטי האלה...

בן אדם טועה ומטעה, אני מתקן אותו (בחוסר סבלנות ובלי כפפות משי) והופך לעוכר ישראל

פורסם

נמוכה או לא, יש דרך.

ואם אתה בא ויוצא על בנאדם בגלל שהוא טעה במילה והופך לו את כל המשפט ואת כל הכוונה שלו, אז דווקא הרמה שלך נמוכה יותר, בלי קשר אם בלשון הוצאת 100..

ואני מקווה שמיצינו את הויכוח הדבילי הזה שנקלענו אליו :P

פורסם
  • מחבר

בקיצור סגרתי בסלקום את העסקה הבאה:

חבילת גלישה ללא הגבלה במהירות 1.4MB - במחיר של 79 ש"ח עם הנחה של 50% מחבר (ז"א סה"כ 40 ש"ח)

ומסלול חיילים: 25 ש"ח דמי מנוי חודשי, דקה ראשונה 29 אג' דקה שניה והלאה 19 אג' ו18 אג' לSMS

מה דעתכם?

פורסם

אני גם חושב שרמי לוי יהיה עדיף כאן מבחינת חיסכון.

רק תיקון קל, מהירות הגלישה אצלו זה 2MB ולא 2.8MB (שזה עדיין מעולה) :xyxthumbs:

אתמול עשיתי ניסוי קטן יחד עם 2 חברים שלי. יצרתי נק גישה אלחוטית וחוברו האייפונים שלהם למחשב נייד צמוד בWIFI.

סלקום בחבילת גלישה 1.4 בפועל נתנה 0.4

כאשר בפלאפון בחבילת גלישה 2 נתנה בפועל 2.88

פורסם

גם התוכניות החדשות של אורנג' נשמעות טוב יותר.

ב110 שקל:

450 דק'

450 סמס

1 GB גלישה עם האטה כשחורגים.

לא לתפוס אותי בדיוק על המס' יכול להיות שזה טיפה יותר.

פורסם

התוכנית עולה 179 ₪, עם החזר של 49 על מכשיר.

אם השימוש בקו לא מגיע לכמות הדקות הזו, התוכנית של רמי לוי כנראה עדיפה

פורסם

200 הודעות + 200 דקות שיחה+ דמי מנוי + חבילת גלישה של 5GB אצל רמי לוי = 140 ש"ח. אם אכן מדובר בנתונים הללו, ולמרות כי חבילת הגלישה פה גדולה ומהירה משמעותית, זה יוצא קצת יקר לטעמי

פורסם

כשיש לך 5GB נפח גלישה, למה שתשלח הודעות? יש אפליקציות שיעשו את זה עבורך ב-99 אחוז מהמקרים.

ההבדל שהתוכנית באורנג' קשיחה לגמרי. לא משנה כמה תנצל - אתה תשלם 130 שח.

מצי שני, נניח שדברת 220 דקות ברמי לוי, עם 40 הודעות. אתה תשלם כ-120 שח. ואתה לא תלוי בקניית מכשיר לקבלת זיכוי כמו באורנג'.

אם יש לך מכשיר שגילו עד שנה, ויש לך קבלה עליו התוכנית המשתלמת ביותר תהיה - חבילת 500 לחיילים וסטודנטים.

במחיר של 110 (אחרי החזר על המכשיר) אתה מקבל 500 דקות והודעות, וחבילת גלישה בנפח 1GB.

אם השימוש שלך אינו נופל מ-150 דקות שיחה, מחיר התוכנית ביחס לכל תוכנית אחרת בשוק יהיה כדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים