פורסם 2004 בינואר 221 שנים הרצתי את AIDA32נתנה לי CPU TEMP ב10 מעלות מתחת לטמפרטורה האמיתיתהתקנתי SPEEDFAN נתן לי טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות מטמפרטורת המעבד והוא כותב לי שזה טמפרטורה של ההרדיסק שליהוא גם כותב לי איזה הרדיסק יש לי והכלאבל זה בולשיט כי אני יודע שאין בכלל סנסור בהרדיסק שלי!
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אתה לפני חודשיים אמרת לי שבדגם שלי אין סנסורוגם התוכנה ACTIVE SMART אמרה שאין סנסור!ואיך אתה מסביר את זהשהסנסור של ה"הרדיסק" במדויקקקקק 10 מעלות פחותשהמעבד עולה ב3 מעלות - מתי שאני פותח למשל את הפורוםאז גם ההרדיסקקיצר במדוייק 10 מעלות פחות..גם בAIDA וגם ב... SPEEDFANעל איזה תארד קודם אתה מדבר?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני זוכר שהיה לך תראד על בעיה עם קריאה של חיישנים ב-AIDAיכול להיות ששתי התוכנות קוראות את הטמפרטורה בדיוק באותו מקום (מאד מאד הגיוני) ולכן הן מציגות בדיוק אותם נותנים (שדרך אגב יכול להיות לא נכונים). לגבי ה-10 מעלות הפרש זה כנראה באמת קורא סתם זבל.בכל יש מצב שיש חיישן בהרדיסק ופשוט ה-MBM5 לא יודע לקרוא אותו, או שזה סתם קורא זבל.בכל מקרה בשביל לדעת את הטמפרטורה אמיתית של המעבד לא תהיה לך ברירה אלה להשיג חיישן חיצוני.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אז זהו שחיברתי סנסור חיצוני מהמחשב השני בשביל לאמת טמפרטורות, והתוכנה ASUS PC PROB צודקת וקוראת טמפרטורה בצורה טובה..השאלה היא מה לאזעזל AIDA ו-SPEED FAN קוראותולמה SPEEDFAN אומר שזה של ההרדיסק..(אני סגור על זה שאין לי סנסור בהרדיסק..)
פורסם 2004 בינואר 221 שנים ב-AIDA מעל הטמפרטורות יש לך Sensor Propertiesמה כתוב לך בשניהם? (בכלל עדיף תמונה של המסך עם הטמפרטורות)איזה גירסה ה-AIDA?אצלי ה-AIDA מראה טמפרטורת AUX שלא קשורה ומזייף בטמפרטורה של הציפסט
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אז זהו שיש לי רק סנסור אחד במחשב, של המעבדהSPEEDFAN מראה סנסור אחד וכותב שזה ההרדיסק, אומר במדוייק גם שיש לי WD 80GB וכאלה..וה AIDA32 מראה לי גם רק סנסור אחד של AUX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.