עבור לתוכן

אני חושב שהספק כח שלי פגום

Featured Replies

פורסם

תראו איזו בעיה מוזרה יש לי. יש לי הארדיסק SATA מסויים שבמחשב אחר עובד מעולה, ובמחשב השני הוא אמנם עובד, אבל הוא מקרטע לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום, למרות שהמחשב האחר הוא נחשב ליחסית טוב ולא לישן. מה שעוד יותר מוזר הוא שבמחשב השני, שיש בעיה עם הארדיסק SATA, הארדיסק של IDE פועל מצויין גם במחשב השני, והוא לא מקרטע בכלל.

מה יכול להיות ההסבר שבמחשב אחר הארדיסק פועל מצויין, ובמחשב השני הוא מקרטע לגמרי? אני חושב שהספק כח במחשב האחר פגום. כי הוא גם עושה רעשים מוזרים כשמדליקים את המחשב. לכן אני חושב שהספק כח לא מזרים מספיק מתח להארדיסק ה-SATA דרך החיבור SATA של החוט בספק כח.

איך ניתן לבדוק אם הספק כח תקין או לא? והאם זה גרם נזק להארדיסק במידה והספק כח לא סיפק מספיק מתח להארדיסק? תודה מראש לכל מי שיעזור.

פורסם

מה דגם הספק?

ניסית לחבר את הכונן הקשיח ליציאת SATA אחרת?

פורסם
  • מחבר

מה דגם הספק?

ניסית לחבר את הכונן הקשיח ליציאת SATA אחרת?

ספק COLORSit דגם up-340atx, וניסיתי לכל 4 היציאות, לא עוזר. רק הארדיסק של IDE פועל מצויין.

פורסם

תנסה ךהעביר גם את הספקים בין 2 המחשבים (אל תעמיס ספק גנרי יותר מידי כדיי לא לשרוף דברים), ככה תדע בוודאות אם הספק קשור או לא

יכול להיות שיש פאק אם הבקר של ה SATA במחשב הזה, הגדרות BIOS, או פאק אם מערכת ההפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים