פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מחבר אל תקנה משם,אני כבר מתחרט שהזמנתי משםכל הזמן טלפונים ומיילים לנסות למצוא את החבילה ואף אחד לא יודעמה שהכי מתסכל זה שאחרי כל הבירורים האלה אני עדיין לא יודע איפה החבילה נמצאתביקשתי החזר כספי מ VITACOST
פורסם 2012 באפריל 2213 שנים מחבר 48 יום, זה לא למהר להספידהם טענו 7-21 ימים רגיליםגם אם תכפיל בשתיים תקבל פחות מ 48גם במידה ועכשיו יבוא שליח לפתח הבית ויביא לי את החבילהאני חושב שאני לא יזמין משם.. לפחות לא בזמן שאני "תקוע" בלי חלבון
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים מחבר אחרי מייל זועם ששלחתי להם, זאת התשובה:Dear Elior Kirma, Thank you for contacting Vitacost. I want to apologize for any and all inconveniences. The tracking information indicates that delivery was impossible. The delivery was attempted on 3/21/2012. I have issued a full refund in the amount of $120.84 for the order. Please allow up to 5 business days for the credit to appear back on your payment method. Again, I am so sorry for the inconvenience. If you need further assistance in this matter, please don’t hesitate to ask. Thank you for choosing Vitacost for all of your vitamin and supplementary needs.
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים המשלוחים בויטה קוסט דיי בעיתיים, לחבילה האחרונה שהזמנתי מהם לקח 3 חודשים להגיע ואם זה לא מספיק חלק מהמוצרים היו חסרים.למרות שאחרי זה קיבלתי זיכוי על מה שהיה חסר זה עדיין מרגיז...תבדוק אולי לא כתבת את הכתובת נכון...
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים מחבר בדקתי, רשמתי כמו שצריךבכל מקרה, דיי התבאסתי מהעניין כי זה חוסך לי מעל 250 שקל על כל הזמנה
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים אתה יכול להשתמש במשלוח הימי של אתר כמו ushops.אתה אולי חושב שהמחיר יקר יותר ויוצא כ-50 דולר למשלוח מול כ-35 דולר מהאתר עצמואבל קח בחשבון ש-DHL לוקחים עמלה של כ-30 דולר בנוסף על מחיר המשלוח.יש סבירות גבוה שזה גם יצא מהיר יותר ממשלוח של vitacost עצמם, אם לפי מה שאמרתם - הוא לוקח מעל חודשיים
פורסם 2012 באפריל 2413 שנים מחבר המשלוח ב VITACOST לא אמור לקחת ככה המשלוח יצא מ VITACOST בתאריך 7.3.12 לאחר 14 יום בדיוק הוא ניתקע כניראה במכס ועד היום לא קיבלתי שום מידע נוסף כל מי ששאלתי אמר שלוקח לזה שבועיים שלוש להגיע רק אני עם המזל המעצבן שלי אולי אני ינסה לעשות משלוח בפחות כסף, ניראה אם זה יגיע ..
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים בדיוק כמו שטענתי, אני מזמין משם הרבה, לוקח 2-3 שבועות למשלוח להגיע לסניף הדואר הקרוב אלי, ומעולם לא נתבקשתי לשלם מכס.מה שכן, תמיד השתדלתי שהעלות הכוללת לא תהיה מעל 100$.
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים מחבר קיבלתי החזר היום של 453 שקל לעומת זאת החיוב היה 471 שקל כניראה בגלל שער הדולר + עמלת המרה של הבנק בסופו של דבר, אני ממש מתבאס שלא הצלחתי להזמין משם היום קניתי אבקה ב 360 שקל אחת לעומת זאת ב VITACOST עלה לי שתיים ב 471
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים השאלה אם מדובר בחוסר מזל או במשהו שחוזר על עצמו במשלוחים לישראל. לא היית מנסה שוב לעשות משלוח?גם אותי זה מפתה מאד לקנות משם את האבקות חלבון, זה לא יאומן שהמחיר פה הוא כפול! עכשיו אחרי האשכול שלך אני מתלבט מאד אם לקנות.. מה אתה אומר?
פורסם 2012 באפריל 3013 שנים מחבר אף אחד.. אני אחרי צבא והדבר הזה לא מזיק כל עוד אתה מתאמן yoni_h אני דיי בטוח שבעתיד הקרוב אני ינסה להזמין שוב .. זה פיתוי דיי גדול
פורסם 2012 במאי 113 שנים אני לא לפני צבא, ומה הקשר להרשים? זה פתרון טוב וזול יותר על פני ארוחה של טונה, אז למה לא? זה שכולם אומרים שזה לא בריא זה סתם מיתוס, אלא אם כן אתה יכול לתת לי עובדות מוצקות שזה מזיק.
פורסם 2012 במאי 113 שנים מחבר כל האנשים ששומעים שאחרים לוקחים אבקות חלבון "נבהלים" למה ? כי הם חושבים שזה מנפח אותך ולכן מסיקים שזה משהו לא טבעיתירגע חבר, זה לא מנפח ולא כלום. לכן זה גם לא מזיקזה סה"כ חלבונים ממוצרים שונים כמו מיי גבינה וכו..בנאדם שמתאמן צורך עד פי 2 גרם חלבון ממשקל הגוף שלושכן חלבון בנוי מחומצות אמינו שחיוניות לבניית השריראני ששוקל 70 ק"ג צריך לצרוך ביום כ 140 גרם חלבוןלצרוך את זה ללא אבקת חלבון מאוד קשהמה שכן ההאבקה היא חלבון מאוד אפקטיבי מכיוון שהוא מתפרק מהר מאוד בניגוד לסוגי חלבונים אחריםנ.ב.אני בנאדם שלא אוהב לאכול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.