עבור לתוכן

014 מתעלמים מפקס ניתוק

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רק לחדד את העניין כי אני עדיין נשפך מצחוק. היא אמרה "אתה כניראה לא מבין מה אתה מבקש אז אני אעביר אותך לנציג דובר רוסית שיסביר לך ביתר קלות"

שנים שלא ראיתי את אבא שלי מאדים כלכך, בכל מקרה יש התפתחויות מעניינות, אני אעדכן לאחר הצעד הבא שלנו (או שלהם)

פורסם

אין פה שום סיכון , אתה יכול לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות יחד עם השיחה ויחד עם הפקס . ותקליט תקליט תקליט

פורסם

אני מקליט כל שיחה איתם (וגם עם סלקום, פלאפון, בזק, הבנק שלי, אמא שלי, ובקיצור כולם).

ואם זה מגיע למצבי קיצון כפי שתיארת אני מודיע להם שהשיחה מוקלטת, אומר להקלטה את התאריך, השעה , היום בשבוע ואת שם הנציג\ה עימו אני

מדבר ומבקש מהם לאשר להקלטה את כל הפרטים הנ"ל, ומייד חוזר ומסכם בקצרה מהי הדרישה מהם.

לא תאמינו איך זה עובד.

הכל מתבצע כמו חמאה בדיוק כפי שדרשתי ובזמן.

החיים דבש.

פורסם

באיזו דרך אתה מקליט?

הדבר שהכי חסר לי באיפון זה הקלטה, אולי בקרוב אני יעבור לVoIP והבעיה הזו תיפטר.

זה ברור שאין דבר יותר חכם לעשות מלהקליט

פורסם

טייפ מנהלים Sony ICDPX820

פורסם

מה בסוף נסגר עם הסיפור הזה?....

אני אישית מנסיון ממליץ - כל התקשרות עם חברה כזו או אחרת שלא בצורך קבלת מידע בסיסי\עזרה טכנית לבצע בכתב בפקס.

זה מונע את כל האי נעימויות, יש תיעוד ברור קביל שחור על גבי לבן וחוסך המון זמן ועוגמת נפש שנגרמת לצדדים.

פורסם

שאלה קטנה לפותח השרשור:

אתה הודעת להם בכלל על רצונך להתנתק?

אני מתכוון, האם אתה (בעל החשבון/המנוי) הודעת להם?

או שאולי ביקשת ממאן דהוא אחר (כמו נתק) לעשות זאת?

למיטב הכרתי החוק אינו מכיר את נתק או כל סוכן אחר, אלא מגדיר שבעלי החשבון יודיעו לספק וידרשו להתנתק. לכן יש כאן פתח לחברות שלא לבצע ניתוק.

חובת הפסקת חיוב 3 ימים לאחר ההודעה (יש המפרשים זאת 3 ימי עבודה, אבל ההבדל זניח) בלא קשר למועד ביטול החשבון בפועל. חובת הלקוח להפסיק להשתמש בשירות מייד עם מסירת ההודעה על דרישת הניתוק.

החשבונית האחרונה מופקת עד עד 30 יום מהיום האחרון לשירות, והחיוב מוזרם לבנק או לחברת האשראי במועד הקרוב ביותר לחיובים שלאחר מכן. כך שאין לבטל הרשאת חיוב אלא לאחר שחוייבה בפועל החשבונית האחרונה המופקת.

פורסם
  • מחבר

השתשמתי בנתק. אבל מה ההבדל? הפקס נשלח עם הפרטים שלי. זה לא שצד שלישי מתנתק בשמי.

פקס שני שנשלח לאחר סיום שלושת הימים נשלח על ידי.

התגובה של בזק:

פקס ראשון לא קיבלנו, פקס שני כו קיבלנו (הייתי עם נציג בזמן ששלחתי פקס שני)

אמרו שיקח להם 24 שעות לנתק אותי, נכון להיום עדיין לא נתקו אותי

בכל מקרה מה שקרה זה שלאחר השיהח הראשונה אשר "התנתקה"

אבא התקשר על דעת עצמו והתחיל שיחה בכך שהוא מקליט, העבירו אותו ישרות לשימור לקחות

ונתנו לו מספר בקשת ניתוק. מה שהשפיע עליהם זה ההודעה שכל דבר מוקלט.

ניתן להם עוד כמה ימים לפני שנתחיל להתקשר שוב

פורסם

תשלח דואר רשום. לדואר יש הוכחה ששלחת דרכם בקשת ניתוק במידה ובזב"ל יטענו שהם לא קיבלו כלום. חובת ההוכחה תהיה עליהם.

יש כתבה בYNET שמדריכה איך להתנתק מספק שירות (לא רק אינטרנט).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369927,00.html

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

החשבונית האחרונה מופקת עד עד 30 יום מהיום האחרון לשירות, והחיוב מוזרם לבנק או לחברת האשראי במועד הקרוב ביותר לחיובים שלאחר מכן. כך שאין לבטל הרשאת חיוב אלא לאחר שחוייבה בפועל החשבונית האחרונה המופקת.

חולק עליך.

מומלץ להודיע להם בדרישת הניתוק כי ההרשאה לחיוב חשבון \ כ.אשראי מבוטלת בזאת לאלתר,

ונא יואילו ויתכבדו לשלוח לך חשבון סופי לנמען .. בכתובת .. והחשבון יפרע בדרך של תשלום בבנק לזכות החברה רק לאחר בדיקת נכונותו .

כך אתה משדר תקיפות ורצינות, ומוריד להם את המוטיבציה לנסות תרגילים נבזיים בהם החברות הכוחניות מתמחות:

חיוב גבוה מהראוי,

המצאת סעיפי חיוב יצירתיים לכבוד הניתוק,

המשך חיובים שוטפים בתקווה שלא תשים לב וכו'.

הכל חסום ולכו חפשו את החברים.

פורסם

זו אחת הטעויות הנפוצות. שלא תטעה - אין שם אדם שבודק מכתבים כאלה ובאמת מתייחס. זו מערכת ממוחשבת ואוטומטית שמתוכנתת להזרים חיובים בהתאם לשימוש והזנת נתונים.

ברגע שמוזרם חיוב והוא מוחזר כי ביטלת הרשאה אז המערכת מנסה שוב במחזור החיוב הבא ואז מעבירה לרשימתץ טיפול משפטי.

אם מחייבים מעבר למה שמוצדק אפשר תמיד לתבוע אותם.

אבל על דעת עצמך לא לשלם מה שמגיע להם - הסתבכת.

רק לאחר תשלום החשבונית האחרונה שמגיעה להם אפשר לבטל הרשאת החיוב.

פורסם

ברגע שמוזרם חיוב והוא מוחזר כי ביטלת הרשאה אז המערכת מנסה שוב במחזור החיוב הבא ואז מעבירה לרשימתץ טיפול משפטי.

או שפשוט מועבר למערכת אוטומטית אחרת שמנפיקה ושולחת לך חשבון "לתשלום".

פורסם

זו אחת הטעויות הנפוצות. שלא תטעה - אין שם אדם שבודק מכתבים כאלה ובאמת מתייחס. זו מערכת ממוחשבת ואוטומטית שמתוכנתת להזרים חיובים בהתאם לשימוש והזנת נתונים.

ממש מעניין את סבתא שלי שאין שם אדם שבודק את מכתבי הלקוחות הנשלחים כדין,

וכי המכונה אינה מסוגלת לרדת לעומק העניין ולהגיב כנדרש.

עוד לא מצאתי סעיף בחוק מכוחו יבוא מאן דהוא מטעם חברה עסקית ספקית שירותים לציבור ויטען בפני שופט כי החברה פטורה מלהבין את תוכנו של מכתב רשום המורה לה לבצע דבר מכוח חוק, וזאת מכיוון שבחרה לתת למכונה טיפשה לסרוק את מכתבי לקוחותיה באופן

רשלני המועד לכישלון מראש ולבצע, כתוצאה מכך, פעולות גבייה שלא כחוק כנגד לקוחותיה ועוד לטעון שהלקוח אשם.

פורסם

אני גם השתמשתי עכשיו בנתק להתנתק מספקית

קודם התקשרתי והם מתחילים לגלגל אותי מנציג לנציג. יפה מצידם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים