עבור לתוכן

** האם מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס?

Featured Replies

פורסם

כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס.

כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172

CHEIF

פורסם
  • מחבר

קודם כל - כדאי שתתעדכן במצב הכספי של חברת החשמל שמפסידה מליארדים כל שנה. שנית - אתה יכול לנחש לבד למה חברת החשמל אינה מוכנה להתפשר ולוותר על תנאי החוזה שמאוד מטיבים איתה.

פורסם

לא הבנתי למה יקח לחברת חשמל כמה שנים לממש את הפריסה ובאמת לספק אינטרנט לכל הבתים בישראל ?

פורסם

גם אני חושב כך :)

פורסם

לחברת חשמל יש חוב של איזה 60 מיליארד לא זוכר אם זה שקל או דולר אבל זה בערך כמה שכל הנכסים של החברה שווים.

חגיגות תמיד יהיו שם כי בהינף זרת הם משביתים את כל המדינה. ברקבת קיבלו איזה 50% העלאה תוך 3 ימים בזמן שהמתמחים קיבלו 24% פרוס למשך 9 שנים עם כמה חודשים טובים של מאבק.

גם ככה חברת החשמל לא יספיקו כלום כי אם הבנתי נכון בזק והוט כבר עובדים על FTTB/FTTH .

אם זכור לי נכון הוט היתה אמורה להחזיר לממשלה את התשתית שלהם אבל הם לא עשו את זה( תבדקו את

על היום הראשון של זליכה בעבודה כחשב כללי ) . היו כמה פוליטיקאים מושחתים שפשוט חילקו את הנכסים והכסף של המדינה ואי אפשר גם לדעת לאן הכסף הלך כי גם הרישומים חלקיים או לא קיימים.

עריכה: איך סוגרים את ה autoembed הזה?!

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה יקח לחברת חשמל כמה שנים לממש את הפריסה ובאמת לספק אינטרנט לכל הבתים בישראל ?

כי הם צריכים להגיע עם סיב אופטי לכל בית...

פורסם

רק טעות אחת בכתבה - בזק מעלה מחירים ולא מורידה כפי שנכתב

פורסם

קודם כל - כדאי שתתעדכן במצב הכספי של חברת החשמל שמפסידה מליארדים כל שנה. שנית - אתה יכול לנחש לבד למה חברת החשמל אינה מוכנה להתפשר ולוותר על תנאי החוזה שמאוד מטיבים איתה.

היא ממש לא מפסידה מליארדים כל שנה

אבל היא אכן גייסה המון כסף בשנים האחרונות ולכן יש לה התחייבויות רבות

פורסם

בסופו של דבר זה הפסד של הלקוחות.

פורסם
  • מחבר

רק טעות אחת בכתבה - בזק מעלה מחירים ולא מורידה כפי שנכתב

אני חושב שהם דווקא הורידו מחירים - הסבר מפורט יופיע בפוסט שיפורסם מחר בבוקר...

פורסם

הם באמת הורידו.

קודם 30 מגה עלה 75 ש"ח + 25 ש"ח עבור קו קל = 100ש"ח

היום זה 95 ש"ח.

רק מה קורה עם אנשים שיש להם קו טלפון ומשלמים דמי החזקה? קודם שילמו 75 ש"ח והיום ישלמו 95 + 50 ש"ח דמי החזקה? אם לראות מזווית הזאת אז באמת יש עלייה של מחירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים