פורסם 2012 באפריל 2613 שנים אם אין אוטו תנסה כמה שיותר קרוב לבורסה.איזור הבורסה לא נחשב לאיזור טוב למגורים, והוא גם לא שקט. אגב, איזור הבורסה שייך לרמת-גן ולא לגבעתיים.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים לא לשכוח לעשות הסכם ממון על החומוס ושאר הדברים שאתה מכניס למקרר, כך שאם אחד אחר נוגע, דמו בראשו. אה כע, רצוי לא לעשות את זה עם חברים טובים, כי זה אף פעם לא ייגמר בטוב.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים מחבר החלטתי לחפש חדר - חדר וחצי בגבעתיים. אין לי כוח לשותפים. avatar אמר נכון שאין פרטיות בדיוק כמו אצל ההורים ובנוסף אין לי כוח למריבות על חשבונות ומטלות.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים מחבר חדר יכול להיות דירה מחולקת בגודל 25-40 מ"ר, מחסן/מרתף שעבר הסבה ליחידת דיור ואפילו דירת חדר 30 מ"ר אורגינל מהקבלן. יצא לי לראות אחת כזאת בגבעתיים. רמת הנעימות של הדירה תלוי בצורת החלוקה. מסתבר שלא כל דירה מתחלקת כמו שצריך.
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים אולי תמצא מישהו מהפורום בתור שותף על אנשים מהפורום אתה יכול לסמוך שלא יהיו בעייתים
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים אל תהיה כזה בטוח בזה.אולי הוא יוכל לדבר איתם על מחשבים אבל אם זה יגיע לדעות פוליטיות או דתיות אז חבל..
פורסם 2012 באפריל 2713 שנים אולי תמצא מישהו מהפורום בתור שותף על אנשים מהפורום אתה יכול לסמוך שלא יהיו בעייתים לא נותר לי אלא :lol:
פורסם 2012 באפריל 2913 שנים חחחחח... לגור עם מישהו מהפורום הזה יכול מאוד בקלות להיות בדיוק כמו במפץ הגדול שהשותף יהיה שלדון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.