עבור לתוכן

הטריק החדש של 014 ?! "שוטף + 30 "?! לפחות הורידו את המחיר ב20 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

על פי ההודעות נשמע שאתה ותרן לא קטן. תדרוש מה שמגיע לך..

כן אני די וותרן אבל יש גבול לכמה שאני מסכים לשלם. בפעם שעברה הם שברו אותי עם מחיר ממש שערוריתי . עכשיו שמעתי שהמחירים ירדו אז אמרתי להם "יאלה תורידו עוד קצת" . עכשיו רק נשאר לי לבקש את המכנסיים שלהם :lol: (בתאוריה).

השאלה המעניינת פה היא מה מגיע לי. אני חושב שמגיע לי אינטרנט איכותי במחיר סביר. אם המחיר לא משהו אז יש מלא חברות שישמחו לספק לי את הסחורה.

עשיתי חישוב ולפי העסקת שדרוג של בזק אפשר להעבור ל 50 מגה ב141 שקל לחודש בממוצע ( 3 חודשים ב 115 וחודש ב150) . בהוט זה או 30 או 100וזה 109 ו 179 שח בהתאם התקנה חינם (דיברתי עכשיו עם נציג בצ'ט). עדיין 25 שקל לחודש על הנתב לבזק. נבדוק את המספרים ונחזור ;)

פורסם

כן אני די וותרן אבל יש גבול לכמה שאני מסכים לשלם. בפעם שעברה הם שברו אותי עם מחיר ממש שערוריתי . עכשיו שמעתי שהמחירים ירדו אז אמרתי להם "יאלה תורידו עוד קצת" . עכשיו רק נשאר לי לבקש את המכנסיים שלהם :lol: (בתאוריה).

זה בסדר שהם דופקים אותך, לא כולם יודעים תמיד לקבל את התנאים הטובים ביותר.

אבל זה שאתה אשכרה חושב ש"רוששת אותם עד התחתונים" במקום להבין שהם אלה שצוחקים עליך בפנים, זה קצת עצוב...

פורסם

היי Niseg,

כמו שהוסבר שיטת החיוב שלנו היא +30 מאז ומתמיד.

במידה ותרצה הסבר נוסף, אשמח לדאוג לחזרת נציג.

לוטם

פורסם
  • מחבר

פלשתי קצת לשירשור הזה :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530307

הנה העדכונים. היה לי רומן קצר עם אנשי המכירות של הוט וניסיתי להבין מה הם יכולים להציע לי אבל לא יצא מזה בסוף כלום בגלל משהו שעשיתי היום. התקשרתי לבזק ושאלתי אותם איך אני מתנתק ואיך הולך לוח הזמנים של הניתוק כשאני עובר להוט (לא רוצה להשאר בלי אינטרנט/טלפון). מהר מאוד הגעתי לשימור לקוחות ואמרתי לנציג שאני לא מרוצה מהעובדה שבשביל לקבל מחיר טוב אני צריך בערך להתנתק ולחזור בחזרה. הוא אמר לי שהוא לא יכול להציע לי מחירים של לקוח חדש אבל הוא יכול לבוא לקראתי. הוא נתן לי 50 מגה ב110 שזה סביר יותר מ20 ב105 . בנתיים להוט אין שום דבר להציע עוד לא ניסיתי לדבר בטלפון איתם אפשר אולי להתחבר ולהתנתק ולראות אם הם גם יורדים על הברכיים ומתחננים שתישאר.

ב014 התקשרתי לשאול אם אני צריך לשלם יותר בשביל 50 מגה וכשה אמרו לי "כן" אז אמרתי להם נתק אותי ואז בשימור לקוחות שאלתי את אותה שאלה והם ענו בסוף את התשובה הנכונה ("לא") . כמו בעבר הייתי מוכן לעבור באופן מיידי לספק אינטרנט אחר אם הם היו שומרים אל אחידות בתשובה שלהם ;) .

כנראה שזה לא בעיה להגיע לשימור לקוחות של בזק גם אם יש לכם התחיבות "חיוב/זיכוי" רק צריך לשאול את השאלות הנכונות. עדיין קשה להתמקח איתם תבדקו את השירשור של ssib שמנהלת איתם "רומן" בזמן האחרון ;) והיא מצליחה להוציא מהם מחירים יותר טובים (אין לה חיוב זיכוי ויותר קל לה לאיים בעזיבה) .

בסוף יוצא לי 42 לבזק בינלאומי ל 50 מגה . לבזק 110 על ה50 מגה אבל אולי הם יורידו עוד מתי שאני אקח מהם את הקו קל ב25 שקל לטובת קו של 60 דקות לחודש ב014 ב10 שקל.

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא מתעקש לקבל מחיר של 29.90 בבזק בינ"ל על המהירות הזו.

זה דיי פשוט ובמיוחד שיש עוד מתחרים... תבוא בדרישה ישירה וזהו.

בזק יותר בעייתיים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אתה לא מתעקש לקבל מחיר של 29.90 בבזק בינ"ל על המהירות הזו.

זה דיי פשוט ובמיוחד שיש עוד מתחרים... תבוא בדרישה ישירה וזהו.

בזק יותר בעייתיים.

יש לי גיימר ולוקחים על זה 12 שקל בסך הכל עושה את עבודה אני לא אוהב הפתעות באינטרנט בגלל עומסים. אומרים שזה כוסות רוח עכשיו אבל אני לא בטוח.

אני לא חושב שאת 014 אפשר להוריד מ30 שקל . שמעתי שגיימר אפשר לקבל ב1.9 עם ממש אגרסיבים איתם. אני בסך הכל מרוצה מהם כספק ומכיר את כל המגרעות שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים