עבור לתוכן

התלבטות בין מסכי LED עם פאנל IPS לבין פאנל TN תקציב: 2K-3K

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין שתי מסכים, אשמח גם להמלצות לדגמים ספציפיים המסך דרוש לעבודה עם תמונות ובעיקר ללכידת ווידיאו.

עד כמה משפיע זמן התגובה לסוג כזה של עבודה ? האם כדאי לקחת מסך TN עם זמן תגובה נמוך או מסך IPS עם זמן תגובה ארוך יותר?

תודה.

פורסם

זמן תגובה הוא נתון שמצוץ מהאצבע ואין לו משמעות כלל. למעט מסכים ספציפיים (ויקרים מאד בד"כ) כל המסכים מתאימים לשימושי וידאו מהבחינה הזו.

גם לתאורת LED יש משמעות שולית ביותר על איכות התצוגה.

אם תרצה הכוונה יותר מדויקת תן תקציב בכותרת.

פורסם

היתרון היחיד של LED במסכי מחשב הוא הבהירות הגבוהה יותר שאפשר לקבל ,אבל אלה אם כן צופים במסך בסביבה מאוד מוארת זה לא ממש משנה כי גם ככה תמיך את העוצמה משמעותית .. יש גם את העניין של חיסכון בחמשל ,אבל ההבדל בין 40W ל20W לא באמת כזה משמעותי לדעתי ..

אלה אם כן יצאו מחכי מחשב עם Local Dimming ,מה שיכול להיות כבר יתרון אמיתי ,אבל זה לא המצב כרגע אז זה לא באמת משנה הרבה .

פורסם
  • מחבר

התקציב בכותרת

borsood הרי עם זמן תגובה ארוך נגיד 8MS יש לי יותר סיכוי לראות מריחה בעת לכידה של ווידאו, לא?

פורסם

העניין הוא שכל יצרנית מודדת את זמן התגובה באופן שונה. לכן 5MS עלול להיות איטי יותר מ-8MS של יצרנית אחרת...

אז איך יודעים מה טוב אתה שואל? קוראים ביקורות.

באופן כללי כל מסך מודרני הוא בעל זמן תגובה מספיק טוב כך שלא תיתקל במריחות. לכידת וידאו לא שונה מווידאו רגיל.

הכי טוב שתראה במו עינייך. אם חשוב לך דיוק צבעים גבוה, פאנל TN פשוט לא יספק את הסחורה.

פורסם

כבר אמרו לך זמן התגובה הזה לא שווה כלום ,תקרא ביקורות על המסך ותראה איך הוא מתמודד בקטע הזה ..וביקורות על המסך הזה לא ממש חסר .

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על המסך LG IPS236V LED

פורסם

יש שמועות שיש לו זמן תגובה גרוע בפועל.

פורסם

הדל מקודם יהיה עדיף.

פורסם

מסך ללכידת וידאו?

באיזו צורה אתה מתכוון להשתמש בו?

אני חושב שמסך IPS יהיה עדיף בהרבה על מסך TN בגלל זויות הצפיה המשופרות שהוא מציע ודיוק הצבעים הגדול יותר.

למהירות התגובה אין משמעות בערכים האלה.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה איזה צורה? אני צריך מסך שאני אוכל לראות את הפרטים הכי קטנים שיעזרו לנתח תמונה סטטית ותמונה דינאמית(וידאו) ללא מריחות. כרטיס מסך quadro 660

פורסם

התכוונתי לתנוחה שלך.

האם בישיבה מול המסך או בהצצה אליו תוך כדי תפעול מצלמה או טיפול בסצנה או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

ישיבה מול המסך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים