עבור לתוכן

מחשב חדש, WINDOWS 7 SP1 64 BIT שגיאה בהתקנה

Featured Replies

פורסם

אז כחה קניתי מחשב חדש, מחשב טוב ויקר, 3000 דולר

כך שהחומרה פה עדכנית ביותר ואמורה לעבודה בצורה מהירה

בפעם הראשונה שניסתי להתקין כמו בפעמים הבאות, ההתקנה היתה מאוד איטית

העכבר זז מצוין וגם לבחור באפשריות זה לא נתקע, אבל לוקח מעל שעה להתקין, רק במסך "מפעיל מחדש את המחשב, וימשיך בהתקנה" זה נתקע רבע שעה

בפעם הראשונה הווינדוס הותקן, אבל הווינדוס החליט שהכונן הגדול יהיה כונן C ולא כונן D כפי שביקשתי (מחיצה 2 C - מחיצה 3 D)

אז פירמטתי והתקנתי עוד פעם, (כמובן ההתקנה היתה איטית) אבל ב99 אחוז של "משלים התקנה" אני מקבל שגיעה

"התקנת WINDOWS"

"ל- WINDOWS אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x8007045DO."

צרבתי מחדש למרות שהדיסק היה חדש לגמרי

והפעם ב"מרחיב קבצי WINDOWS" אני מקבל את אותה שגיאה

ושוב פעם אותו דבר אחרי עוד ניסיון

ושוב פעם ניסתי, 2-3 שעות נתקע ההתקנה ב10 אחוז ב"מרחיב קבצי WINDOWS" ושוב ושוב אותה שגיעה

תודה לעוזרים

פורסם

מאיפו CD של התקנה כבר עם SP1 ?

תנסה לתקין מ CD אורגינלי ולא צרוב/מעובד .

נסה עם כונן DVD אחר.

פורסם
  • מחבר

המערכת הפעלה לקוחה מהאינטרנט, אבל הכי נפוצה, שלא נעשה בה שינויים

Windows.7.Ultimate.SP1.x64.MSDN.ORIGINALS-Hebrew

יש לי דווקא עוד כוננן DVD לא מחובר, אבל היציאה שלו שונה לדיסק הקשיח, כך שאין לי אך להרכיב אותו

אם אני ידע שזה הבעיה בוודאות אשיג כבל ואחבר את הDVD השני

פורסם

איך זה בלי שינויים עם יש בה SP1 ?

תתקין ממקורי.

פורסם
  • מחבר

לא יצא מהדורה של WINDOWS 7 SP1?

רק בנפרד?

טוב אני אנסה להריד בלי SP

אני העדכן מה קרה

פורסם
  • מחבר

ניסתי והפעם קיבלתי את אותה שגיאה אם קוד שגיאה שונה

0X80070570

פורסם

הוצאת 3000 דולר על מחשב חדש ואתה קמצן מכדי להוציא עוד כמה מאות שקלים על מערכת הפעלה?

קנה מערכת הפעלה חוקית ולא יהיו לך בעיות (ואם כן, תוכל להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט).

פורסם
  • מחבר

תשאיר לי על מה לשלם ועל מה לא

דרך הגב זה מה שאמר לי נציג תמיכה של מייקרוסופט

"אם כך או שיש בעייה בחומרת המחשב, או בהגדרות ה BIOS, או שיש חוסר בתאימות למערכת זו

יובל: בכל הנושאים הללו, אמליץ לך לפנות לטכנאי לשם סיוע בנושא"

יובל: לצערי לא, מכיוון שכל הנושאים הללו אינם שייכים לכלים ש Microsoft מייצרת

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

מה?

פורסם

אין מנוס מלנסות עם כונן אחר/כבל SATA אחר/לחבר את הDVD לבקר אחר או לפורט אחר בבקר.

זה שתשיג כבל לכונן הישן רוב הסיכויים לא יעזור לך, כי בלוחות חדשים חיבור IDE הוא נדיר.

אה ותריץ MEMTEST..

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד כונן PATA של LG

אבל הכבל שלו לדיסק קשיח אין לי, והוא לא אותו חיבור כמו של הכונן SATA שיש לי של MSI

במקרה של בעיה חומרתית, אני פשוט אתן את המחשב לחנות מחשבים שממנו רכשתי את זה, שינסו עם כבלים דיסקים, ויעשו בדיקת זיכרון

ונראה לי שזה מה שאני יעשה

יכול להיות שנשארו שאריות של ווינדוס 7, קראתי איפשהוא שפירמוט של WINDOWS XP פתר את הבעיה, אבל אצלי ההתקנה של ווינדוס XP נותן לי רק מסכים כחולים של שגיאות ורשום שם דברים על הארד דיסק

פורסם

קונן DVD שלך פגום. או החדש או זה

שצרבתה עליו.

פורסם
  • מחבר

המחשב איטי בצורה קיצונית

כנראה שיש בכל זאת בעיה בחומרה, אני עכשיו מנסה דרך הדיסק של הווינדוס לעשות בדיקת דיסק וזיכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים