פורסם 2012 באפריל 813 שנים אז כחה קניתי מחשב חדש, מחשב טוב ויקר, 3000 דולרכך שהחומרה פה עדכנית ביותר ואמורה לעבודה בצורה מהירהבפעם הראשונה שניסתי להתקין כמו בפעמים הבאות, ההתקנה היתה מאוד איטיתהעכבר זז מצוין וגם לבחור באפשריות זה לא נתקע, אבל לוקח מעל שעה להתקין, רק במסך "מפעיל מחדש את המחשב, וימשיך בהתקנה" זה נתקע רבע שעהבפעם הראשונה הווינדוס הותקן, אבל הווינדוס החליט שהכונן הגדול יהיה כונן C ולא כונן D כפי שביקשתי (מחיצה 2 C - מחיצה 3 D)אז פירמטתי והתקנתי עוד פעם, (כמובן ההתקנה היתה איטית) אבל ב99 אחוז של "משלים התקנה" אני מקבל שגיעה"התקנת WINDOWS" "ל- WINDOWS אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים. ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x8007045DO."צרבתי מחדש למרות שהדיסק היה חדש לגמריוהפעם ב"מרחיב קבצי WINDOWS" אני מקבל את אותה שגיאהושוב פעם אותו דבר אחרי עוד ניסיוןושוב פעם ניסתי, 2-3 שעות נתקע ההתקנה ב10 אחוז ב"מרחיב קבצי WINDOWS" ושוב ושוב אותה שגיעהתודה לעוזרים
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מאיפו CD של התקנה כבר עם SP1 ?תנסה לתקין מ CD אורגינלי ולא צרוב/מעובד .נסה עם כונן DVD אחר.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר המערכת הפעלה לקוחה מהאינטרנט, אבל הכי נפוצה, שלא נעשה בה שינוייםWindows.7.Ultimate.SP1.x64.MSDN.ORIGINALS-Hebrewיש לי דווקא עוד כוננן DVD לא מחובר, אבל היציאה שלו שונה לדיסק הקשיח, כך שאין לי אך להרכיב אותואם אני ידע שזה הבעיה בוודאות אשיג כבל ואחבר את הDVD השני
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר לא יצא מהדורה של WINDOWS 7 SP1?רק בנפרד?טוב אני אנסה להריד בלי SPאני העדכן מה קרה
פורסם 2012 באפריל 813 שנים הוצאת 3000 דולר על מחשב חדש ואתה קמצן מכדי להוציא עוד כמה מאות שקלים על מערכת הפעלה?קנה מערכת הפעלה חוקית ולא יהיו לך בעיות (ואם כן, תוכל להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט).
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר תשאיר לי על מה לשלם ועל מה לאדרך הגב זה מה שאמר לי נציג תמיכה של מייקרוסופט"אם כך או שיש בעייה בחומרת המחשב, או בהגדרות ה BIOS, או שיש חוסר בתאימות למערכת זויובל: בכל הנושאים הללו, אמליץ לך לפנות לטכנאי לשם סיוע בנושא"יובל: לצערי לא, מכיוון שכל הנושאים הללו אינם שייכים לכלים ש Microsoft מייצרת
פורסם 2012 באפריל 813 שנים אין מנוס מלנסות עם כונן אחר/כבל SATA אחר/לחבר את הDVD לבקר אחר או לפורט אחר בבקר.זה שתשיג כבל לכונן הישן רוב הסיכויים לא יעזור לך, כי בלוחות חדשים חיבור IDE הוא נדיר.אה ותריץ MEMTEST..
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר יש לי עוד כונן PATA של LGאבל הכבל שלו לדיסק קשיח אין לי, והוא לא אותו חיבור כמו של הכונן SATA שיש לי של MSIבמקרה של בעיה חומרתית, אני פשוט אתן את המחשב לחנות מחשבים שממנו רכשתי את זה, שינסו עם כבלים דיסקים, ויעשו בדיקת זיכרוןונראה לי שזה מה שאני יעשהיכול להיות שנשארו שאריות של ווינדוס 7, קראתי איפשהוא שפירמוט של WINDOWS XP פתר את הבעיה, אבל אצלי ההתקנה של ווינדוס XP נותן לי רק מסכים כחולים של שגיאות ורשום שם דברים על הארד דיסק
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר עובד! התקנתי את הווינדוס דרך דיסק או קייhttp://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר המחשב איטי בצורה קיצוניתכנראה שיש בכל זאת בעיה בחומרה, אני עכשיו מנסה דרך הדיסק של הווינדוס לעשות בדיקת דיסק וזיכרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.