עבור לתוכן

קו קל כבר התבטל?

Featured Replies

פורסם

התשלום על קו קל היה אמור להתבטל ב 5 לאפריל האם זה כבר נכנס לתוקף?

פורסם

כמובן, רק להתקשר לבזק ולהגיד להם שיבטלו את החיוב על הקו הקל.

פורסם

קצת הבהרות בנושא...

קו קל= קו עם מספר טלפון אליו ניתן לקבל ולהוציא שיחות (במחיר גבוה, מקו רגיל), בעל תשלום חודשי של כ- 25ש"ח.

Naked ADSL= קו לאינטרנט בלבד ללא מספר טלפון, עליו היה גם חיוב של כ- 25ש"ח, וב- 5.4 התשלום עליו בוטל בהנחיית מ.התקשורת.

מי שמשתמש רק באינטרנט על הקו שלו, צריך לבקש Naked ADSL ולוודא שאין תשלום חודשי לפי ההנחיות החדשות.

פורסם

כן, ביטלתי ביום שישי. הפנו אותי לשימור לקוחות, והנציג הוריד לי את התשלום על הקו ל5₪ בלבד, אבל נפנפתי אותו. כבר 8 שנים שאני משלם לבזק אלפי שקלים על קו בלי שימוש. נו טוב, רק ההודעות האוטומטיות של המפרסמים שהם שולחים לי גרמו לטלפון לצלצל.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על ההסברים , עכשיו דיברתי עם בזק והובהר לי שלמי שיש אינטרנט נטו זה הופך אוטומטי לחינמי.

פורסם

לי אמרו משהו מוזר בנושא

ניסיתי לברר בשביל קרובים לגבי שידרוג מהירות ל- 10 מגה על קו קל. לאחר ויכוחים הצלחתי לקבל עבורם מחיר של 59 ש"ח לחודש.

דברתי עם הקרובים לגבי ניתוק הקו הקל והפיכתו ל-Naked ADSL

בשיחה הבאה לבזק הם טענו בפני שאין בעיה להפכו ל-Naked ADSL אבל אז לא יוכלו להציע לי את המחיר של 59ש"ח לחודש ל10 מגה היות ומחיר זה רלוונטי רק לבעלי קו פעיל והמחיר שהציעו לי היה אפשהו באיזו ה- 90 ש"ח (מחיר הגבוה מסכום עלות הקו הקל והתוכנית שהוצאה) כמובן שסירבתי.

לא נכנסתי איתם ממש לויכוח בנושא היות והקרובים לא ממש היו בטוחים ברצונם לבטל את הקו הקל אבל לדעתי יש פה ניחוח של הקניית שירות בשירות והדבר אינו חוקי.

מישהו נתקל בתופעה המגונה הזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים