פורסם 2012 באפריל 613 שנים אהלן חברים, היום קרה משהו מוזר למחשב, הוא לא נדלק. בכדי להדליק אותו אני צריך לחבר אותו לשקע בעזרת המטען שלו ואז הוא נדלק ללא בעיות, רק הנורית של הסוללה מהבהבת בכתום + לבן. יש למישהו מושג מה זה, למה זה ומה אפשר לעשות? בנוסף, הסוללה נמצאת במצב מלא 100% במחשב. *מדובר במחשב נייד של Dell Inspiron N5110 תודה רבה לעוזרים. ארקדי
פורסם 2012 באפריל 713 שנים האם אחרי שהמחשב נדלק אתה יכול לנתק את כבל החשמל ולהמשיך לעבוד על הסוללה? או שבמצב זה המחשב נכבה מיד?
פורסם 2012 באפריל 713 שנים מחבר ברגע שאני מנתק את כבל החשמל, באותה שניה המחשב נכבה.שוב מה שמוזר, המחשב מזהה את הסוללה, זה מראה שהיא טעונה כביכול ב100%, ואפילו אם אני מוציא אותה רשום למעטה שאין סוללה.אבל מצד אחר המחשב לא נדלק ללא המטען...מחשב חדש בן כחודשיים, מוזר שיש בעיה כזאת.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר חבר'ה עידכון קטן.הייתי בחנות היום שממנה קניתי תמחשב, שמנו סוללה חדשה ועדין היתה אותה בעיה.את הסוללה שלי שמנו על מחשב אחר חדש והכול היה תקין.מה שאומר הבעיה היא ככל הנראה לא בסוללה ולא במטען, הבעיה היא בביוס.התמיכה של דאל יהיו זמנים רק שבוע הבא בגלל פסח.מישהו יכול להסביר לי איך אני מעדכן את הביוס של זה.מה אני עושה במצב הזה?
פורסם 2012 באפריל 813 שנים לדעתי חבל להתעסק עם זה.הבעיה הכי קטנה שתיווצר יכולה לספק עילה לביטול האחריות.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר הורדתי את הביוס הכי עדכני, וקפצה הודעה שכתוב בה שהוא לא יכול לעדכן את הביוס כי הגרסה כבר זהה למה שיש במחשב.ואין ביוס יותר חדיש.אז איך אני עושה איזשהו רקוברי לביוס.מה אני יכול לעשות פה?
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר אז מה אפשר לעשות על מנת לבדוק אם זה משהו במחשב או בביוס?איזה בדיקה אפשר לעשות?
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים מחשב בן חודשייים היתי זורק להם אותו בדלפק שיחזירו לי אותו מתוקן או שיביאו מחשב חדש שכן עובד.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מנסיון שלי , נסה לפרוק את המתח במחשב.1. הוצא את השקע מהמחשב.2.לחץ 10 שניות רצוף על כפתור ההפעלה (כשהסוללה בפנים)נסה להדליק שוב.3. לא עזר - תוציא את הסוללה ואז תלחץ על הכפתור כיבוי 10 שניות. תכניס שוב את הסוללה ונסה להדליק.4. גם זה לא עבד? תכין קפה שב בבית ותן לאחריות הטובה של דל לבוא אליך עד הבית ולהחליף לך מה שצריך.עדכן אותנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.