פורסם 2012 באפריל 813 שנים המציאות של ציטוטים/ענייני דת שאתה מפרסם על ידי הוספת לצנות ולעג. אתה עושה את זה רק בשביל לשעשע ? או זלזול? באמת שאני רוצה להבין מה הולך לך בראש.קודם הכתבת את המציאות, ועכשיו אתה טוען לחוסר הבנה?אם תמצא הדבר שלילי, הלא תשליך אותו לעברי?אם תמצא הדבר חיובי, הלא תוסיף לו נוסך יינך?
פורסם 2012 באפריל 813 שנים תמיד כיוונתי למציאות של הציטוט.-שם יש לעג -ותמיד. במציאות שלך תעשה כרצונך כן לאכול חמץ או כן לשמור.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים אתם ממש נהנים מה back and forth הזה, אה? איך דיונים דפוקים כאלה מגיעים לשבע דפים?!
פורסם 2012 באפריל 813 שנים nat64x רק ככה הוא עוד שורד... ............. דווקא הפרה הכי מומלץ. נתווכח על טעם וריח
פורסם 2012 באפריל 813 שנים הפרה זה שוקולד הכי לא טעים עם מצות ! לא מומלץ למען האמת לא יצא לי להיות בבתים שבהם אוכלים ממרח שוקולד פרה.... אצלנו בבית קנינו איזה פעמיים, אמא שלי ראתה שאנחנו לא אוהבים את העניין וחזרה לשחר
פורסם 2012 באפריל 913 שנים אני דווקא מאוד אוהב את שוקולד פרה. אני זוכר שנה שעברה טעם את השחר ולא ממש אהבתי,ניסיתי את פרה והטעם של הפרה היה ממש טוב. לא שזה ממש משנה,כי אני זוכר שבטירונות הייתי אוכל חומי,אז כל דבר הוא מעדן עכשיו.
פורסם 2012 באפריל 913 שנים בחיים שלי לא ראיתי פרה שהיא לא פרווה...הם הורידו את החלבי מהמדפים והפרווה פשוט נוראי
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים גם הפרווה של הפרה יותר טוב מהשחר בין פרווה/חלבי- לטעמי לפחות .ובטח שיש חלבי לפרה -הם לא ביטלו .כנראה במקום מגורייך אין..
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים במקור השחר הצליח רק בגלל שהוסיפו לו שומן ועשו אותו קל למריחה, בעוד שהמוצרים המתחרים היו גרועים למריחה.זה כל הסיפור של שוקולד השחר.שומן למריחה קלה.
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים ממש לא זול. שקל פחות בינו לפרה.זולים יש ב5 שקל .הצלחה של השחר שהוא שוקולד לא רע והמחיר באמצע בין היקרים (מעל 12 שח )לזולים (מתחת ל8 שח ) .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.