עבור לתוכן

על מצה : נוטלה vs השחר

נוטלה vs השחר 212 הצבעות

1. 1. נוטלה vs השחר

• נוטלה עם מצה
    • השחר עם מצה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אומנם יש לי צליאק אז אני לא אוכל מצות אבל איך אתם יכולים להגיד שהשחר טוב יותר מנוטלה??

תנסו לחפש בגוגל את החוש טעם שלכם \:

עם כל הכבוד לנוטלה, ויש כבוד, על מצה? רק השחר, משהו בשילוב של הדיקט והשוקולד סוג ב' משתלב פשוט מצויין.

• תגובות 78
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

^^

זה טעים, אני מסכים. אבל מפה ועד ליותר טעים מנוטלה?? גם הוכחה מדעית לא תשכנע אותי.. נוטלה טוב מהשחר על כל מצע (כולל מצה) ללא יוצא מן הכלל!

פורסם

חמאה + גבינה צהובה + סחוג(הריסה)

פורסם

קניתי מראש באגטים נהדרים מעוררי תיאבון ולחם שיפון.

הפסח הזה אני מוותר על מצות.

באגדות בני ישראל שרפו את הלחם כי לא היה להם זמן.

לי יש זמן ברוך השם, ואני לא אוהב לחם דק שרוף.

פורסם

בתור לא-שומר-כשרות אדוק, דווקא לדעתי יש דברים שדווקא כן הולכים טוב עם מצה, כמו ממרח שוקולד או גבנ"ץ. אני נהנה לאכול מספר מצות בודד בפסח "בשביל הקטע".

אחד הדברים שהכי משגעים אותי במצות זה דווקא הקטע הזה של לתת ביס ואז חצי מצה נופל על הצלחת. דיי מעצבן כשאתה אוכל מצה עם גבינה צהובה ונשאר עם רבע מצע ביד, שלושה רבעים בצלחת ופרוסה שלמה של גבינה צהובה תלויה באוויר. :P

פורסם

מה יותר מתאים לחגוג את חג החירות, מיום של ארוחות חמץ, על שיצאנו ממצרים מעבדות לחירות.

כנגד ארבעה בנים דיברה התורה, חכם היודע מה עושה לו טוב, רשע שמתעקש על סבלם של אוכלי המצות, תם שאינו יודע שאפשר גם אחרת, ושאינו יודע לשאול איפה מוכרים חמץ בפסח.

מַעֲשֶׂה בְּרַבִּי אֱלִיעֶזֶר וְרַבִּי יְהוֹשֻעַ וְרַבִּי אֶלְעָזָר בֶּן עֲזַרְיָה וְרַבְּי עֲקִיבָא וְרַבִּי טַרְפוֹן שֶהָיוּ מְסֻבִּין בִּבְנֵי בְרַק, וְהָיוּ מְסַפְּרִים בִּיצִיאַת מִצְרַיִם כָּל אוֹתוֹ הַלַּיְלָה עַד

שֶׁבָּאוּ תַלְמִידֵיהֶם וְאָמְרוּ לָהֶם: רַבּוֹתֵינוּ, מספיק עם המצות האלו, תשאירו את העבר בעבר.

פורסם

תאכל חמץ עם ממרח קופים. רק אל תחפש להצדיק את דרכך (ואל הדרך לפחות יותר לדייק -לחמם נשרף או לא הספיק להחמיץ? ) :facepalm: .

מה אפשר להתווכח על טעמם של כל אדם ואדם. אחד אוהב 'השחר' השני 'נוטלה'.. דווקא לי בא טוב 'פרה פרה' ...

פורסם

בתאבון!

פורסם

תאכל חמץ עם ממרח קופים. רק אל תחפש להצדיק את דרכך (ואל הדרך לפחות יותר לדייק -לחמם נשרף או לא הספיק להחמיץ? ) :facepalm: .

חמוד, אתה מזכיר לי את הילדים בני 10 שאומרים "גוי" על חברים שלהם שאוכלים בשר לא כשר (וטעים) ::)

ההודעות של Art Tatum אכן לא במקום אבל אין צורך לרדת לרמה שלו.

מצד שני? רררוווווווווווווונננננננננניייייייייי, על מי אני עובד.

פורסם

בעצם אתה הורדת את עצמך לגיל הנוכחי שציינת על ידי כך שהרחקת אותי למקום כל כך רחוק. אין לי שום בעיה במה שהוא עושה ואפילו משמשע ההומור שלו. רק שלא יחפש להצדיק את דרכו על ידי מציאת "קושיות" .

פורסם

האומנם? נראה כי קיבלת את ה"כפירה" שלו כהעלבה אישית.

איי איי איי...דוסים והכפייה הדתית שלהם.

פורסם

תחילה זה ביני לבינו- אני מודע להומור שלו (וזה לא כפירה אלא ליצנות שיודעה גם לו -אני מקווה )מצד שני (זה כל הרעיון שרציתי להעביר ) זאת לא גבורה להכריז אני אוכל באגט בפסח ( מיוחס בדרך כלל ל'יוצאים בשאלה'

)- -אני רץ כל לילה וצעוק את זה .... רגע תנו לקחת אוויר -אני גיבור .

אני לא דוס (לא שזה מילה רעה ) ואין קשר לאישי ולכפייה - כל תגובה מצד הדתי הנה כפייה? תקרא את ההודעות מעבר לדעות קדומות.

דיגדג לך בידיים וכתבת עלי ססמאות ידועות מראש על כל אדם מסורתי/דתי ? קשה להתאפק ? אז לפחות תדייק .

כל דיון הסובב דת/סמל דתי הוא חייב לבוא ובכל דרך להצדיק את דרכו ואף להכריז ,שומעים? "קניתי לחמניות חמות וטריות יאמי יאמי" וכמו שציינתי שיאכל חמץ אפילו עם ממרח חזיר אבל אל תעשה זאת ועל הדרך תמציא "קושיות" שדרכך טובה אפילו על דעת התורה.גיבור אתה לא יוצא אפילו על אינם דתים

ההודעות של Art Tatum אכן לא במקום אבל אין צורך לרדת לרמה שלו.

פורסם

זה שאתה משקיע כל כך הרבה משמעות ואנרגיה ועורך את ההודעה שלך בפעם הרביעית רק מחזק את ההודעות הקודמות שלי.

פורסם

זה בשביל שיהיה לך מה לכתוב בהודעה האחרונה שלך אולי לא אחרונה. אז מה אתה מעדיף השחר או נוטלה ?

פורסם

השחר גועל נפש,

נוטלה או לפחות שוקולד פרה(חלבי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים