פורסם 2012 באפריל 413 שנים יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מה מסובך בזה? תריץ LiveCD של Parted Magic וסגרת עניין תוך 15 דקות. הכי קל, הכי כדאי. יש לך גם את EASEUS HOME ועוד תוכנות. בכל מקרה, לא משנה עם מה, תדאג קודם לגבות את החומר.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר אין לי לאן במקרה הכי טוב אני יכול לגבות את C .... ל D זה לא עוזר בהרבה כששניהם על אותו דיסק
פורסם 2012 באפריל 413 שנים שמע, זה מין כסת"ח בעצם לא כסת"ח, כי היו דברים מעולם, אבל בימינו כשכל דיסק הוא טרה ומעלה, זה באמת לא עניין של מה בכך. בהצלחה.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים תגבה את מה שאתה יכול. עבדתי הרבה עם תוכות כאלה, והן באמת יכולות לגרום לצרות צרורות.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר הורדתי את מה ש LosNir הביא עושים על זה בוט ? אין תוכנה שאפשר פשוט להפעיל מהווינדוס ?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים יש. אבל היא לא תעבוד על המערכת הפעלה שכרגע רצה.. כי.. היא רצה מאותו הכונן!אתה צריך לצרוב את זה על דיסק, ולעשות ממנו Boot.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר עשיתי בסוף עם EASEUS Partition Master 9.1.1 Home Editionעבדתודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.