עבור לתוכן

צריך למצוא מרחקים בעזרת VB בקנה מידה גדול

Featured Replies

פורסם

האלן, אני כותב תוכנה שתחשב לי ולחברים שלי כל מני דברים שקשורים לנסיעות ולאם עדיף לנסוע באוטובוס או רכב לכולנו כי יש לנו הרבה נסיעות..

בכל מקרה אני צריך דרך לייצר מערך נתונים של המרחקים וזמן הנסיעה בין כל המקומות לכל המקומות בארץ כדי שאני לא אצטרך לגשת לאינטרנט ולעשות את זה כל פעם מחדש, ז"א אני צריך שכל צומת בארץ יהיה לה פוינטר למקום הבא ממנה ואת המרחק וזמן הנסיעה אליו ככה שאני אוכל לייצר מפה של מרחקים וזמן נסיעה בין כל המקומות בארץ לכל המקומות בארץ.. אני לא צריך ייצוג גרפי של זה אני פשוט צריך בתוכנה שלי לשלוח המון אפשרויות כדי למצוא מסלול אופטימלי להרבה אנשים ביחד אז אני מעדיף לא לגשת לאינטרנט אלא שיהיה לי database על המחשב כדי שזה ירוץ יותר מהר, יש את הפונקציה CDXroutemp באקסל שאמורה לדעת לחשב מרחקים בין מקומות אבל אני לא יודע איך לשלוח לה את שמות כל המקומות בארץ שתעשה מזה קובץ excel, ויש את גוגל מפות שאולי אפשר להעזר בה ואת וואלה אבל אין לי ממשק לאף אחת מהן וגם מהן אין לי רעיון איך להוציא את המידע הזה למרות שהוא נמצא אצלהן.. למישהו יש רעיון?

את התוכנה אני כותב בvb

פורסם

קודם כל, אתה מדבר על תחום שלם במתמטיקה ואלגוריתמיקה שנקרא תורת הגרפים. תסתכל על החלקים בסוף הדף שמדברים על בעיות מרכזיות ואלגוריתמים. אני בטוח שתוכל למצוא מימושים לאלגוריתמים האלה ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים