פורסם 2012 באפריל 213 שנים אני משתמש בתוכנה Microsoft Visual C++ 2010 Express כאשר אני כותב את הקוד ורוצה להפעיל בdos הוא נעלם לאחר החישוב יש איזה קוד שמשאיר אותו בdos ולא יוצא ?..זה הקוד #define _CTR_SECURE_NO_WARNINGS#include <stdio.h>#include <conio.h>void main (void){ int a,b,sum1,sum2,sum3,sum4; scanf("%d %d",&a,&b); sum1=a+b; sum2=a-b; sum3=a*b; sum4=a/b; printf("the + of %d and %d is %d\n",a,b,sum1); printf("the - of %d and %d is %d\n",a,b,sum2); printf("the * of %d and %d is %d\n",a,b,sum3); printf("the / of %d and %d is %d\n",a,b,sum4);}
פורסם 2012 באפריל 213 שנים תוסיף ()getchבסוף התוכניתit waits until it gets a input that's why it can be used as a screen stopper.
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר יש לך טעות שככתה להשים בסוף ;;()getchזה עובד אני רואה את התוצאה אבל אני רוצה שהוא יישאר גם לאחר הפקודה שאני מריץ שלא יצא מהתוכנית כאשר אני לוחץ אנטר הוא כל כפתור אחר, למשל כאשר רשמתי שתי מספרים הוא עושה את החישוב בניהם מראה את התוצאה ואז לוחץ על מקש וזה יוצא אני רוצה שהוא ימשיך להיות בdos
פורסם 2012 באפריל 213 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=524569.msg4479416#msg4479416 enjoy ולא הבנתי מה אתה רוצה לעשות בדיוק. אתה רוצה שכשהתכנית תסתיים אז החלון ישאר תמיד פתוח, לא משנה מה? אם כן, אז פשוט שים את ה-getch בתוך לולאה: while(1) getch(); נ.ב. אין כזה דבר "חלון dos". החלון הזה נקרא חלון ה-console. נ.ב.2. קרא בבקשה את ההנחיות לניסוח הודעות בפורום שפות תכנות, בדגש על סעיפים 1 ו-3 (וערוך את הכותרת בהתאם).
פורסם 2012 באפריל 213 שנים מחבר כן בערך לזה התכוונתי אבל התכוונתי שאני יכול שוב לבחור שתי מספרים בלי לצאת ולהריץ שוב את התוכנית לדג' רשמתי שתי מספרים יש תוצאה אז איאפשר לעשות כלום אני רוצה שוב לביחור שתי מספרים וליראות את התוצאה מבלי לצאת מהתוכנית נ.ב ואני דיי חדש בתחום הזהאז קראתי לזה דוס כי זה דומה העיקר הבנתה למה התכוונתי
פורסם 2012 באפריל 213 שנים אז שים את כל התוכנית שלך בלולאת while אחת גדולה. כשהתכנית "מסתיימת" היא בעצם תחזור להתחלה ושוב תבקש שני מספרים.ושוב: ערוך את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.