פורסם 2012 במרץ 3013 שנים באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים בעניין החוקיות אני מאמין שזה לא חוקי, אתה צריך לגשת לפקודות התעבורה ולבדוק שם.מעבר לכך, אם במקרה עבר לך הרעיון\מחשבה בראש - תוציא אותה משם ומהר. סכנת נפשות. אוטובוס, מונית, רכבת וטרמפ. יש דרכים גם ללא סכנת חיים..
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אם כלי כלשהו יכול לעלות על 40 קמ"ש צריך ביטוח חובה בשביל שהוא יוכל לעלות על הכביש
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים לקורקינט חשמלי אסור לעלות על כביש.כמו כן קורקינט כזה גם בטח ישקל יותר מ12 קילו וזה בעצמו אינו חוקי.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים חד וחלק לא.א. קורקינטים וכל הכלים החשמליים החוקיים מוגבלים ל25 קמ"ש לפי חוקב. ממש אסור לשום כלי כזה לעלות על כביש בינעירוני.ליביו
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים סתם הערת אגב:כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמשאתה מדבר על כביש מהיר (איילון, כביש 6, חלקים מסויימים של כבישים 1 ו-4), לא כביש בין עירוני.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים פעם אחרונה כשהייתי קטן יותר והייתי בראש של לבנות קורקינט חשמלי היה סעיף שאמר שמנוע של קורקינט חשמל לא יעלה על הספק 100W. בקיצור- לא!מסיבה מוזרה לא מקדמים את תחום הקורקינטים החשמליים וכלי תחבורה אישיים לתנועה אישית בעיר כי אין בארץ נתיבים מיועדים להם ומשרד התחבורה מפחד מהם מבחינה בטיחותית, מפגעית ושהם יכולים לטוס על או להיפך על הכביש וזה יכול לגרום לשלל בעיות כי אין תקנות על כלים שכאלה.אפילו לא אכנס לתחום של קורקינטים ממונעיי בנזין כי זה פשוט לא חוקי בארץ ואחת הסיבות היא הרעש שמנוע 2 פעימות שכזה יוצר.אישית אני לא רואה איך תגיע למהירות של מעל 55 קמ"ש עם מנוע חשמלי סטנדטי אלא אם תבנה משהו מיוחד עם גלגלים צרים, תמסורת טובה ומנוע חזק (שכמובן לא חוקי על הכביש).
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים מחבר מעקבהו! זכיתי לכבוד 8) תודה על ההיענותאז כמו שהבנתי קורקינטים חשמליים- לא על שום דבר שהוא לא מדרכהואופניים יכולות להכנס לכביש מהיר\בינעירוני (מבחינה חוקית, רוכב בודד לא חבר בקבוצה)?אז אם אופניים יכולות להכנס לכביש מהיר\בינעירוני, זה תקף גם לגבי אופניים ממונעים?
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים אתה צריך לעשות הפרדה בין ההגדרות. בדרך מהירה אסור לסוע עם אופניים: כל עוד אין שלט שמורה על דרך מהירה ואין איסור מפורש אז מותר. לגבי אופניים ממונעים, אין לי מושג אני רק יכול להניח שכן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.