פורסם 2012 במרץ 2913 שנים !השינוים הבולטים ביותר זה ש FIM-92 STINGER בקושי ננעל על מטוסים ומסוקים, ו USAS-12 סורס באופן משמעותי.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים התבאסתי לשמוע ולראות ש הIGLA לא מתפקדת כמו שצריך ... חוץ מזה נראה מצויין ... תודה על העידכון
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים נראה לי שדפקו בצורה רצינית את התוסף של הsupressor, קרה לי הרבה היום שאני יורה ולא פוגע במצבים שבעבר לא הייתי מחטיא, וזה קרה לי בכמה סוגי נשקים.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים אני פשוט בשוקבשתי משחקים בWAKE ISLAND הצליחו להוריד אותי שאני במסוק 3 פעמים עם IGLA ב one hit.what the fuck?
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים AEK / M16 + suppressor + Foregrip עושה את העבודה, בטווחים של 50 מטר מאוד קטלני.ככה הייתי משחק כמעט תמיד, אבל אחרי הפאטצ נראה שזה כבר לא עושה את העבודה.
פורסם 2012 במרץ 3013 שנים היום מישהוא הרג אותי עם RPG כשהוא היה בבסיס של הרוסים ב operation firestorm ואני הייתי באחד הדגלים.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים לא שיחקת מספיק נגד Mishax1 כנראה...הבנאדם יכול לירות עלייך RPG תוך כדי שהוא קופץ ממסוק בוער, לחזור למסוק במהלך הצניחה לירות TV Missileלנחות ולתקן את המסוק-למרות שהוא בכלל סנייפר
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים לי אישית המשחק פשוט נהרס לגמרי אחרי הפאץ', לא מצליח להרוג, כל שנייה מת, גם ריקון מחסניות שלמות של AEK לא עוזר לי, ואל תטעו, יש היט מארקרס, זה לא שאני לא פוגע. למישהו יש רעיון לנשקים שנשארו כמו שהיו קודם ועדיין נותנים עבודה?? כי אני לא מצאתי.
פורסם 2012 במרץ 3113 שנים כמיטב המסורת של DICE, הם הורסים בפאטץ' אחד כדי שתהיה להם עבודה להוציא עוד אחד...
פורסם 2012 באפריל 113 שנים מרגיש אותו דבר. :-[ חבל מאוד, אם גם אתה מרגיש ככה אז אני באמת לא הוזה, אני לא משחק פשוט מאז הפאץ'. XTZ-Mikeלא חשבתי על זה ככה יש משהו במה שאתה אומר כנראה, אתם מכירים את DICE יותר טוב ממני, אתה חושב שהם יחזירו את המצב לקדמותו? כי לי לא הפריע שום דבר במצב הקודם של הנשקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.