עבור לתוכן

על איזה דפדפן אתם ממליצים ?.

Featured Replies

פורסם

נסיתי פיירפוקס וגם כרום בגרסאות אחרונות (שניהם ניידים) אז לפני ההתקנה הייתי שמח לקבל חוות דעת ממנוסים ממני.

אשמח לתגובות...

פורסם

שניהם מצויינים.

אתה גם מוזמן לראות במה כל אחד משתמש (מתחת ל-avatar)

פורסם

כרום. הייתי נאמן לפיירפוקס במשך שנים בגלל כל התוספים, אבל המהירות בכרום מאפשרת גלישה הרבה יותר זורמת ונעימה...

אם אין לך צורך ממשי בתוספים מסוימים שקיימים רק לפיירפוקס, לך על כרום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בינתיים אני מנסה את שניהם כי הם ניידים אבל נראה לי שאני הולך לכוון הכרום.

דרך אגב, יש גם את Palemoon שזאת גרסת פיירפוקס שאמורה להיות יותר מהירה מישהו ניסה ?.

פורסם

ההבדל במהירות בין כרום ופיירפוקס הוא לרוב מילי שניות שלא מורגש כלל. תנסה את שניהם ותבחר מה שאתה אוהב יותר. אני אישית עם FIREFOX. ניסיתי את כרום כמה פעמים וחזרתי שוב, אפילו שאין לי צורך בתוספים מיוחדים. פשוט אוהב אותו יותר.

פורסם

גם אני עברתי מפיירפוקס לכרום, כמה שאהבתי את פיירפוקס , כרום הרבה יותר מהיר וזורם, פיירפוקס מאוד איטי,

פורסם

היי

האמת ששנהם טובים ואני עובד בכל המחשבים שלי עם שנהם

פורסם

אם המחשב שלך איטי לך על כרום, אם לא אז פיירפוקס.

פורסם

אחרי כחצי שנה עם כרום חזרתי לפיירפוקס. בחיי, כשמתקינים לכרום חוסם פרסומות הוא איטי הרבה יותר מפיירפוקס.

חוץ מזה מעצבן אותי שכרום שוקל 100 מגה או יותר, מתקין את עצמו במקום לא סטנדרטי בכלל בלי אפשרות לשנות (איפשהו עמוק בתיקיית הפרופיל), לא נותן לך לקבוע את נפח ה-cache שלו (שבפועל מסתכם בכמה ג'יגה - כנראה סוד המהירות שלו), ובכלל בתור מוצר של גוגל עושה במחשב שלך מה שבא לו (לפי תנאי השירות).

פיירפוקס דפדפן קליל ומהיר שלא מתייחס אליך כמו אל אידיוט.

פורסם

אני משתמש בכרום אבל יש דברים שחייבים לעשות באקספלורר מאחר וכרום לא תואם ב-100%

פורסם

אני כרגע על Aurora, מי שלא יודע זאת הגירסה העתידית של Firefox - 13.0a2

הדפדפן מתעדכן כמעט כל יום, ראיתי הם הוסיפו שבטאב חדש שנפתח יראו את האתרים שביקרת בהם הרבה כמו בכרום. אני חיפשתי לבטל את זה אבל אפשר רק להסתיר. עוד דבר שהוסיפו זה שכשמפעילים מחדש את התוכנה והיא מביאה את האתרים שביקרת בהם לאחרונה אז רק אם לחצת על הלשונית הדף מתרענן. ועוד משהו, המטמון אצלי יכול להגיע עד 1GB. למרות שאפשר לעשות שהוא ישתמש בפחות.

פורסם

אם המחשב שלך איטי לך על כרום, אם לא אז פיירפוקס.

רק שאם המחשב שלך איטי, אז כנראה מדובר במחשב ישן, ואז כנראה אין לו הרבה זכרון, וכרום הוא מטחנת הזכרון הכי גדולה בהסטוריה בערך.

פורסם

צודק אבל אם הוא מחשב ישן אז יש לו וינדוס XP 32BIT ומספיק זיכרון של 2GB.

פורסם

זה ממש לא קשור. כרום יכול בקלות לגמור גם 2GB, כשמתפרעים איתו.

פורסם

שני הדפדפנים לוקחים לי בקביעות מעל 3GB כ"א.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים