עבור לתוכן

The Blacklist - new SHITTY movies; warn your fellow buddies

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

now can you see me - סרט אידיוטי בלי שום פואנטה. לא סבלתי אותו. סיום זוועה.

אמנם ראיתי אותו עם השיחרור שהיו בו את כל הפאקים והבלבול בסצנות, אבל כבר הייתי אדיש לסרט, כך שזה לא היה משנה.

• תגובות 253
  • צפיות 193.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
ממתי קודם מוציאים סרט ולאחריו את הקומיקס? זאת אופנה חדשה חח?

תמחוק את הסרט והקומיקס מהתודעה, אם הסרט הוא אינדיקציה כלשהי... אני לא סתם יוצא עליו.

נכון שהסרט היה צפוי בצורה מחרידה (החברה עצמה מייצרת קומיקסים יפייפים ומעניינים אך צפויים למדי) אך הוא רחוק מלהיות משעמם.

נהפוך הוא, הרגשתי שהוא באורך המתאים. שילוב של ארמגדון, היום השלישי ושאר סרטים בדיוניים. לא הייתי מפספס שום דבר אם לא הייתי רואה את הסרט אך זה רחוק מלהיות זמן מבוזבז

פורסם
  • מחבר

מהטוויסט ה"מבריק" שלהם הסרט ירד לטמיון ונקבר 6 אמות מתחת לאדמה.

איבוד עניין מלא לא אחר לבוא לאחר מכן...

לקראת הסוף כבר גילגלתי עיניים בעייפות מועקתית מובהקת.

הסרט היה אכזבה גדולה מבחינתי. הרגיש מאוד מוחמץ ובאמת הצליח לעצבן אותי.

היה להם את כל המריכיבים ליצור סרט מד"ב איכותי, אבל הם פישלו בענק.

fuck ups בסדר גודל כזה לוקחים מעצמם את כל נק' הזכות.

צופיים אקראיים יכולים עוד להפיג הנאה מהסרט הזה, כסרט בינוני מאוד ונשכח ביותר, אבל לא חובבי קולנוע נלהבים.

אני לא התרשמתי ממנו לטובה בשום אספקט.

שום דבר שלא ראיתי כבר עשרות פעמיים עשוי בצורה טובה בהרבה.

סרט שאתה יוצא ממנו בתחושה כזאת הוא סרט מחורבן תחת כל קנה מידה.

סתם סרט מטומטם נוסף להוסיף לרשימה בלתי נגמרת.

פורסם

על איזה טוויסט אתה מדבר..?

פורסם
  • מחבר

היה רק טוויסט מרכזי אחד למיטב זיכרוני, כך שאין לך ממש הרבה אופציות... לא רציתי לעשות למישהו ספויילר במקרה.

אני מדבר כשה"מקומיים" חשפו את זהותם.

ספוילרי מדי....? לא נורא, שום דבר שהם לא חשפו כבר ממילא בטריילר.

איפה .E.T לעזעזל! #$$#@!

פורסם

dude, זה לא טוויסט. זה היה ידוע מראש

היו שני טוויסטים: כשהם גילו מי נמצא בשטח

על ידם ומי מת בסוף...

למרות שגם שני אלה היו ברורים למדי

פורסם
  • מחבר

Stoker - חרא, חרא, חרא.

מישהו ב- hometeather נתן לו 9 אז ראיתי.

לאנשים אין טעם...

יאלה אני הולך לראות קיק אס, אולי יעביר ממני את הטעם המר מהסרט המדכא הזה. :alcoholic1:

נקווה שלא יפשלו אחרי הסרט הראשון המוצלח.

פורסם

סטוקר זה מהיוצר של טרילוגית הנקמה.. אסור לראות את זה בתור סרט אמריקאי אלא קוריאני!

בכל מקרה, ראיתי רק רבע שעה וכרגע, גם אני לא מתלהב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הסרט עם הילד המעצבן של וויל סמית' באמת גרוע כמו שאומרים?

פורסם
  • מחבר

הסרט החדש, כמובן - AFTER EARTH.

בדיוק יצא באיכות טובה, ומחכה לי על המחשב.

זיפזפתי בו, באמת נראה משעמם. שוקל לוותר עליו.

פורסם
הסרט עם הילד המעצבן של וויל סמית' באמת גרוע כמו שאומרים?

חוץ מאפקטים אין שם כלום.

ספוילר למשועממים:

את העלילה אפשר לסכם בג'יידן מנסה לגדל ביצים, עם טראומת ילדות שמפריעה.

הסרט הוא בעיקרון וויל מנסה לקדם את הקריירה של ג'יידן.

פורסם

יש סרטים שאתם אוהבים בכלל ? או שאתם סתם נהנים לקטול כל דבר ?

עברתי קצת על הדיון פה וזרקו פה סרטים שאי אפשר להגדיר אותם כגרועים בכלל לדעתי, אולי יש להם בעיות מסוימות והם לא מושלמים או שהם אכזבו באופן כלשהו ביחס לציפיות מהם אבל הם לא גרועים.

למשל:

1. Now You See Me, אחד הסרטים הטובים השנה לדעתי ומאד נהיניתי ממנו, אני מסכים שהטוויסט בסיום גרוע אבל זה לא הרס לי את הסרט.

2. מישהו כתב פה: "כל טרילוגיית באטמן המחודשת" - זה באמת בדיחה, הראשון והשני מצויינים (השני אחד הסרטים הטובים בכל הזמנים לטעמי) ולשלישי יש אמנם חורים בעלילה אבל עדיין מדובר בסרט מצויין ומהנה מאד (גם אם לא טוב כמו השני כמו שציפו ממנו להיות).

3. Oblivion, סרט יפה מאד עם צילום ואפקטים מעולים, מאד מותח עד הסיום, הסוף תאמת מאכזב למדי אבל הסרט ממש לא גרוע לדעתי.

4. Olympus Has Fallen, סרט אקשן פשוט ומהנה בסגנון שנות ה - 90 שלא מתיימר לעשות יותר מדי חוץ מלבדר, לא מבריק אבל מהנה למדי (סוף סוף סרט אקשן R-Rated ולא PG-13 לילדים) ורחוק מלהיות גרוע.

5. The Hunger Games, סרט מצויין לדעתי, מי ששנא אותו כנראה ציפה לאקשן מהתחלה ועד הסוף וזה לא סרט כזה אז צריך להתאים ציפיות (וראיתי אות מבלי לקרוא את הספר קודם, ועם איך שספרי ההמשך הדרדרו הלאה לדעתי הסרטים הבאים יהיו טובים מהספרים שהם מבוססים עליהם).

את Man of Steel דווקא עוד לא ראיתי אבל אני בטוח שאני לא אצטער על זה בהמשך, וחוץ מזה איזה סרט טוב יותר יש על סופרמן ? (הסרט מ - 2006 גרוע והסרטים של שנות ה - 80 גרועים גם כן, הסרט המקורי מ - 78 הוא מקסימום בינוני-חביב ולא איזו יצירת מופת גם ככה)

מה שכן, אני מסכים ש - Skyfall באמת מוערך יתר על המידה, החצי הראשון של הסרט היה טוב אבל השני התאים יותר לאיזה מותחן סוג ב' ולא סרט ג'יימס בונד.

כמה סרטים שלא נהיניתי מהם:

Dead Man Down - משעמם מאד וכמעט ללא אקשן, הדמויות מעצבנות ולא גורמות להזדהות עם אף אחת מהן.

The Expatriate - מותחן חלש מאד, בזבוז זמן.

Hell Baby - אחרי הטריילר המצחיק ציפיתי לפארודיה טובה (בניגוד ל - Scary Movie 5 למשל) אבל הסרט היה מטומטם ולא מצחיק ולא זרם בכלל.

Hanzel & Gretel: Witch Hunters - בד"כ אני אוהב סרטים כאלה אבל פה הכתיבה היתה כל כך גרועה והעלילה כל כך משעממת, וגם השחקנים עשו עבודה גרועה ובלי חשק שזה הרס לגמרי את הסרט.

Jack The Giant Slayer - צילום ואפקטים יפים אבל עלילה משעממת ודמויות גרועות.

פורסם
את Man of Steel דווקא עוד לא ראיתי אבל אני בטוח שאני לא אצטער על זה בהמשך, וחוץ מזה איזה סרט טוב יותר יש על סופרמן ? (הסרט מ - 2006 גרוע והסרטים של שנות ה - 80 גרועים גם כן, הסרט המקורי מ - 78 הוא מקסימום בינוני-חביב ולא איזו יצירת מופת גם ככה)

את שאר הסרטים ברשימה שציינת לא ראיתי (חוץ מבאטמן שאני מסכים איתך) אז אני לא אתייחס אליהם. לא ציפיתי מאיש הפלדה להיות סרט טוב במיוחד (מישהו אפילו אמר לנו שהאקשן די טוב), אבל פשוט קיבלתי סרט משעמם משעמם משעמם. אני בכל מקרה לא מודד אותו בהשוואה לסרטי סופרמן האחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים