פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים איפה מחברים את הלייזר לד? על קידמת המארז ? אם כן, כיצד מחברים אותם לשם?הנה קישור,שמראה מה זה לייזר לד:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1034&catcode=96אם למשהו יש כזה דבר, זה באמת יפה??
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים לפי מה שאני יודע יש לו חיבור מולקס רגיל (זכר), שמתחבר בצורה הכי סטנדרטית לחיבור מולקס נקבה.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אני לא כל כך הבנתי על איזה חיבור הוא היתכוון אבל נירא לי הוא התכוון על החיבור הפיזי של המוצר לא על החשמל. האם אני צודק?
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים אני מאמין שהמקום הכי יפה לשים אותם הוא במרכז תקרת המארז שככה זה מאיר על כל המארז (בתנאי שאין תאורה חזקה יותר, ושהמארז הוא MIDI ולא FULL TOWER)
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים אני מאמין שהמקום הכי יפה לשים אותם הוא במרכז תקרת המארז שככה זה מאיר על כל המארז (בתנאי שאין תאורה חזקה יותר, ושהמארז הוא MIDI ולא FULL TOWER)זה מה שאני עשיתי.דרך אגב את אותו המוצר בדיוק קניתי בג'אב טק במשהו בסביבות ה3-4 דולר.הוא מתחבר למחשב עם מולקס (4 פינים) ושמתי אותו על תקרת המארז, שווה את ה3-4 דולר 60 שקל , אני בספק :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.