פורסם 2012 במרץ 1813 שנים שלום,קיבלתי הבוקר הצעת מחיר מנציג מכירה של חברת פלאפון.הנציג טען שבמסגרת התוכנית אקבל זיכוי חודשי בגובה 129.9 ש"ח עבור המכשיר וזיכוי נוסף בגובה 50 ש"ח בגין ניוד המספר לחברה.בהסכם התוכנית באתר פלאפון כתוב שהזיכוי הניתן הוא בגובה 79.9 ש"ח עבור המכשיר ו-50 ש"ח נוספים עבור הניוד.ז"א שסך הזיכוי החודשי הוא בגובה 129.9 ש"ח לחודש, בניגוד ל- 179.9 ש"ח שטען נציג המכירות.האם קיימת על החברה החובה לעמוד בתנאים בהם ניסה למכור לי נציג החברה את החבילה?
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים מהקלטה יתכן שכן, מחוזה (רשמי, לא שרבוטים של הנציג) היא לא תוכל להתנער (משרבוטים אני לא בטוח, אל תקח צ'אנס).מה שכן אפשרי זה שהא נתן לך הנחת סוכן והיא מוגבלת זמן (שנה?). בכל מקרה, ככל הידוע לי בפלאפון לפני שסוגרים עושים אימות מול שירות לקוחות.
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים גם אני נפלתי על אותו העיניין עם פלאפוןהנציג הבטיח לנו הנחה של 20 ש"ח לחודש על ניוד אבל "שכח" לרשום את זה בחוזהבכל מקרה כשהתקשרתי לברר אמרתי בפשטות שיש לי את ההקלטה של נציג המכירות מדבר ושאלתי את מי עלי לתבוע- את הנציג אישית או את החברהאחרי עשר דקות חזרה אלי מנהלת ואמרה שהתיק שלי הועבר אליה והיא תיגרום לאותו נציג ליצור איתי קשראחרי עשרים דקות התקשר המנהל של אותו נציג ואמר שהנציג פוטר והציע לזכות אותי על הסכום שניצבר במהלך החודשים ששילמתי בלי ההטבה המובטחתוכל זה בלי שום הקלטה על הידיים
פורסם 2012 במרץ 2113 שנים אהבתי!חבל שכיום צריך להגיע לכאלה פסים בשביל לקבל שירות הוגן. אני אפילו לא אומר שירות טוב, הוגן!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.