עבור לתוכן

מתחיל ללמוד Java ולא יודע איזה קומפיילר להוריד

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש את Eclipse אבל מה בדיוק להוריד מפה: http://www.eclipse.org/downloads/

והבנתי שאני צריך גם JDK, מה זה בדיוק ?

פורסם

לא רלוונטי. הוא רוצה להוריד Eclipse, שזו סביבת הפיתוח הנפוצה ביותר לג'אווה. למיטב ידיעתי אין צורך ב-JDK בנוסף לאקליפס, אבל אם כן אז תוריד מהלינק הזה.

מה שאתה צריך הוא Eclipse IDE for Java Developers (החבילה השלישית ברשימה). ואקליפס זה לא קומפיילר, זו סביבת פיתוח. קומפיילר זה רק הרכיב שהופך את הקוד שלך לשפת הביניים של ג'אווה.

המלצה - אם אתה לא רוצה לפתח לאנדרואיד, תעזוב את זה. זו שפה די מגעילה (לדעתי!).

אלטרנטיבות יותר מועילות - C++, ופייטון.

ממש ממש לא נכון. כלומר, אני לא יכול להתווכח עם דעתך, אבל לומר ש-++C היא יותר מועילה מ-Java זה פשוט שטויות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ויש לי עוד 2 שאלות:

1. האם יש IDE אחר מומלץ יותר מאקליפס או שזה המומלץ\מספיק ?

2. שיחקתי קצת עם האקליפס ושמתי לב שבניגוד אינטליסנס של הויז'ואל פה העבודה הרבה פחות נוחה, יש אפשרות כזו באקלפס או אולי ב-IDE אחר ?

פורסם

1. יש כל מיני IDE-ים מומלצים (אישית שמעתי על NetBeans, IntelliJ ו-BlueJ) אבל למיטב ידיעתי אקליפס הוא המומלץ ביותר.

2. מאיזו בחינה? שני קיצורים שכדאי לזכור: ctrl+shift+L מעלה לך רשימה של קיצורי דרך, ו-ctrl+space פותח תפריט של השלמה אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להשלמה האוטומטית כמו בויז'ואל. אין את זה באופו אוטומטי מבלי ללחוץ על קיצור כלשהו ?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

פורסם
  • מחבר

אגב יש אפשרות גם לכל הסניפטס (טאב טאב) כמו בויז'ואל ?

פורסם

קיצור מועיל יותר (לדעתי) זה /+alt (הכפתור של סימן השאלה) משלים אוטומטית לפי המילים הנפוצות שאתה משתמש בהן (לחיצה מרובה למעבר בין מילים)

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים