עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם הסמרטבוקס של אורנג' אחרי התנתקות מהם?

Featured Replies

פורסם

היום קבעתי לטכנאי ביום ראשון 25 לחודש שיבוא ויתקין לי את ההוטבוקס.

אחרי ההתקנה שלההוטבוקס אני מתכוון להתנתק מאורנג' ולעבור להוטנט או בזקבינלאומי השאלה שלי

הראוטר של אורנג' ישאר אצלי כי קניתי אותו בתשלומים ועלה הון השאלה אם בכלל יהיה אפשר להשתמש בו

כאשר אני כבר לא אהיה מנוי לאינטרנט של אורנג' ?

פורסם

ערך מוסף: אם אתה לא רוצה להתנתק עם כאבי ראש ושעות של שיחות בטלפון אני ממליץ לך על האתר הזה:

https://www.netek.co.il/

בעזרתו הנתקתי מ012 וזה עובד פשוט מעולה.

פורסם
  • מחבר

האם אוכל לחבר אותו בחיבור קווי במקום אחר בבית וככה לשפר את הקליטה של ה WIFI באותו מקום ?

פורסם

אם יש לו אפשרות להיות repeater אז כן

פורסם

אורנג לא מבקשים את הסמרטבוקס בחזרה?

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך זה בתקופה הזאת בתקופה שהצטרפתי אליהם אתה קונה את הראוטר הזה ב 36 תשלומים (יקרים להחריד בשביל ראוטר שלא תומך מעל 15 מגה) מעין התחייבות מאולצת אליהם גם אחרי גמר החבילה שאתה נמצא בא.

הספקית מצויינת אבל כיום משתלם לי לעבור ל 100 מגה במחירים של היום אם היה להם אפשרות לחבילות של 100 מגה הייתי נשאר איתם.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה בנושא הזה.

אם אני מחבר ראוטר שני בצורה קווית לנקודה אחרת האם אני יכול להשתמש בו זמנית אצלו אלחוטית + חוטית כלומר במקום שאני צריך 3 מכשירים

חוטית שיתחברו אליו ולהגביר את הקליטה של הרשת האלחוטית שם האם זה אפשרי כי במדריך רשום שיש לכבות את ה DHCP שלו.

פורסם

חיובי. כאשר אתה משרשר שני נתבים באופן קווי (תקרא איך לעשות זאת בפרק האחרון של המדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm), הנתב המשני יכול לשמש כנקודת גישה אלחוטית וחוטית בוז מנית.

פורסם

אתה יכול להשתמש בSMARTBOX בכל דרך שתרצה . זה נתב רשת לכל דבר .

הנתב כן תומך במהירויות גבוהות אך לאורנג' עצמם אין חיבלות מעל 15MB . במידה

ואתה רוצה להגדיר את הראוטר בתור AP אתה צריך להתקשר לאורנג' ולבקש גישת של אדמין .

במקרה כזה אתה מוריד מאורנג' את כלל האחריות וסוגר לעצמך דרך חזרה לאורנג' עם אותו הציוד .

פורסם
  • מחבר

אז אם הבנתי נכון אני פשוט מגדיר אייפי סטטי בשביל הראוטר השני מחוץ לטווח חלוקה של הראשי.

מכבה את ה DHCP שלו ומגדיר ערוץ שונה מהראשי באלחוטי ושאר ההגדרות SSID אבטחה וכו יהיו דומים בשניהם

האם הבנתי נכון ?

פורסם

נכון מאוד!!!

פורסם

חיובי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

איך מקבלים הרשאת ADMIN לסמארטבוקס כמו שנכתב פה למעלה ?

למה שהם יתנו לי הרשאה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים