עבור לתוכן

** שבוע קשה עבר על כוחותינו

Featured Replies

פורסם

אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים.

אבל, מיד לאחר השדרוג (ובלי שום קשר) קרס דיסק C שלי. רק היום הצלחתי להחזיר את כל המערכת לעבודה. בשבוע הבא תתבצע בדיקת הביצועים של בזב"ל וההשוואה מול ביצוי HOTNET.

פורסם

הHOTBOX לא עושה לך בעיות עם חייגן?

(ראה דיון שלי לגבי הוט בפורום)

פורסם

אחרי הרבה מאמצים מול HOT ובזב"ל אני סוף סוף עובד ב-100M כאשר הספק הוא בזק בין לאומי. לקח ל-HOT יותר מ-10 ימים לפצל את החבילה, אבל בסוף קבלתי צ'ופר - המבצע של הטריפל ב-329 שקל הוארך בחודש וקבלתי זיכוי על השימוש ב-HOTNET בשבועיים האחרונים.

מה ז"א שהמבצע הוארך בחודש? אתה אמור להשאר עם מבצע הטריפל פלטינום לפי מחיר ההשקה, ולא לפי המחיר החדש. הרי נרשמת כשהמבצע יצא, לא?

פורסם

בזק לא דורשים תשלום נוסף?

פורסם

כוסס צפרניים בעצבנות ...

בציפיה לתוצאות לעומת הוט נט.

:jump:

פורסם
  • מחבר

הHOTBOX לא עושה לך בעיות עם חייגן?

(ראה דיון שלי לגבי הוט בפורום)

אני משתמש ב-HOTBOX כמודם בלבד אליו חברתי נתב שלי.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א שהמבצע הוארך בחודש? אתה אמור להשאר עם מבצע הטריפל פלטינום לפי מחיר ההשקה, ולא לפי המחיר החדש. הרי נרשמת כשהמבצע יצא, לא?

הסבר - הצטרפתי לטריפל במבצע ממש ביום ההשקה - 15/2 והוא צריך היה להגמר אחרי 18 חודשים ב-15/8/2013. בגלל כל הבאלגן הטריפל ב-329 שקל ימשך אצלי עד אמצע ספטמבר 2013.

פורסם
  • מחבר

בזק לא דורשים תשלום נוסף?

העלות ל-100M בבזב"ל היא אכן גבוהה יותר מ-HOTNET - לעומת 20 שקל ב-HOTNET, בזב"ל גובים 30 שקל. הבדיקה צריכה להראות אם יש טעם לשלם עוד 10 שקלים.
פורסם

אתה בחיבור ללא חייגן בבזב"ל. נכון?

פורסם

מת כבר לראות את התוצאות :yelclap:

פורסם

בציפייה... ::)

פורסם

העלות ל-100M בבזב"ל היא אכן גבוהה יותר מ-HOTNET - לעומת 20 שקל ב-HOTNET, בזב"ל גובים 30 שקל. הבדיקה צריכה להראות אם יש טעם לשלם עוד 10 שקלים.

אני מבין מדבריך שגיימר לא מעורב בבדיקה?

Sent from outta space

פורסם
  • מחבר

אתה בחיבור ללא חייגן בבזב"ל. נכון?

נכון. כאשר בדקתי עם חייגן + נתב איכותי לא הצלחתי לעבור את ה-12M.

פורסם

תודה על תגובתך! :xyxthumbs: אני בטוח שכולם מחכים להתרשמות שלך המקצועית (כמו תמיד) מאיכות החיבור של בזב"ל ללא חייגן ב 100 מגה.

הייתה לי שיחה עם נציג תמיכה טכנית של בזב"ל והוא התחיל לבלבל לי את השכל בכלל ולספר לי שהחיבור MPLS שהוט משתמשת בו הוא חיבור גרוע עצמו ולא נותן ביצועים טובים, כאשר אמרתי לו שבזב"ל אשמים בזה שחיבור MPLS דרכם גרוע. הוא סיים בזה שבכלל עדיף לי לעבור לבזק :s05:

פורסם

הסבר - הצטרפתי לטריפל במבצע ממש ביום ההשקה - 15/2 והוא צריך היה להגמר אחרי 18 חודשים ב-15/8/2013. בגלל כל הבאלגן הטריפל ב-329 שקל ימשך אצלי עד אמצע ספטמבר 2013.

אה, נחמד, נבהלתי לרגע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים