פורסם 2012 במרץ 1613 שנים שלום לכולםרציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה?משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים ^באמת?לפותח התראד - כן אפשר. מדובר בחיבור רגיל. הוא יקבל בדיוק את המתח שהוא צריך.
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים יעבוד.... אבל למה לעשות את זה.א) זה יהיה איטי יותרב) זה יקר יותר...ג) אתה תצטרך לקנות תושבת יעודית - אתה לא רוצה שהוא ירחף לך במארז.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר אני מבין שזה יהיה איטי יותר אך זה לא ישמש ככונן מערכת אלא רק לגיבוי , יקר יותר זה לא מכיוון שהוא כבר זמין אצלי ומבחינת המתאם יש לי אפשרות לחבר כונן 2.5 במארז שלי (CM 690 II PLUS ). אני ינסה את זה מחר ואני יעדכן אם הצליח או לא.תודה לכולם על התגובות
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים אני עברתי לפני כמה חודשים משימוש בלפטופ לשימוש במחשב שולחני, מכיוון שנשרף הלוח של הנייד. אז מכרתי את שאר החלקים ולקחתי את הHDD מבחינת התאמה זה עובד מצוין, אבל איטי להחריד, כי זה הכונן היחיד שלי. אני כבר מחכה לקנות כונן קשיח רגיל או SSD כשיירדו המחירים.
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים על הSSD סביר להניח שלא ירדו בצורה דרסטית אלא באתו קצב שהיה עד עכשיו היות והן לא הושפעו ישירות מהשיטפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.