עבור לתוכן

תרומה לפרוייקט Wasteland 2

Featured Replies

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 64
  • צפיות 34.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פורסם
  • מחבר

7ORVY.jpg

תמונה עדכנית. המשחק רוקם עור וגידים.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

סרטון משחקיות ראשון:

פורסם

אני מאוד אוהב את הרעיון והסגנון. מוכרח לומר שאני טיפה מאוכזב מהסרטון משחקיות הראשון שפורסם. הגרפיקה די חלשה ופשוט כל השאר נראה די בינוני. האמינציה ומערכת הקרבות נראה גם די מיושנת.

פורסם
  • מחבר

המשחק עדיין בשלבי פיתוח ראשונים. אהבתי שהם הצליחו לשחזר את האווירה הפוסט אפוקליפטית של Fallout. הדגש במשחק אמור להיות על עלילה ופיתוח דמות. גם משחקי Fallout לא היו שיא הגרפיקה בזמנם.

פורסם

המשחקיות נראית מעניינת למדי (כמו משחקי Fallout הישנים, לא ? פספסתי אותם בזמנו) והגרפיקה עוד מראש לא היתה צפויה להיות מרשימה במיוחד (אבל אני מניח שב - FHD ובגרסה הסופית היא תיראה יותר טוב), זה פרוייקט KS נוסטלגי בסה"כ ולא הפקת ענק. אם גם העלילה תהיה טובה אז אני אהיה מרוצה.

המשחק דווקא בשלבי פיתוח די מתקדמים אם הם רוצים לעמוד ביעד שלהם של שחרור באיזור אוקטובר (שזה רק עוד כ - 8 חודשים).

פורסם

גרפיקה עלובה. הגרפיקה של fallout 1,2 היתה חביבה אז

ממה שראיתי בסרטון לא אהבתי את האויבים- זבובים ענקים, תולעות לא הסגנון לטעמי למשחק אפוקליפטי

פורסם
  • מחבר

לא אהבתי את שיטת הדיאולוגים. זה כאילו חזרנו ל-Morrowind. לא אהבתי את הסיכום XP לאחר כל קרב. נראה מאוד מעיק. מצד שני אהבתי את תיאור הסביבה שמתעדכן כל הזמן.

פורסם

עוד נק' חלשה שלב ציין, זה האויבים. ג'וקים גדולים וזבובים? נו באמת.. :nono:

פורסם

חיות מוטנטיות זה די נפוץ במשחקים שמתרחשים בעולם פוסט-אפוקליפטי שעבר שואה גרעינית, ואלו גם לא האוייבים היחידים (עוד נראה מאיזה סוג יהיו יותר אנשים/חיות מוטנטיות).

ואני מניח שזה משהו שהיה גם במשחק הראשון והמשיך גם למשחק הזה.

פורסם

המשחק נראה לא משהו, מיושן ללא טיפת מקוריות..

פורסם
  • מחבר

הבטיחו הרים וגבעות. בסוף לא יקיימו כלום. ככה זה כשמציבים יעדים לא ריאליים. הם היו צריכים להגיד תנו לנו X כסף ונעשה את מיטב יכולתנו. ברגע שהתחיל להבטיח יותר ויותר בלי לבצע חישוב אם מדובר ביעד ריאלי הם קברו tאת עצמם. אותו סיפור יקרה ל-Project Eternity. מספיק שאחד מהפרוייקטים הגדולים יצא פלופ זה יהיה הסוף של Kickstarter.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
  • 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים