עבור לתוכן

תרומה לפרוייקט Wasteland 2

Featured Replies

פורסם

החברה מבטיחה לפתח משחק RPG אמיתי בסגנון של פעם (נקודת מבט איזומטרית, חבורה, דיאולוגים עשירים) בעולם פוסט אפוקליפטי. מאחורי המשחק עומדים הכשרונות שהביאו לנו את Fallout 1 ומשחקי תפקידים איכותיים נוספים. המטרה המקורית הייתה 900,000$, אבל הם הצליחו לגייס נכון לרגע זה 1,100,000. ככל שהם יצליחו לגייס יותר כסף הפיתוח יהיה יותר איכותי.

http://www.kickstarter.com/projects/inxile/wasteland-2

תחשבו שאני משוגע, אבל תרמתי להם 100$. שיפתחו משחק RPG אמיתי. נמאס מכל הזבל שיוצא בשנים האחרונות.

שימו לב מי שתורם רק 15$ מקבל את המשחק בעותק דיגיטלי. מי שתורם יותר מקבל בונוסים משודרגים. לא שווה?

• תגובות 64
  • צפיות 34.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה תורם בלי שום אינדיקציה לכך שהם באמת יעבדו על המשחק ..? לא חכם, אפילו אם אתה חושב שאתה מכיר את האנשים ואת החברה, היום אי אפשר לדעת איפה תהיה העקיצה הבאה.

אם הם היו מספקים איזה שהוא חומר ראשוני, פרי-אלפא נורמלית שבאמת מעידה על כך שהמשחק בדרכו הייתי שוקל לתרום, ככה אני חושב שזה טיפשות

פורסם

inXile entertainment לא מפגרים, אם הם יעשו דבר כזה החברה תסגר :P

חוץ מזה הפיתוח של המשחק התחיל.

לא נעים לי להגיד את זה אבל אני לא רציתי לעזור לממן את המשחק הזה, אין לי אמון ב inXile entertainment :P הם לא יגנבו את הכסף אבל בשנים האחרונות הם לא עשו עבודה מדהימה במיוחד.

Choplifter היה משחק קטן וחמוד אבל לא מדהים במיוחד, Hunted: The Demon's Forge גם לא היה משהו ו HEI$T לא הצליח להגיע למצב שרצו להפיץ אותו.

פורסם

גם אם הם לא ייגנבו, עדיין אין כל ביטוח שייצא משהו מהפרוייקט הזה .. אין הצדקה לתרומה, זאת הנקודה שלי

פורסם
  • מחבר

מדובר בהשקעה. אף אחד לא יודע מה יצא מזה. אני מסכים שמפחיד להשקיע סכומים גדולים (יש אנשים שהוציאו מכיסם 10,000$) אני לא רואה מה מסוכן בלהשקיע 15$ ולהבטיח לעצמך עותק של המשחק באוקטובר 2013. 100$ זה סכום נכבד מאוד, אבל הם מבטיחים שירשמו אותי ב-credits של המשחק וישלחו לארץ גרסת אספנים + עותק דיגיטלי. נניח והמשחק יצא מדהים גרסת אספנים לבדה תעלה בסביבות ה-70$. לא תשלם עוד 30$ בשביל הנצחה? ;D

HuGeMouTh, מאחורי המשחק עומדים כשרונות רציניים. אני לא מכיר את המשחקים הקודמים של החברה, אבל ייתכן והם יצאו גרועים בגלל שהם נאלצו לפתח משחקים שיעמדו בדרישות של המפיצה כמו התאמה לקונסולות, משחק רשת ושאר הדרעק.

פורסם

ובמידה שגיוס הכספים יצליח יתכן וזה יתרום להחייאת הז'אנר... (מבלי לשקוע בסנטימנטים רומנטיים על שחקנים שממנים משחקים וכדומה).

פורסם

הם עברו את ה 100% מימון, הפרוייקט התחיל ועכשיו כל תרומה נוספת רק תאפשר להביא עוד עובדים ולשלב עוד רעיונות.

יכול להיות שאתה צודק אבל כשרונות לא תמיד מספקים את מה שאתה מצפה מהם. ראינו את זה עם RAGE של ID ו DRAGON AGE 2 (גם MASS EFFECT 3 לדעת חלק מהאנשים), ל VALVE יש את Ricochet שהיה כשלון.

פורסם
  • מחבר

לדעתי EA אשמה בכישלון של DA2 ו-ME3. עובדה ש-DA ו-ME היו משחקים מצויינים לפני שהתחילו לחזר אחרי שחקני קונסולות.

פורסם

ME היה משחק קונסולות מלכתחילה ככה שיש בעיה עם הטענה הזאת.

לגבי הנושא, כדאי להם לגייס לפרוייקט את האנשים שעבדו על המשחק THE FALL: LAST DAYS OF GAIA שמזכיר את משחקי FALLOUT הישנים.

הנה דוגמא למה שאני מדבר עליו -

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני תרמתי 15 דולר, ובתמורה אני מקבל עותק של המשחק בלי DRM עם קסטומיזציה.

אפילו אם המשחק הזה לא יהיה משחק השנה, אני חושב שלא הפסדתי הרבה בלהמר ב 50 ש"ח ולקבל ממנו עותק.

אם הם יעברו את ה 2.1 מיליון (חסרים עוד 300,000 בינתיים) הם יקבלו עזרה מ obsidian (שהבחור שיצר את planescape torment עובד בה).

חוץ מזה כבר יש שם חברה שעבדו על fallout ו baldure's gate.

יש לי הרגשה טובה בנוגע למשחק הזה.

פורסם

יש הרבה מאוד תלונות מצד מפתחי המשחקים על כך שחברות ההפצה מכופפות להם את הידים כדי להוציא משחק שיתאים לקהל יעד רחב יותר. זו הזדמנות להוציא משחק כמו שהמפתחים (ובתקווה קהל היעד של הזאנר) יאהבו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

נכנסים לישורת האחרונה, כרגע הסכום עומד על 2,717,600...

פורסם
  • מחבר

נסגר ב- 2,933,147. נותר לקוות שיעשו שימוש טוב בכסף ונקבל יורש אמיתי ל-fallout

פורסם

עדיין אפשר לתרום להם דרך paypal בינתיים, גם שם זה אמור להיגמר בקרוב..

אם מוסיפים את הכסף משם יש כבר יותר מ 3 מיליון - מה שאומר שהם גם ישחררו ערכת modding.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים