עבור לתוכן

לקוחות של רמי לוי בסלולר?

Featured Replies

פורסם

ממש מרוצה מבחינת התשלום (לא מדבר הרבה ולא גולש בכלל בינתיים), סדר גודל של 40 שקל בהשוואה ל-240+ אצל אורנג' בגלל כל מיני תוכניות הזויות ומשונות שאף אחד לא הבין.

הבעיה היחידה היא שהקליטה לא משהו אצלי. לא מעט הוא מאבד את האות, ובחור שאני גר בו גם יש מעט קליטה, אבל אני לא יודע אם זו בעיה של המכשיר שלי (w980 של סוני-אריקסון) או של איזורי הקליטה.

• תגובות 68
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רמי לוי מתעקש ובצדק שלא לכבד כרטיסי אשראי בלי ספרות בולטות ואינו מכבד הוראות קבע מהסיבה הפשוטה ששני אמצעי התשלום הנ"ל אינם מאפשרים ערבון, כך שאם מישהו דיבר ב-1000 ש"ח הוא יכול לבטל את הכרטיס או את הוראת הקבע והחברה תצטרך לרדוף אחריו כדי לגבות את הכסף ממנו. זו גם הסיבה שלא ניתן להשכיר רכב עם כרטיס אשראי כזה וקיימים לא מעט עסקים שפשוט מסרבים לכבד את אמצעי התשלום הנ"ל.

הרי אתה בעצמך אומר שרמת ההכנסה שלך נמוכה ומן הסתם אתה תהיה ברמת סיכון גבוהה להגיע לחוב בהוצאה לפועל לעומת אנשים בעלי הכנסה גבוהה. רמי לוי מתבסס על מרווחי שיווק נמוכים ולכן אין לו אינטרס להיכנס לשוק הגבייה כפי שעושות חברות הסלולר האחרות (ובתור עובד לשעבר בחברת הסלולר נתקלתי בכמות עצומה של אנשים עם חוב לחברת הסלולר).

"רמת הכנסה נמוכה" לא בהכרח מעידה על מינוס או על סיכון שהחשבון/כרטיס יסגר ולא יהיה כיסוי.

בדיסקונט לא מאשרים כרטיס עם ספרות בולטות לבעלי הכנסה פחותה מ5000 שקל או משהו כזה.

זה לא אומר שאני מרוויח כמו חייל או אחד שחותם בלשכה. יש כיסוי ועוד איך.

מה גם שאני יכול להביא איתי חשבוניות סלולר של השנה האחרונה כדי להראות שאני לא מתקרב לחשבוניות של 100 שקל בחודש (עדיין עם מסלול חיילים שמסתכם בכמה עשרות שקלים), כולל תדפיסי עו"ש כדי לאמוד את מצב החשבון.

אם הסירוב לקבל כרטיס עם ספרות מודפסות היה משתנה לפי שיקול דעתו של מנהל הסניף או משהו, אז היה אפשר להבין.

אבל אין באמת סיבה לא לקבל אותי כלקוח, רק עקשנות חסרת קשר למציאות.

פורסם

גם אני עם nexus one ובגלל זה רציתי לבדוק לגבי קליטה (ואין מצב שאני מחליף את הנקסוס שלי, לפחות עד שנקסוס 4 ייצא והוא לא יהיה של סמסונג), באיזה אזורים לא היה לך קליטה?

לא היה לי קליטה באיזור המרכז/שרון (פ"ת, הרצליה, נתניה, ת"א)

פורסם

עברתי לפני מספר ימים ואני סה"כן מרוצה. מה שכן, עדיין לא קיבלתי תוצאה של יותר מ 2 מסל"שלום ב Speedtest.

פורסם

מישהו יודע אם יש אפשרות לשלם על כרטיסי חיוג (טוקמן) במזומן אצל רמי לוי?

פורסם

יש מסלול פריפייד, אבל המחיר לדקה יקר יותר מ 15 אג' (לא זוכר מה המחיר המדויק).

לא, אני עברתי לרמי לוי ולא הייתי לי קליטה ונאלצתי לחזור לאורנג' על ארבע :bash:

אולי הגיע הזמן להחליף מכשיר (nexus1) :'(

כל המשפחה שלי עברה אליו והחשבוניות נחתחו בין 50-70% :o , ממליץ

חבל, כי אם יש לך פתחת את ה bootloader, הפתרון דווקא פשוט. נסה להכניס את הכרטיס סים של אחד מבני המשפחה שלך, ולהחליף basebands (שאותם אתה יכול למצוא ב xda developers) עד שימצא המתאים.

בשביל תיעוד לגולשים אחרים: יש לי galaxy nexus עם baseband I9250XXKL1 והקליטה מצוינת.

עברתי לפני מספר ימים ואני סה"כן מרוצה. מה שכן, עדיין לא קיבלתי תוצאה של יותר מ 2 מסל"שלום ב Speedtest.

למיטב ידיעתי גם לא תקבל יותר. זה החוזה שרמי לוי חתם עליו מול פלאפון.
פורסם

לא משנה לי שזה יותר יקר. אני פשוט מעדיף לעשות כמה שפחות שימוש בכ. אשראי ושיסתובב בין כמה שפחות גורמים. השאלה אם אפשרי בכלל לשלם לרמי לוי במזומן על טוקמן?

פורסם

כן

פורסם

מגניב. אני בינתיים עם טוקמן של סלקום. המחיר לדקה שקל ועשרים! אני איתם כי הם היו הכי זולים בטוקמן בלי לשים לב שהם נהיו הכי יקרים!

הטוקמן של רמי לוי מציע שליש מחיר! אני אחכה עד שיגמר לי הטוקמן ואז אני עובר אליו.

פורסם

נשמע טוב!!!

האמת שחיכיתי וחיכיתי לשאר המפעילים הוירטואלים שייכנסו לעניינים [כבר 3 חודשים], היו אמורים להכנס איזה 3+\- עד עכשיו מלבד רמי לוי...

אבל כאילו כל העניין הזה נכנס לתרדמת...

אז חבל על הזמן ועל הכסף שאני תורם לאורנג' בכל חודש...

מקווה שתוך כשבועיים אלך לארגן לי גם איזה סים רמי לוי קטן :)

וכל הכבוד על הביקורות ובהצלחה עם החסכון לכולם :xyxthumbs:

נ.ב.

גיל אתה ממש אבל ממש מדבר מעט!

שקלת להשתמש בטלכארט?

סתתתאאמממם ;)

פורסם

לא אוהב לדבר בטלפון. השיחות הארוכות ביותר שלי נמשכות מקסימום 2 דקות. אם יש שיחה רצינית, אני מעדיף להיפגש עם אותו בנאדם, יותר

זול לשבת שעה עם מישהו בבית קפה ;)

פורסם

בעסה! גיליתי שהמכשיר שלי לא תומך ברשת שלו (נוקיה 5530). ממש לא בא לי להוציא 500 שקל על מכשיר שאני לא אהיה מרוצה ממנו או אלפי שקלים על מכשיר שכרגע אני לא מעוניין בו. אצטרך לחכות למפעילים החדשים שיתמכו ברשתות של סלקום ואורנג'.

פורסם

יש את FIVE שגם עשו הרבה רעש ועדיין לא שומעים מהם.

מה נסגר עם המפעיל הזה?

פורסם

חבל, כי אם יש לך פתחת את ה bootloader, הפתרון דווקא פשוט. נסה להכניס את הכרטיס סים של אחד מבני המשפחה שלך, ולהחליף basebands (שאותם אתה יכול למצוא ב xda developers) עד שימצא המתאים.

בשביל תיעוד לגולשים אחרים: יש לי galaxy nexus עם baseband I9250XXKL1 והקליטה מצוינת.

אין קשר, המכשיר שלי פתוח ל bootloader אבל חומרתית הוא לא תומך בשני התדרים שבהם פועלת רשת פלאפון (תומכת רק בתדר אחד), אח"כ יצא דגם שתומך בכל התדרים

פורסם

הרשת הוירטואלית FIVE נרכשה על ידי HALO 015 שמציעה מסלול דבר חופשי וSMSים חופשי ב-99 ואם אתם רוצים חבילת גלישה בלי הגבלה ב-20 ש"ח נוספים או משהו בסגנון.

מבחינת פלאפון והתדרים שלהם אני אספר מנסיוני הכואב כשקניתי סמארטפון (LG X2) שתמך ב-2100 ולא ב-850 הקליטה הייתה רוב הזמן, אך כשהגענו לחורים נידחים הייתי בתוך בניין שם ולא היה לי קליטה. אחריי "מחקר" הבנתי שהפריסה הראשית היא של תדר 850 שהוא הדומיננתי ואילו 2100 בפריסה נמוכה יותר והוא בימים אלו מתפרס יותר ברחביי הארץ.

אין סיבה לקנות טלפון חדש אם הנוכחי תומך ב-2100, רק שפשוט ייתכן ולפעמים תתקלו במצבים עם קליטה נמוכה עד אפסית ותאלצו לעוד ליד משהו "מגביר קליטה"- עמוד חשמל או משהו בסגנון.

אני אפילו לא אכנס לעובדה שאם תהיו בתוך הרכבת לא תהיה לכם כלל קליטה משום שזה ממש כלוב פארדיי אחד ענק. ספק רב אם לכל החברות יש ברכבת קליטה.

גיל, פחות מ-30 שקל לחודש? מפתיע! מה עם חברה/אישה או משהו בסגנון שתחפור לך במוח כל הזמן? ::) איך אתה יוצר אינטרקציה עם אנשים מלבד טלפון מעט ובתי קפה? פייסבוק? סקייפ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים