עבור לתוכן

לקוחות של רמי לוי בסלולר?

Featured Replies

פורסם

ופה מתחבאת בדיחה עצובה על חשבון ציבור הלקוחות של רמי לוי שלרובו אין אישור מהבנק להוציא כרטיס אשראי.

קל לצאת בהצהרות על מהפכה לצרכן מבחינת מחירים, רק חבל שאותם אנשים קשיי יום שרוכשים אצלו מוצרי מזון ורואים בו כפיוניר אינם יכולים להעביר את חשבון הסלולרי שלהם אליו.

ובינתיים? העניים ממשיכים להעשק על ידי חברות הסלולר.

• תגובות 68
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזו הגזמה.. מה הבעיה ללכת לבנק ולבקש כרטיס אשראי עם מסגרת נמוכה? כולה רמי לוי.. לא צריך מסגרת של 20000.

פורסם

הבנק לא מוכן לתת כרטיס עם ספרות בולטות, כי רמת ההכנסה שלי לא עומדת בקריטריון לזה.

שזו גם דרישה הזויה בפני עצמה.

כנראה שאעבור בנק

פורסם

הבנק לא מוכן לתת כרטיס עם ספרות בולטות, כי רמת ההכנסה שלי לא עומדת בקריטריון לזה.

שזו גם דרישה הזויה בפני עצמה.

כנראה שאעבור בנק

וזו הסיבה שרמי לוי לא מוכן לקבל כרטיס אשראי עם ספרות מודפסות.

ישנם כל מיני סוגי כרטיסים, כולל כאלו שאין להם 16 ספרות על הכרטיס ולכל כרטיס כזה יש משמעות כלכלית מסויימת. רמי לוי מבחינתו (ובצדק) מעוניין לקבל רק כרטיסים עם מסגרת אשראי וכיסוי מסויימים. אי אפשר לבוא אליו בטענות על כך שהוא רוצה ביטחון כלכלי מסויים. דרך אגב, גם בחברות אחרות במשק (לא רק סלולר) לא מקבלים את כל הכרטיסים ובחלק מהמקרים לא יתלהבו אפילו לקבל חשבון בנק, אך ורק כרטיס אשראי "רגיל".

פורסם

מס' הספרות לא כל כך קשור, לדוגמא לכל הכרטיסים של ישראכרט גם העסקיים עם המסגרת של ה100,000 יש רק 8 ספרות.

אגב אני עובד באורנג' ויש סוגים של כרטיסים שגם אנחנו לא מקבלים, אלקטרון/בנקט וכו'

זה לא בגלל שאנחנו לא רוצים אלא החלטה של החברה מבחינה כלכלית. ועל אחת כמה וכמה רמי לוי שהוא יחסית חדש בשוק עם לא הרבה ביטחון כלכלי.

הבעיה שאצלנו אפשר גם לשלם בהוראת קבע, ואצלו אי אפשר! אפשר כרגע רק באשראי שזאת בעיה להרבה מאוד לקוחות, בעיקר מהמגזר... שלרובם אין כרטיס אשראי ומי שמבין בנושא יודע כמה הם כוח כלכלי גדול במדינת ישראל.

פורסם

אז איך זה שלנציג לא הייתה בעייה שאני אתן לו את המספר אשראי בלי לראות אותו פיזית? הוא בדק במחשב אם יש מסגרת לכרטיס?

פורסם

דבר ראשון יש אפשרות לבדוק את המסגרת במחשב, ואפילו לתפוס לך את המסגרת אם מדובר בעסקה גדולה.

לדוגמא לפני שאני עושה עסקה באשראי נגיד הלקוח רוכש אייפון אז יש אפשרות לבדוק אם הכרטיס עובר את הסכום הזה, אם הוא כן אז זה מביא לי מספר אישור וזה תופס את המסגרת ל24 שעות.

דבר שני בעיקרון אצלנו זה לא תקין ואסור בתכלית האיסור לבצע עסקה בלי שהכרטיס אשראי והבעלים שלו נוכחים שניהם.

לא יודע איך זה ברמי לוי.

פורסם

כמו שאמרתי, יש מספיק אפשרויות תשלום, וברמי לוי מתעקשים רק בכרטיס אשראי עם ספרות בולטות.

כמו שאמרו כאן, גם הוראות קבע הם לא מוכנים.

רמי לוי פונה לשוק נמוך, והדרישה הזאת פוגעת דווקא בקהל המבוקש.

אגב, אין להם בעיה לקבל כרטיס אשראי של ההורים שלי, ואחר כך להעביר את החיוב לחשבון שלי (המסוכן, שאולי אין לו כיסוי...).

רק שבשביל זה אני צריך לגרור את ההורים שלי לעיר אחרת בשביל לעשות את החלפת החשבון לחיוב.

הזוי.

פורסם

אפשר להסתדר בלי תדר 850 של פלאפון, רק עם 2100?

לא, אני עברתי לרמי לוי ולא הייתי לי קליטה ונאלצתי לחזור לאורנג' על ארבע :bash:

אולי הגיע הזמן להחליף מכשיר (nexus1) :'(

כל המשפחה שלי עברה אליו והחשבוניות נחתחו בין 50-70% :o , ממליץ

פורסם

אגב, החשבון של החודש האחרון ברמי לוי עומד על פחות מ-30 ש"ח (!!!)

פורסם

כולל הדמי מנוי? מה היו השימושים?

פורסם

דמי שימוש - 12.84

שיחות - 19:40 דקות 3.39

SMS כמות 20 2.59

גלישה - 12.985 מגה 1.68

------------------------------

סה"כ לפני מע"מ 20.50

סכום חשבונית כולל מע"מ 23.78

פורסם

כמו שאמרתי, יש מספיק אפשרויות תשלום, וברמי לוי מתעקשים רק בכרטיס אשראי עם ספרות בולטות.

כמו שאמרו כאן, גם הוראות קבע הם לא מוכנים.

רמי לוי פונה לשוק נמוך, והדרישה הזאת פוגעת דווקא בקהל המבוקש.

אגב, אין להם בעיה לקבל כרטיס אשראי של ההורים שלי, ואחר כך להעביר את החיוב לחשבון שלי (המסוכן, שאולי אין לו כיסוי...).

רק שבשביל זה אני צריך לגרור את ההורים שלי לעיר אחרת בשביל לעשות את החלפת החשבון לחיוב.

הזוי.

רמי לוי מתעקש ובצדק שלא לכבד כרטיסי אשראי בלי ספרות בולטות ואינו מכבד הוראות קבע מהסיבה הפשוטה ששני אמצעי התשלום הנ"ל אינם מאפשרים ערבון, כך שאם מישהו דיבר ב-1000 ש"ח הוא יכול לבטל את הכרטיס או את הוראת הקבע והחברה תצטרך לרדוף אחריו כדי לגבות את הכסף ממנו. זו גם הסיבה שלא ניתן להשכיר רכב עם כרטיס אשראי כזה וקיימים לא מעט עסקים שפשוט מסרבים לכבד את אמצעי התשלום הנ"ל.

הרי אתה בעצמך אומר שרמת ההכנסה שלך נמוכה ומן הסתם אתה תהיה ברמת סיכון גבוהה להגיע לחוב בהוצאה לפועל לעומת אנשים בעלי הכנסה גבוהה. רמי לוי מתבסס על מרווחי שיווק נמוכים ולכן אין לו אינטרס להיכנס לשוק הגבייה כפי שעושות חברות הסלולר האחרות (ובתור עובד לשעבר בחברת הסלולר נתקלתי בכמות עצומה של אנשים עם חוב לחברת הסלולר).

פורסם

אבל גם כרטיס עם ספרות בולטות אפשר לבטל..

למה שמישהו כן יסכים למכור תמורת כרטיס שכביכול אין לו גב?

פורסם

לא, אני עברתי לרמי לוי ולא הייתי לי קליטה ונאלצתי לחזור לאורנג' על ארבע :bash:

אולי הגיע הזמן להחליף מכשיר (nexus1) :'(

כל המשפחה שלי עברה אליו והחשבוניות נחתחו בין 50-70% :o , ממליץ

גם אני עם nexus one ובגלל זה רציתי לבדוק לגבי קליטה (ואין מצב שאני מחליף את הנקסוס שלי, לפחות עד שנקסוס 4 ייצא והוא לא יהיה של סמסונג), באיזה אזורים לא היה לך קליטה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים