פורסם 2012 במרץ 1513 שנים כחלק מ"פרוייקט" שיפור האנגלית סיימתי לא מזמן את כל העונות של סיינפלד ואני מחפש "תחליף" אחר במקום. כרגע אני רואה Breaking Bad ובנוסף אני מחפש גם קומדיה טובה.אין לי הומור שגרתי ובד"כ אני לא נוטה לצחוק מהומור טלוויזיוני/קולנועי אבל משום מה סיינפלד - בעיקר בגלל ג'ורג' וקריימר ממש קלעה לטעם שלי.עשיתי חיפוש בפורום ואני אגיד מה ניסיתי ולא אהבתי: - coupling, Wheres your mother, friends, Its Always Sunny in Philadelphia , the office (UK, תרגיע, Family guyבכל הסדרות כמעט ראיתי רק את ה- Pilot וזה הספיק לי יכול להיות של "Its Always Sunny in Philadelphia" ולתרגיע אני אולי אתן הזדמנות נוספת.סאות'פארק - כבר ראיתי את כל הפרקים.יש לכם המלצות?עריכה:אני רואה שהשקעתם לא מעט מזמנכם עבורי, אז קבלו את "תרומתי" הצנועה לפורום. [glow=red,2,300]רשימת הקומדיות שעלו עד כה בדיון:[/glow]פרייז'רBig Bangדיילי שואו חבריםcouplingCommunity Modern FamilyThat 70s ShowThe Big Bang TheoryHow I Met Your MotheFuturamaEntourage Californicationmarried with childrenscrubs Curb your enthusiasm shameless The IT CrowdArrested Development (משפחה בהפרעה)The Green Wing (מחלקה אלטרנטיבית)super naturalLouis C.K.ג'ואיLouie Lucky LouieThe MiddleLife's Too Shortraising hopeWar at homethe officeIts Always Sunny in Philadelphia
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אתה לא יכול לראות רק את הפיילוט, לדעתי צריך לתת לכל סדרה בערך 5-10 פרקים כדי לגבש דעה על סוג ההומור.בכל אופן תנסה פרייז'ר.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים פרייג'ר? פרייז'ר!כמו שנאמר מעליי, פיילוט בד"כ לא מספיק. ברוב הסדרות הפיילוט שונה משמעותית משאר הסדרה (רק תחשוב על הפיילוט של סיינפלד, ובכלל על העונה הראשונה).נסה לראות את המשרד האמריקאית (גם שם הבנתי שהעונה הראשונה לא משהו, אז כדאי לקפוץ לאיזה פרק אקראי מהעונה השנייה או השלישית) ואת משפחה בהפרעה.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים עקומת הלימוד מסדרות ומקולנע היא יחסית נמוכה ותמיד יש אופציה שהאנגלית שאתה שומע היא לא תקנית או סלנג דיבורי. ממליץ ך לקורא
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים מחבר אין כמעט תחליף לשום דבר, אני מחפש בעיקר סדרה שאוכל באמת לצחוק ממנה כל השאר לא באמת משנה.עקומת הלימוד מסדרות ומקולנע היא יחסית נמוכה ותמיד יש אופציה שהאנגלית שאתה שומע היא לא תקנית או סלנג דיבורי. ממליץ ך לקוראכמובןהסדרות באנגלית זה רק חלק "מהתהליך" ויותר מיועדות לשיפור הבנת הנשמע (אני רואה עם כתוביות באנגלית), בנוסף אני קורא ספרים פשוטים יחסית עד שאני אעלה ברמה.("האלכימאי" - שלדעתי הוא פחות מומלץ בגלל שהוא מתורגם אבל קראתי אותו בעברית ונהנתי ובדרך "המשחק של אנדר".)
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים ממליץ לך גם לראות את הדיילי שואו עם ג'ון סטוארט. הוא מדבר די מהר וכנראה יהיה לך קשה להבין אותו בהתחלה, אבל במהרה תתחיל להבין אותו יותר בקלות.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אולי תתן הזדמנות שניה ל"חברים". מאוד קלילה ודי מהנה לדעתי.הקומדיות של היום זה רק קללות וציצים.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים תן הזדמנות גם ל-coupling, במיוחד אם אתה אוהב הומור בריטי.כמובן two and a half men (שהפרק הראשון שלו הוא רימייק לפיילוט, די משעשע האמת)
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים (שהפרק הראשון שלו הוא רימייק לפיילוט, די משעשע האמת)למעשה זה די נפוץ. לפעמים הפיילוט לא מספיק טוב כדי שישדרו אותו, אז משפצים אותו ומקליטים מחדש.
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים אולי תתן הזדמנות שניה ל"חברים". מאוד קלילה ודי מהנה לדעתי.הקומדיות של היום זה רק קללות וציצים.LIKE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.