פורסם 2012 במרץ 1313 שנים אתה מדבר על תוספים המשמשים לדיבוג וכאלה, אני מניח.למיטב ידיעתי כרום כבר מגיע עם כלי פיתוח טובים, וגם ב-IE9 יש Developer tools.לפיירפוקס יש כמובן את Firebug.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים במה עוד אתה רוצה שהדפדפן יעזור לך?הוא רק כלי להצגת דפי אינטרנט- הדבר היחיד שהוא יכול לעזור לך זה בדיבגינג.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים לא בהכרח, יש יותר מזה. יש כל מיני טולברים שנותנים אפשרות להתעסק עם ה DOM בצורה קצת יותר נרחבת מ Firebug ודומיו. יש אפשרויות גם לנטר Cookies, לבטל JS וכל מיני.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים ניטור עוגיות וביטול JS זה גם דיבגינג- ואם כבר מדברים על זה יש לך הצעות לתוספות לאלו- אני צריך ת'אמת עכשיו כלי שיעזור בניטור עוגיות..
פורסם 2012 במרץ 2213 שנים כל מה שאתה אומר קיים בכלי מפתח של כרום.בכל מיקרה פיירבאג הוא גם מצוין וגם יש לו גרסא לכרוםהכלי פיתוח של IE הם נחמדים אבל לא משתווים ברמה
פורסם 2012 במרץ 2513 שנים לא בהכרח, יש יותר מזה. יש כל מיני טולברים שנותנים אפשרות להתעסק עם ה DOM בצורה קצת יותר נרחבת מ Firebug ודומיו. יש אפשרויות גם לנטר Cookies, לבטל JS וכל מיני.חשבתי שfirebug כן מאפשר ניטור של קוקיס והתעסקות עם JS....ואני לא מכירה תוספים אחרים טובים ממנו. אני אשמח לשמוע אם יש כאלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.