עבור לתוכן

מפרט עד 5000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח,רק אם הכרחי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי גיימינג כבדים מאוד,Crysis 2 לדוגמא

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלוונטי,כרגע יש לי מסך 19" שכנראה אני אשדרג

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא,נהריה

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?כן

תודה על העזרה

פורסם

מתי מתוכנן שדרוג המסך?

האם אתה בטוח שתרצה מערכת שקטה עד כדי פגיעה בביצועים?

אם תתפשר על מארז "פשוט" יותר יש אפשרות להכניס זוג כרטיסי 6850 בחריגה של כ-200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

קניית המסך תיהיה כנראה חודש אחרי המחשב,כנראה הגזמתי בסולם...העיקר שלא יגיע למצב של טרקטור :)

אני מוכן להתפשר על מארז פשוט,לא עדיף מארז עם ספק כוח? סומך על הידע שלכם

פורסם

ערכתי את ההודעה הקודמת, אני מקווה שאתה מודע שמערך כרטיסים יהיה חזק בהרבה מכרטיס יחיד (כל עוד לא מדובר על כזה שעולה 2000 ש"ח) אך ללא ספק במאמץ הם יפלטו לא מעט רעש.

פורסם
  • מחבר

גם אני ערכתי,אין אופציה ללכת על מערך כרטיסים ולמנוע רעשים מוגזמים במאמץ?עד כמה הרעש יהיה חזק לדעתך?

פורסם

כל עוד הכרטיסים לא מגיעים עם קירור שאינו "סטנדרטי" (שבדר"כ גם עולה יותר) כזוג ובמאמץ הם די ירעישו (כמובן שלא מדובר במנוחה ובשימושים רגילים אלא במשחקים).

אפשר לקחת מארז משתיק ואיכותי אך זה יעלה יותר (יותר מ-500 ש"ח למארז בלבד).

רעש זה עניין סובייקטיבי אני אישית לא יכול לסבול רעש של זוג כרטיסים במארז שאינו "סופג" חלק מהם, לעומתי מישהו אחר אמר "על מה אתה מדבר אני כמעט ולא שומע כלום" אתה מוזמן לקרוא ביקורות לגבי רמות רעש.

פורסם

הייתי הולך על מפרט עם כרטיס בודד של 7950.

פורסם

ממש לא!

ה-7950 לא בהרבה חזק מה-570 ועולה כ-1000 ש"ח יותר ממנו אם לא יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ערכתי את ההודעה הראשית אני מוכן לעגל את המחיר ל5000 עם חריגה של 200 ש''ח,הרעש לא יהיה דבר קריטי בשבילי כל עוד זה לא יפגע במחשב(העלתי את המחיר אם תיהיה אפשרות לשפר את הביצועים בצורה כלשהי ולספוג קצת מהרעשים באיזשהי צורה)

פורסם

ב-5000 ש"ח עם חריגה של 300 ש"ח תוכל לקבל מערכת מבוססת על ה-2320 וזוג 6870 שיהיו חזקים מכל כרטיס בודד שנראה לעין:

מעבד:

[..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - TRAY ₪864

לוח אם:

[..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100

כמות:2

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪853

כמות:2

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114

מארז:

[..] FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 ₪551

ספק כוח:

[..] ANTEC TRUE POWER TRIO 650W - זמין במלאי ₪424

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER TX3 - זמין במלאי ₪112

דיסק קשיח:

[..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪567

הרכבת מחשב:

[..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5304

* כולל את ה-2320 ולוח סופר איכותי של Asrock כמובן 8GB וזוג 6870 שיהיו חזקים מכל כרטיס בודד במחיר שפוי.

* תוספת התקציב מאפשרת ללכת על ה-R3 האיכותי ביחס עם ספק איכותי גם כן וחזק.

* אפשר לחסוך כ-300 ש"ח בירידה לזוג 6850 שייתנו ביצועים מצוינים גם הם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה הממש מהירה,מעריך את זה באמת. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים