עבור לתוכן

בעיות עם EBAY

Featured Replies

פורסם

היום אני מנסה לקנות כמה מוצרים ובכולם אני פשוט נכשל ואני לא יכול לקנות

http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-4HD-Hard-Plastic-Gaming-Mouse-Pad-Black-/230742799914?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MouseMats&hash=item35b957b62a

רושם לי את הארור הבא

To ensure that eBay remains a safe marketplace, we limit the quantity of items that can be bought or sold by a single account at one time. These limits may change over time and are determined by your previous site activity and overall performance.

Currently, your account has reached the limit for bidding and buying, but you can increase this limit by providing additional verification. Thank you for your understanding.

Please follow the directions below to continue.

לא קניתי מהאתר הזה כלום והוא רושם לי שאני עברתי את הלימיט

החיפוש עזרה לא נותן לי שום דבר שאשכרה קשור לזה ויכול לעזור

והמוצר הזה

http://www.ebay.com/itm/New-Logitech-MX518-V2-1800dpi-G400-Gaming-Mouse-Feet-Mat-Free-Shipping-/220887457528?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336deb1ef8

פה הוא רושם לי שהם לא שולחים לישראל למרות שהם רשמו שהם כן שולחים

אני מנסה ללחוץ על הכפתור contact us וזה מעביר אותי לדף חדש שרשום בו שצריך לחכות בסבלנות בגלל זמני GMT שונים ללא אימייל או כל אפשרות לתקשר איתם

פורסם

בשני לא מצויין שהוא שולח לארץ.

לגבי הראשון, פנה לתמיכה של איביי.

פורסם

אולי הפייפאל שלך לא verified

פורסם
  • מחבר

בשני לא מצויין שהוא שולח לארץ.

לגבי הראשון, פנה לתמיכה של איביי.

Shipping and handlingItem location: Hong Kong, ChinaShipping to: Worldwide Excludes: Peru, Hong Kong, Indonesia, Malaysia, Thailand, Vietnam, China, India, Sri Lanka, Guadeloupe, Guatemala, Martinique, Israel, Bermuda, Greenland, Mexico, Saint Pierre and Miquelon, Croatia, Republic of, Estonia, Italy, Latvia, Lithuania, Slovakia, Slovenia, Ukraine, Egypt, Libya, Morocco

כבר קניתי המון דברים עם הפאיפאל וכן הוא מאושר

פורסם

Excludes:

פורסם
  • מחבר

הא פאק

מאיפה אני יכול לקנות כאלה תחתיות?

התמיכה התכנית שלהם זה רק בטלפון לפי האתר ואני לא רוצה להתקשר אליהם יש איזושהי דרך אחרת?

פורסם

אני אשמח אם תראה לי אפשרות לשלוח להם מייל, גם אצלי מופיע רק טלפונים.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשלוח אליהם מייל עשיתי זאת בעבר אבל אם אני לא טועה הם נותנים את האפשרות רק למקרים ספציפים.

http://www.ebay.com/itm/Gaming-Mouse-Feet-Black-for-Logitech-MX518-V2-G400-/330584922241?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf8659881#ht_918wt_1133

הוא לא נותן לי לקנות עם הפאיפאל

הוא רוצה שאני אכניס מספר כרטיס אשראי

פורסם

אני אשמח אם תראה לי אפשרות לשלוח להם מייל, גם אצלי מופיע רק טלפונים.

כן גם אני הסתבכתי עם זה. מצאתי מקום למלות contact form באתר לא אימייל ממש.

זה האיימיל שממנו הם השיבו לי אתה יכול לנסות לשלוח לשם. eBay Customer Support - rswebhelp <rswebhelp@ebay.com>

יש גם את המייל הזה customerhelp@ebay.com

הוא לא נותן לי לקנות עם הפאיפאל

הוא רוצה שאני אכניס מספר כרטיס אשראי

תביא צילום מסך אני לא יכול לדעת מה קורה מהזיכרון. אבל עכשיו זה נשמע שיש לך בעיה אחרת, לא?

ה-WYSIWYG אדיטור באתר הזה ממש עולה לי על העצבים אולי שמישהו יתקן את הבאגים :pissed:

איך אני יכול לשנות את כיוון הכתיבה באנגלית ל LTR? אני לא רוצה להשתמש בשורטקוד של הקוד טאג ו ALIGN משבש את הטקסט כמובן.

פורסם

הא פאק

מאיפה אני יכול לקנות כאלה תחתיות?

התמיכה התכנית שלהם זה רק בטלפון לפי האתר ואני לא רוצה להתקשר אליהם יש איזושהי דרך אחרת?

אתה יכול להתקשר בסקייפ לאיביי בחינם.

יש מצב אני יכול להשיג את המוצר ב42 דולר.

אתה יכול להזמין גם דרכו:

http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-4HD-Gaming-Surface-Mousepad-PC-/170802075552?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MouseMats&hash=item27c498d7a0

פורסם

איך אני יכול לשנות את כיוון הכתיבה באנגלית ל LTR? אני לא רוצה להשתמש בשורטקוד של הקוד טאג ו ALIGN משבש את הטקסט כמובן.

גיל יש לך במקרה פתרון לזה?

פורסם
  • מחבר

[table][tr][td][table][tr][td]age Not Responding [/td] [td][/td] [/tr] [/table] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td]spacer.gif[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] [table] [tr] [td]

spacer.gif

[/td] [td][/td] [/tr] [/table] [/td] [/tr] [/table] [table] [tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td] spacer.gif [/td] [/tr] [tr] [td] spacer.gif [/td] [td] warning_39x35.gif [/td] [td] spacer.gif [/td] [td] The eBay page or feature you are attempting to access is not responding.

Please try the options below:

• Try to access the feature directly from the eBay Home Page, instead of using a bookmark.

• Wait a few minutes and try to access the feature again.

[/t][/t][/t] If you have waited ten to fifteen minutes and you still can't access your page:

If what you are looking for is unavailable, you may still be able to access other parts of the site from the eBay Home page

ארור חדש :|

האתר הזה פשוט מחורבן איך הוא כל כך פופולארי?!

הנה עכשיו כן עובד אבל...

il7ZQcGr6NgAm.png[/td][/tr][/table]

http://i.minus.com/il7ZQcGr6NgAm.png

פורסם
  • מחבר

הם לא חוזרים אלי

אתה בטוח שיש מישהו מאחורי האימייל הזה? אני לא בטוח שהם עדיין משתמשים בו

פורסם

מתי אתה מקבל את זה כשאתה לוחץ על מה? האם המוצר התווסף ל purchased history?

האימיל היה קופץ חזרה אם הוא היה לא פעיל. קיבלת שגיאת שליחה? (תחכה לפחות יום-יומים עד לקבלת תשובה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים